Røysvegen 21A

Karmøy
Prisantydning

2 490 000,-

 • BRA72㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2017
 • Omkostninger72 080,-
 • Totalpris2 570 655,-
 • Felles/mnd1 481,-

Moksheim - Nyere og lekker 3-roms leilighet i 2.etg med fast parkering og vestvendt terrasse med gode solforhold!

Beskrivelse

En lys og fin 3-roms leilighet i 2.etg som er praktisk innredet og med gjennomgående høy standard!

Leilighetens innvendige overflater består av parkett på gulv, med unntak av entré, bad og vaskerom som er flislagt. Vegger er malte gipsplater

Åpen stue- kjøkkenløsning. Stue med rikelig med plass til større spise- og sittegruppe. Varmepumpe montert på vegg. Utgang til stor vestvendt altan.

Kjøkkenet har en flott, hvit høyglans kjøkkeninnredning med integrert kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin og stekeovn. Lys under overskap. Generelt godt med skap- og benkeplass.

Flott helfliset bad med varmekabler i gulvet. Vegghengt toalett, dusjnisje og vask i seksjon. Separat tilstøtende vaskerom med fliser på gulvet. Opplegg til vaskemaskin, balansert ventilasjon, VVs, rør-i-rør fordelerskap og sikringsskap. Det er også god plass til lagring av diverse husholdningsartikler her.

Begge soverommene er i gode størrelser med plass til alt man ønsker seg på et soverom. Tilkomst til kryploft fra det ene rommet.

Utvendig bod med innlagt strøm, rikelig med lagringsplass her.

Detaljer

Leiligheten er innredet over ett plan og inneholder entré, stue/kjøkken, bad, vaskerom, 2 stk soverom og utvendig bod.

Bygningsinformasjon

Leiligheten er bygget med betongdekke. Oppført i tre. Utvendig trekledning.

Sammendrag av boligens tilstand fra takstmanns tilstandsrapport: Det er ikke gitt noen TG2-TG3 på denne leiligheten, kun TG0 og TG1. For mer informasjon, se komplett tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av 4-mannsbolig datert 16.05.2018.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers balansert ventilasjon og elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Moksheim - Populær beliggenhet på Vormedal i et boligområde som er i stor vekst. Kort kjøreavstand til både Norheim og Raglamyr. Bussholdeplass med transport til sentrum, Nordheim og Raglamyr hvert 15. minutt. Norheimskogen med flotte turområder ligger like i nærheten. Gangavstand til Coop Extra dagligvarebutikk.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Området er regulert til boligformål.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  • 8 575,- andel fellesgjeld pr. dato 5. sep. 2023
  • 2 498 575,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 72 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 570 655,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 481,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. felles bygningsforsikring, avdrag & renter på andel fellesgjeld og avsetning til diverse utvendig vedlikehold. Kollektivt tilknyttet Haugaland Kraft med Altibox.

  Kommunale utgifter

  kr 11 646,- pr. 2022. Opplyste kommunale avgifter inneholder vann & avløp, renovasjon og eiendomsskatt.Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230382
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.