Sætro 38

Haugesund
Prisantydning

3 990 000,-

Solgt
 • BRA197㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1980
 • Omkostninger113 480,-
 • Totalpris4 103 480,-

Arkitekttegnet enebolig med flott beliggenhet i høyden. Garasje. Flott utsikt og gode solforhold

Beskrivelse

Vindfang med tapet på vegger og fliser på gulv.

Romslig hall med stor skyvedørsgarderobe. Trapperom. Tapet på vegger og fliser på gulv. Varmkabler i gulv.

Snekkerbod med tilkomst via vindfang. Bi-inngang til snekkerbod.

Stor kjellerstue/ kontor/ Mulighet for soverom 4(5). Tapet på vegger og fliser på gulv. Varmekabler i gulv.

Soverom 1 med nymalt tapet på vegger og nylagt laminat på gulv. Garderobe. Enkeltrom.

Gjesterom (2) / Kontor/ Bod. Nymalt tapet på vegger og parkett på gulv.

Helfliset baderom med integrert boblebad. Baderommet ble totalrenovert i 1999 av fagfolk. Wc og servant. Varmekabler i gulv.

Stort og praktisk vaskerom med masse benke og skapplass. Rommet ble renovert i 2015. Helfliset.

2 etg:

Man kommer opp i en lys og fin gang med store vindusflater mot skogen i bakkant av huset. tapet på vegger og fiskebensparkett på gulv.

Hovedsoverom (3) med garderobe. Tapet på vegger og parkett på gulv. Bad med direkte tilkomst fra soverommet.

Helfliset baderom totalrenovert i 2001 av fagfolk. Baderomsinnredning, dusjnisje og wc. Varmekabler i gulv.

Soverom (4) med malte overflater på vegger og parkett på gulv.

Hvitt klassisk flott Sigdal kjøkken med stenplate. Integrerte hvitevarer medfølger. Plass til spisebord. Malte overflater på vegger og parkett på gulv.

Stor og romslig stue med ekstra god takhøyde. Store vindusflater mot vest for optimal utnyttelse av utsikt. Vedfyringspeis i teglsten. Tapet på vegger og fiskebensparkett på gulv. Utgang til stor terrasse og hage mot vest med sol fra morgen til kveld. Utrolig flotte solnedganger.

Boligen bærer preg av godt vedlikehold. huset ble bygget i 1980 av byggmester til seg selv.

Diverse vinduer byttet ved behov.

Garasje med elektrisk port.

Detaljer

vindfang, bod, hall, kjellerstue, Soverom, gjesterom/Bod, vaskerom, bad

gang med trapp, soverom, soverom, stue, kjøkken, bad.

Garasje.

Bygningsinformasjon

På bygningstegninger så vises det at kontor er godkjent som soverom. Soverom 2 i underetasje i dag er ikke beskrevet i tegninger og det antas at dette ikke var tiltenkt som soverom i godkjente søknader.

Sammendrag fra tilstandsrapport som ligger ved i sin helhet:

Følgende har fått tilstandsgrad 3: Våtrom > Overflater Gulv > Bad Målinger viser at det ikke er fall til sluk (motfall). Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er registrert mot-fall til sluk på dette gulvet. Baderommet har fungert i alle år. Om baderommet hadde vært nyere kunne en enkel utbedring vært og vurdere i forhold til fallforholdet. Dette må vurderes utfra egne behov. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt Sluk er ikke tilgjengelig for inspeksjon. Sluket ligger under innmurt badekar og er ikke tilgjengelig for rengjøring eller besiktigelse. Kostnadsestimat: Under 10 000

Primærrom

Bruksareal Kjeller: 90 kvm 1. etasje: 107 kvm Primærrom Kjeller: 84 kvm Vindfang, hall m/trapp, bad, vaskerom, hobbyrom, soverom og stue. 1. etasje: 107 kvm Hall, 2 soverom, bad, kjøkken, stue/spisestue og toalettrom Sekundærrom Kjeller: 6 kvm Bod

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på bolig datert 05.10.1980 Det foreligger ferdigattest på garasje datert 20.07.1987

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i angitte rom. Vedfyring. Elektrisk.

 • Beliggenhet

  Beliggende helt i tregrensen opp i siden av Sætro med nydelig utsikt og suverene solforhold. Kort og trygg skoleveg samt kort distanse til butikker og flotte turområder i Vangen, Djupadalen og generelt i byfjellene.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert for frittliggende småhusbebyggelse

  • kr 3 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 113 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 103 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 433,- pr. 2023. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer renovasjon til HIM på kr 3 150,- pr år.

  Ligningsverdi

  kr 871 525,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 19.10.2023 og selgers Egenerklæring datert 05.10.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. nov. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230451
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.