Sætro 15, 5517 HAUGESUND

Sætro 15

Haugesund
Prisantydning

3 490 000,-

 • BRA187㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1980
 • Omkostninger98 570,-
 • Totalpris3 588 570,-

Velholdt og kjekk enebolig i rolige omgivelser - Pent opparbeidet og lettstelt tomt - Garasje - Nærhet til turområder!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, bad, vaskerom, 3 boder, soverom x 2 stk og kjellerstue. 1. etasje: Entre, wc, soverom x 2 stk, stue og kjøkken.

Svært godt vedlikeholdt enebolig, med attraktiv beliggenhet i rolige og barnevennlige omgivelser.

Romslig stue med store vindusflater blant annet ut mot eiendommens terrasse og hageområde. I stuen er det parkettgulv, tapet på vegg, flott nyere vedfyr, god plass til tv krok og spisestue, og rommet fremstår som lyst og trivelig. Varmepumpe i stue.

Flott og praktisk kjøkken med mye oppbevaringsplass. Lyse overflater på vegger, og pene parkettgulv. Kjøkkeninnredning med alt av hvitevarer integrert, god benkeplass, og fliser på vegg over benkeplate.

I hovedetasjen har man 2 soverom, et bad, og gjestetoalett.

Hovedsoverom av meget god størrelse, med enorme lagringsmuligheter i skyvedørsgarderober. Utgang til terrasse fra dette rommet.

Pent gjestetoalett i vindfang.

Hovedbad pusset opp i 2005. Her er det fliser på vegg og gulv, praktisk innredning, og dusjkabinett med steam. Varmekabler i gulv.

Innholdsrik kjelleretasje med kjekk kjellerstue, gode lagringsmuligheter i 3 boder, 2 soverom (ikke godkjent), vaskerom, og bad. Badet i kjelleretasjen ble tatt i bruk i 2011.

Eiendommens uteområder er svært innbydende og pent opparbeidede. Her har man minimalt med innsyn fra naboer.

Det er laget ny terrasse i 2019. Selger har også montert opp robotklipper, som vil medfølge salget. Det er asfaltert i gårdsrom, hvor man også har en enkel garasje. Ellers pent opparbeidet med blomsterbed og diverse beplantning. Mye utebelysning med spotter på huset og garasje.

Detaljer
 • Velholdt enebolig med fin beliggenhet i et attraktivt område
 • Tomten er svært pent opparbeidet, og lagt opp til enkelt vedlikeholdt
 • Asfaltert gårdsrom, vedlikeholdsvennlige materialer på terrasse, og robotklippper til gressplen
 • Boligen har 2 bad fra henholdsvis 2011 og 2005
 • Praktisk kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Boligen er innholdsrik med flere kjekke rom både i hovedetasje og kjelleretasje.
 • Hovedsoverom av svært god størrelse, mye garderobeplass, og utgang til luftebalkong
 • Stor ny terrasse 2019
 • Garasje

Velkommen på visning i Sætro 15!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 84 kvm 1. Etasje: 103 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med panner og det er doble vinduer.

Innredning av 2 stk soverom og kjellerstue samt bad i kjeller er innredet etter opprinnelig byggeår. Innredning ble ikke omsøkt godkjent, og tilfredsstiller ikke dagens krav til rom for varig opphold.

Primærrom

Kjeller: Gang, bad, vaskerom, soverom x 2 stk(ikke godkjent) og kjellerstue. 1. etasje: Entre, wc, soverom x 2 stk, stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 11.08.80 Med følgende anmerkninger: 1.Grunnmur pusses ferdig og vindu innpusses. 2. Takvann tilkobles. 3. Kjellerinnredning ferdigstilles. 4. Vaskerom ventileres forskriftmessig. 5. Dobbelt rekkverk i kjellertrapp oppsettes. 6. Isolasjon på loft sikres mot trekk og legges fagmessig på plass. 7. Overgang tapet/belegg på bad utføres forskriftmessig. Arbeid må være utført innen 01.10.80

Det foreligger ferdigattest garasje datert 06.06.89.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

2 stk varmepumper i hver etasje. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger flott til i populært og barnevennlig område med kort vei til barnehager, skole, bydelshus m.m. Flotte turområder i umiddelbar nærhet. Kort gangavstand til Kvala senter med bl.a. matvareforretning.

  Adkomst

  For veibeskrivelse kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 87 250,-
  • kr 98 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 588 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 689,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 723 546,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 02.09.21, kart og selgers Egenerklæring datert 31.08.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 14. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00219
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.