Sæbøvika 67, 5590 Etne

Sæbøvika 67

Etne
Prisantydning

1 150 000,-

Solgt
 • BRA74㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår2004
 • Omkostninger8 853,-
 • Totalpris1 710 873,-
 • Felles/mnd7 407,-

ETNE: Leilighet klar til innflytting - 1.Etg. Båtplass

Beskrivelse

Inngang til gang med liten garderobeavdeling og varmekabler på gulv. 2 soverom, begge med garderobeskap. Bad/vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, wc, dusjhjørne, baderomsinnredning med 4 underskap, 2 speilskap og stort sideskap, belegg og varmekabler på gulv og våtromsplater på vegger. Stue og kjøkken med delvis åpen løsning og fin Bjørkelaminat. Stua har utgang til terrasse og plen med utsikt til sjø mellom de to byggene foran og oversikt til lekeplass rett utenfor leiligheten. Avskjermet uteområde med hekk og beplantning, samt vindskjermet mot østsiden med skillevegg mot nabo. Det er også tett tak over sitteområdet, og et lite plenområde foran belegningssteinen på terrassen. Kjøkkenet har en velholdt og fin kjøkkeninnredning med fliser mellom innredningene og hvitevarer som oppvaskmaskin og komfyr som medfølger kjøpet. Innvendig bod i tilknytning til stua. I boda så er det våtromsbelegg med sluk og varmtvannsbereder, rør-i-rør skap, elektrisk anlegg eller sikringsskap og balansert ventilasjonssystem. Utvendig bod i midten like utenfor inngangsdøra.

Utebod på grunnplan like utenfor inngangsdøra (midten). Denne er på 5 kvm.

Leiligheten er ferdig utvasket for kjøper og er klar til overtagelse på kort varsel.

Det er båtplass som hører til leiligheten, merket med plass 67 på felles flytebrygge.

Standard: Leiligheten holder normal standard med laminatgulv, malte profilerte panelplater på veggene og takplater.

Persienner i vinduer i stue/kjøkken. Rørsystem til sentralstøvsuger men ingen motor. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Kabel - tv/bredbånd fra Telenor er inkludert i fellesutgiftene.

Detaljer
 • Leiligheten er klar til overtagelse på kort varsel.
 • Inneholder gang, 2 soverom, bad/vaskerom med belegg og varmekabler på gulv, stue med utsikt til sjø, åpen løsning til kjøkkenet og utgang til terrasse. Kjøkkeninnredning av bjørk med fliser over benkeplaten. Innebod med våtromsbelegg. Utebod på grunnplan like utenfor inngangsdøra (midten). Denne er på 5 kvm.
 • Leiligheten holder normal standard med laminatgulv, malte profilerte panelplater på veggene og takplater. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Rør i rør. Vedovn i stua.
 • Beliggende i Etne sentrum. Etne har et rikt kulturliv, kulturhus, kjøpesenter, butikker av alle slag, hotell, bank, post og mer.
 • Ned mot sjøen mellom Sæbøtunet og Meieritomta. Ta inn første vei til venstre og følg veien ca 150m. En får da leiligheten på høyre hånd.
 • Båtplass merket med nummer 67.
Bygningsinformasjon

Oppført i bindingsverk i tre. Byggemeldt 2003.

Primærrom

Gang, 2 soverom, innredet innebod, bad og stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 24.06.2004.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Adkomst via europavei.

Oppvarming

Panelovner i begge soverommene. Vedovn med glassdør i stua. Ny varmepumpe. Ellers annen elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i Etne sentrum. Etne har et rikt kulturliv, kulturhus, kjøpesenter, butikker av alle slag, hotell, bank, post og mer. Etneelva er kjent for godt laksefiske. Det er svært gode jaktforhold og turgåeren har mange gode alternativ både sommer og vinter. Kort kjørevei til preparerte langrennsløyper på Olalia eller lysløype på Korlevoll. Det tar ca 1 time til Røldal Skisenter med flotte freeride-områder og stolheis. Etne sentrum ligger ca 55 minutter fra Haugesund.

  Adkomst

  Ned mot sjøen mellom Sæbøtunet og Meieritomta. Ta inn første vei til venstre og følg veien ca 150m. En får da leiligheten på høyre hånd.

  Regulering

  Området er regulert til bolig/forretning/kontor. Reguleringsplan R-43.

  • kr 1 150 000,- (Prisantydning)
  • 552 020,- andel fellesgjeld pr. dato 14. sep. 2020
  • 1 702 020,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 593,-
  • kr 8 853,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 710 873,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 7 407,- Felleskostnader dekker andel renter(kr. 869,-) og avdrag(kr. 2814,-) på felles lån, kommunale avgifter, samt utvendig vedlikehold, TV/Internettpakke og felles forsikring. På generalforsamling 2020 ble det vedtatt nytt låneopptak på kr. 2.000.000,- for borettslaget. Megler kjenner ikke til hvordan det påvirker månedlig kostnad, men en økning må påregnes.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Av hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen komfyr og oppvaskmaskin. Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget.

  Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  135469260, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 14.09.2020: 1.56% pa. Antall terminer til innfrielse: 28.005 Saldo per 14.09.2020: 9 849 153 Andel av saldo: 552 021 Første termin/første avdrag: 31.12.2010 ( siste termin 30.06.2034 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet eierskifteforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker all advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har ingen egenandel. Forsikringen tegnes senest på kontraktsmøtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Egenerklæring datert 28.09.20, våtromrapport datert 14.09.20 og vedtekter. Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 29. jan. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00310
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.