Rundhaug 76, 5563 TYSVÆR

Rundhaug 76

Tysvær
Prisantydning

1 990 000,-

 • BRA61㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår2013
 • Omkostninger60 820,-
 • Totalpris2 050 820,-
 • Felles/mnd1 539,-

Frakkagjerd/Rundhaug - Lekker moderne leilighet fra 2013 med garasjeplass- Stor sørvendt og solrik terrassse!

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over ett plan og inneholder: Gang/stue/kjøkken, bad, vaskerom, 2 stk soverom og en bod i garasjeanlegg.

Leiligheten holder gjennomgående god standard og fremstår som moderne og innbydende.

Ved entrè/gang er det sikringsskap og oppheng til yttertøy. Åpen stue/kjøkken løsning.

Det er gjennomgående parkett, strie tapet og tak-ess plater i alle rom foruten våtrom.

På kjøkkenet er det et flott Friestad kjøkkeninnredning av typen drømmekjøkken. Innebygget komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenet fremstår som velholdt og i normal god stand. Det er montert komfyrvakt.

Stuen er romslig, med god plass til både sitte- og spisegruppe. Store vindusflater sørger for mye lysinnslipp. Det er montert varmepumpe på vegg. Terrassedør ut til stor sørvendt terrasse på bakkeplan med fantastisk utsikt ut mot Aksdalsvatnet. Formiddag- og ettermiddagssol. For øvrig flott beplantet av sameiet.

Lyst, fint og helfliset bad med varmekabler i gulv. Dusjkabinett, vegghengt toalett og vask i seksjon.

Vaskerom med gulvbelegg, ventilasjonsanlegg, VVS, rør i rør fordelerskap og opplegg til vaskemaskin. Det er også rikelig med lagringsplass her.

To soverom i gode størrelser med garderobeskap.

Det er i følge eier god lydisolering mellom leilighetene og for øvrig rolige naboer.

Diverse/utstyr: -Heis i bygget. Lagt opp for rullestolbrukere. -Villavent ventilasjonsanlegg, sameiet bytter filter. -Varmepumpe -Altibox -Sprinkler anlegg -Gjennomgående parkett i samtlige rom, foruten våtrom.

Oppsummering takstrapport: Lys og fin leilighet som fremstår som velholdt. Det er ikke registrert unaturlig fukt på befaring eller andre vesentlige anmerkninger. På badet mangler det en fuge i bakkant på vask og på vaskerom burde rør i rør skap ha slange ned til sluk. Leiligheten er for øvrig i normal god stand. Lyst og fint bad som fremstår i normal god stand. TG1. Enkelt og greit vaskerom som er praktisk innredet. TG1. Kjøkken fremstår som velholdt og i normal god stand. TG1. Vann og avløp fungerer greit på befaring, VVS Høyax 200L fra 2013. TG1-2.

Bygningsinformasjon

Lavblokk oppført over 3 etasjer. Grunnmur i betong, trekledning for øvrig.

Primærrom

Gang/stue/kjøkken, bad, vaskerom og 2 stk soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 16.03.2018

Adgang til utleie

Se vedlagte vedtekter for regler ang. utleie/fremleie.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe montert på vegg i stue. Varmekabler gulv bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  På Rundhaug bor du i et nyere boligfelt i Frakkagjerddalen bestående av leiligheter og eneboliger. Her er det kort gange og trygg vei til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager, samt idrettsanlegg og Sysco Arena.

  Området byr også på flotte turløyper, enten rundt Aksdalsvatnet eller lysløype rundt Nappatjørn. ved Aksdalsvatnet er det samlingsplass og badestrand.

  Gangavstand til dagligvarebutikker. Det er ca. 8 km til handelssentrum på Raglamyr og ca. 4 km til Aksdal. ca. 5 min gange til bussholdeplass.

  Adkomst

  Fra E134, ta av på Frakkagjerdvegen. Sving til venstre på Rundhaug og følg veien ca. 400 meter. Ta til venstre og man får leilighetsbygget på venstre gånd etter ca. 100 meter.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 49 750,-
  • kr 60 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 050 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 539,- felleskostnader dekker bla. utvendig vedlikehold, felles forsikring, Altibox Tv basis og PVR-tjeneste, samt filterbytte av balansert ventilasjon.

  Kommunale utgifter

  kr 10 263,- pr. 2020. Opplyste kommunale avgifter inneholder vann og avløp. Avgiftene faktureres månedlig.Renovasjonsavgift blir fakturert direkte fra Haugaland Interkommunale Miljøverk IKS (HIM). HIM opplyser at standard abonnement kommer på kr. 2678,- pr år.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 221 198,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 23.07.2020, selgers Egenerklæring datert 27.03.2020, husordensregler og vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 13. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00246
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.