Søre Ferkingstadveg 149, 4274 KARMØY

Søre Ferkingstadveg 149

Karmøy
Prisantydning

690 000,-

 • BRA66㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom0
 • Byggeår1967
 • Omkostninger28 200,-
 • Totalpris718 200,-

BUD FORELIGGER Ferkingstad havn - Naust med kjøkken og bad.

Beskrivelse

Naustet er innredet som en liten hytte. 1 etasje består av stue med dobbel pwc dør ut mot vågen. Sovealkove. Bod og trapp opp til 2. etasje. Denne etasjen består av kjøkken med vask, baderom med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Sovealkove og loftstue. Det er varierende standard og oppussing må påregnes. Det gjøres særskilt oppmerksom på at dagens innredning avviker med reguleringsbestemmelsene som er Bygningstype 244 Drift/Fiske/Fangst/Oppdrett og det kan komme pålegg fra kommunen om å sette eiendommen tilbake til opprinnelig stand.

Bruksareal per etasje

Bra 1. etasje: 34 kvm Bra 2. etasje: 32 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur i betong. Yttervegger kledd med panel. Decra plater på tak. Se for øvrig vedlagte takstrapport.

Kommunen har ikke bygningstegninger i sitt arkiv. Megler har derfor ikke anledning å sjekke hva som er omsøkt i sin tid. Men det antas at innredning av rom for varig opphold ikke er godkjent da bygning er registrert som en driftsbygning.

Primærrom

Kjøkken, bad, stue og sovealkove(ikke godkjent innredet).

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende eiendom som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Naustet ligger i naustrekke på Ferkingstad havn. Havnen ligger innenfor molo og bølgebrytere. Fantastisk strand i nærheten. Flotte turløyper i nærområdet.

  Adkomst

  Fra Vestre Karmøyveg, tar du inn Søre Ferkingstadveg og følger denne veien til havna. Eiendommen ligger midt i rekken på sørsiden av havna.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til 244 Drift/Fiske/Fangst/Oppdrett.

  • kr 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 525,-
  • Tinglysning skjøte 525,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 17 250,-
  • kr 28 200,- (Omkostninger totalt)
  • kr 718 200,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 438,- pr. 2021. Det er fire terminer pr. år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges i henhold til bestemmelsene i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring. At eiendommen tvangsselges innebærer at det er tingretten, og ikke eier av eiendommen, som tar beslutningene i salgsprosessen. Bestemmelsene om gjennomføring av tvangssalg av fast eiendom og andeler i borettslag finnes i kapittel 11 og 12 i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring av 26. juni 1992. Det vises til "Informasjonsskriv om tvangssalg" som følger vedlagt denne salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å besiktige boligen grundig, gjerne sammen med bygningskyndig person. Boligen selges slik den står med de mur- og nagelfaste innretninger som i dag befinner seg i boligen. Kjøper er kjent med å ha begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved et tvangssalg. (Avhendingslova gjelder ikke). Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjøpetilbud ikke kan trekkes tilbake innen akseptfristen fra det tidspunkt selger/megler er gjort kjent med budet. Se vedlagt informasjon om budgivning.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 12.08.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 9. des. 2021

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 1-19-00754
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.