Søre Ferkingstadveg 173, 4274 KARMØY
Til prosjekt

Søre Ferkingstadveg 173

Karmøy
Pris

3 690 000,-

 • BRA91㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2021
 • Omkostninger93 420,-
 • Totalpris3 783 420,-

Leilighet 1. Ferkingstad Ro-buer, fritidsboliger med garasje og naust på kaien

Beskrivelse

Fritidsboliger med maritimt preg, fordelt over 3 plan og med private og felles uteområder og garasjeanlegg. Hver leilighet har naust med doble dører på kaiplan. Lukket trapperom til hovedetasjen som også har inngang fra bakkeplan. Stue/kjøkken, og bad, samt 0 til 2 soverom i denne etasjen. Boliger 1-10 har trapp til loftsetasje med 2 soverom, samt stort trapperom/gang med takvindu. Bolig 11 har hems med adkomst via trappestige. Alle boliger har solrik terrasse mot felles uteområde i sørvest. Bolig 5 og 6 har i tillegg balkong mot Ferkingstad havn. Lukket garasjeanlegg med direkte adkomst til hvert naust. Sportsbod til hver bolig i garasjeanlegget.

NOEN KVALITETER: Kontakt megler for mer utfyllende informasjon.

Naust: - Lavtemperatur varmekabler i gulvet. - Doble ytterdør mot kaien. - Betonggulv og vegger, gipset himling. Evt overflatebehandling utføres av kjøper etter overtakelse.

Hovedplan og loftsetasje: - Boen hvitpigmentert eikeparkett uten kvist. - Sparklet og malte vegger. - Hvitpigmentert panel i himlinger. - Kjøkken fra Nye Nordsjø med integrerte hvitevarer. Stort kjøleskap 122 cm, komfyr, koketopp, avtrekksvifte, oppvaskmaskin. - Helfliset bad med varmekabler. 20x20 altamira grey gulvfliser og 20x40 garda grey veggfliser. - Toshiba varmepumpe. - Trekkerør for fiber (Altibox). - Takvindu over trapp.

Terrasser: - Stor, solrik terrasse med rekkverk og royalimpregnert dekke. - De to største ro-buene har i tillegg balkong mot havna.

Møbler, garderobeskap og løsøre inngår ikke i leveransen.

Boligene leveres med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Det monteres varmepumpe luft-til-luft fra Toshiba. Avtrekksanlegg i garasjeanlegg.

Boligene tilknyttes et felles brannvarslingssystem for tidlig varsling ved branntilløp. Det plasseres detektorer både i fellesareal og i hver boenhet.

PARKERING: Hver enhet har egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg i underetasjen. Anlegget har port og hver enhet har egen fjernbetjening. Tildeling av parkeringsplass, bruk og utleie vil bli regulert av vedtektene. Det vil som tilvalg bli mulighet for å etablere lading for el-bil. Gjesteparkering langs vegen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

  • kr 3 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysing skjøte 585,-
  • Tinglysing pr. panteobligasjon 585,-
  • Dokumentavgift 92 250,-
  • kr 93 420,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 783 420,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Sentrale lover

  Handelen reguleres av Bustadoppføringsloven. Iht §12 plikter entreprenøren å stille garanti for oppfyllinga av avtalen straks etter avtaleinngåinga.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 16. aug. 2021

 • Ansvarlig megler: Niels Chr. Hald
 • Oppdragsnummer: 1-21-10001
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.