Sævikvegen 90, 4276 KARMØY

Sævikvegen 90

Karmøy
Prisantydning

3 290 000,-

 • BRA224㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår
 • Omkostninger93 570,-
 • Totalpris3 383 570,-

Visn. 6/10! Flott enebolig over tre plan beliggende i idylliske omgivelser - Stor takterrasse over garasje - Sjøutsikt!

Beskrivelse

Boligen er over tre plan og inneholder: Første etasje: Vindfang, vaskerom, gang, kjøkken, matbod, bad, soverom og garasje. Andre etasje etasje: Gang, gjestetoalett, stue og kjøkken. Tredje etasje: To soverom, loftstue/ soverom, sovealkove, gang og bad.

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt, og ble vesentlig oppgradert/ renovert i år 2000. - Flere av boligens originale kvaliteter er ivaretatt, som for eksempel flere innervegger og dører. - Vannrør av typen rør i rør. - Det er etter overtagelse av dagens eier satt inn kjøkkeninnredning i første etasje. Dette blir brukt som et ekstra kjøkken/ bakekjøkken. - Boligen har en romslig stue med god plass til både spisegruppe og sofa- avdeling. - Badet i første etasje inneholder wc, vask, dusjhjørne og badekar. Badet i tredje etasje inneholder wc, vask og dusjkabinett. Kjekt gjestetoalett i andre etasje. - Nåværende eier har pusset opp soverom i første etasje. Dette rommet har to dører inn, og det kan enkelt settes opp en vegg her, for å få to rom. - God lagringsplass på høyloft. - Boligen har flott uteområder, både ved inngangen til boligen, og på takterrasse.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 97 kvm Andre etasje: 67 kvm Tredje etasje: 60 kvm

Bygningsinformasjon

Bebyggelsen består av enebolig med underetasje, første etasje og loft. Garasje i tilknytning til underetasjen. Boligen er oppført med grunnmur av betong og sparestein. Forblendet, pusset og malt utvendig. Yttervegger i tømret konstruksjon av tre. Kledd med liggende trepanel. Takkonstruksjon av tre utført som saltak- åsetak. Tekket med skifer. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger datert august 2001 av fasade og planløsning. I tegningene kan vi se at loft er godkjent som gang, bad, soverom, soverom/ loftstue, sovealkove samt kott/sov. Andre etasje er godkjent som gang, wc, kjøkken, spisestue og stue. Første etasje er godkjent som gang, bad, disponibel kjeller og garasje. Innredning i første etasje avviker fra mottatte tegninger og rom i denne etasje er ikke omsøkt som rom for varig opphold. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Det foreligger ikke dokumentasjon som kan bekrefte boligens byggeår. Eiendommen er registrert tatt i bruk 01.01.1930.

Primærrom

Første etasje: Vindfang, gang, vaskerom, kjøkken, bad og soverom. Andre etasje: Stue, kjøkken, gang og wc. Tredje etasje: To soverom, loftstue, sovealkove, gang og bad.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Oppvarming av elektrisitet og fast brensel. To varmepumper. Varmekabler i det meste av underetasjen. Ovn i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget flott beliggenhet like ved havet på Sævik i Veavågen. Sævik byr på fine opplevelser både i båt og på land. Porsholmen ligger like utenfor, og det tar kun få minutter i båt til Kavholmen. Den populære "Lauvesand" ligger få minutter gange fra boligen. Lauvesand er et badeområde for hele familien. "Dalen" med Sandvolleyball ligger også i gangavstand fra boligen. Barneskole, ungdomsskole, barnehage, Coop Prix, Frisør, Karmøy Storhall og Karmøy storsenter ligger ca. 1-3 km fra eiendommen.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til bolig i kommuneplanen.

  • kr 3 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 82 250,-
  • kr 93 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 383 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 157,- pr. 2020. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 557 610,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 04.06.2021, selgers Egenerklæring datert 06.05.2021 og grunnkart . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00101
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.