Røysvegen 19A

Vormedal
Prisantydning

2 375 000,-

Solgt
 • BRA77㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2018
 • Omkostninger69 605,-
 • Totalpris2 454 820,-
 • Felles/mnd1 481,-

Nydelig trappeløs leilighet med romslig terrasse og høy standard - ende beliggenhet.

Beskrivelse

Dette er en meget velholdt leilighet med høy standard og en meget god tilstandsrappport fra takstmann.

 • Fiber/Altibox innlagt og inkludert i fellesutgifter.
 • El-bil lader - "PlugPay charging" fra Haugaland kraft.
 • Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter.
 • Varmepumpe i stua.
 • Stua har persienner i vindu.
 • Parkett på gulv.
 • Fint malte vegger / fagmessig utført.
 • Rør-i-rør
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
 • Påkostet kjøkkenvifte.
 • 200l varmtvannstank fra 2018 (står 2008 i tilstandsrapport, men dette er en skrivefeil).
 • I årsmøte i sameiet ble det informert om at sameiet nå vil utarbeide en felles «protokoll» eller papir for enheter som har fått godkjent bygging av terrasser som dokumentasjon til enhetene. Dette pga terrassene er større enn original arealet av belegningsstein som var tidligere og går ut på sameiet sin eiendom.
 • Totalt koster el-bil laderen 21239 kr, men eier betaler inkl. avdrag kr. 353,98,- hver måned og startet avtalen juli 2022. Nedbetalingstid er totalt 5 år. Kjøper vil overta denne forpliktelsen med leverandør Haugaland Kraft.
Detaljer
 1. Etg.: Inngang til vindfang med fliser og varmekabler på gulv, malte vegger og plassbygget skyvedørsgarderobe med innredning.

Glassdør inn til gang/stue/kjøkken med åpenløsning. Eikeparkett på gulv og malte vegger i hele rommet. Utgang fra stua til svært romslig og delvis overbygget terrasse (sitter godt skjermet) med rekkverk og port til parkeringsplass.

Kjøkkenet har flott innredning med skaper fra gulv til tak, fliser mellom innredningene, laminatbenkeplate, induksjon koketopp, underlimt vask, moderne kjøkkenvifte og spotter i tak.

Vaskerom med fliser og varmekabler på gulv, vvb, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, plass til ekstra fryseboks/skap og fastmonterte hyller.

Dobbelt soverom med eikeparkett på gulv, skyvedørsgarderobe, fin blomstertapet og ellers malte vegger, persienner i vindu og veggfeste til TV (kun TV blir fjernet).

Soverom2 med eikeparkett, trippelt garderobeskap, persienner og malte vegger.

Flislagt bad med varmekabler på gulv, dusjkabinett med glassdører og regnvannsdusj, speil med integrert lys, baderomsinnredning med to store underskuffer og et dobbelt vegghengt skap. Vegghengt toalett og fastmontert håndkletørker.

Utvendig bod 2 meter fra inngangsdøra. Boda har støpt gulv og innlagt belysning. Ca. 5 kvm. (ikke oppmålt av megler).

Bygningsinformasjon

Leiligheten er bygget med betongdekke. Oppført i tre. Utvendig trekledning.

I vedlagt tilstandsrapport fra takstmann fremkommer det ingen TG3 avvik. Og kun ett TG2 avvik: - Vaskerom: Høydeforskjell fra topp slukrist til topp membran ved dørterskel er mindre enn 25mm. Gulvet er også relativt flatt og mangler fall.

Primærrom

Leilighet Bruksareal 1. etasje: 77 kvm Entrè, gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom, 2 soverom og bod. Primærrom 1. etasje: 72 kvm Entrè, gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom. Sekundærrom 1. etasje: 5 kvm Utvendig bod.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest.

Adgang til utleie

Denne leiligheten kan fritt leies ut, eller ikke, etter eget ønske.

Vei/vann/kloakk

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Kommunal vei helt frem til sameiets grunn.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Populær beliggenhet i Vormedal i et boligområde som er i stor vekst. Dagligvarebutikk og bussholdeplass med transport til sentrum, Nordheim og Raglamyr hvert 15. minutt.

  Adkomst

  Fra Vormedalsvegen tar man inn i Røysvegen ved Coop butikken. Ta så første avkjørsel til høyre og så rett til venstre inn på parkeringsplassen til sameiet. Leiligheten ligger i den 3. blokka fra vest nærmest parkeringsplassen, på ende og i første etasje. "Til salgs" skilt henger på veggen.

  Regulering

  Regulert til bolig - blokkbebyggelse. Plan 5047 - Detaljreguleringsplan Moksheimstunet Del 1 - omarbeiding 147/668 MFL. Forøvrig vises det til kommuneplanen 2014 - 2023.

  • kr 2 375 000,- (Prisantydning)
  • 10 215,- andel fellesgjeld pr. dato 18. nov. 2022
  • 2 385 215,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 69 605,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 454 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 481,- Fellesutgifter til felles strøm, vedlikehold, renter og avdrag på andel fellesgjeld.

  Kommunale utgifter

  kr 10 611,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 530 323,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01220056
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.