Sakkastadhaugen 1, 5538 HAUGESUND

Sakkastadhaugen 1

Haugesund
Prisantydning

2 270 000,-

 • BRA74㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1990
 • Omkostninger67 820,-
 • Totalpris2 337 820,-

Søre bydel - Moderne innredet enebolig m/alt på ett plan - Garasje/tilbygg!

Beskrivelse

Boligen er innredet over ett plan og inneholder: Gang, bad, stue, kjøkken og 2 soverom. Det er også en liten grovkjeller under bygget og en garasje/tilbygg.

En utrolig lettstelt og praktisk bolig beliggende helt i søre bydel.

Vindfang med fliser i gulv, malte vegger og tak. Downlights. Oppheng til yttertøy. Sikringsskap med automatsikringer, oppdatert i 2006.

Flott bad med fliser i gulv og varmekabler. Baderomsplater på vegg. Vegghengt toalett, dusjkabinett og vask i seksjon. Det er downlights i taket. Opplegg til vaskemaskin, vaskemaskinen kan etter nærmere avtale medfølge handelen.

Stue med god takhøyde. Eikeparkett i gulv, gipset og malte vegger og tak med downlights. Varmepumpe er montert på vegg. Her er det god plass til både spise- og sittegrupper. Store vindusflater sørger for godt med lysinnslipp. Vedovn.

Velholdt kjøkken fra 2006 med eikeparkett i gulv. Stor og god kjøkkeninnredning med integrert oppvaskmaskin og stekeovn. Over er flislagt over kjøkkenbenken. Det er også her god takhøyde, med downlights.

2 soverom i gode størrelser med eikeparkett i gulv og downlights i tak. Garderobeskap på ett soverom.

Diverse: - Tv/Internett fra GET - VVS fra 2018. - Ifølge byggetegninger er bygget ombygget fra tidligere driftsbygning til bolig i 1990. Ombyggingen har en ferdigattest datert 27.04.1990.

Oppsummering takstrapport:

Enebolig på 1 plan med mindre grovkjeller. Det er opplyst at huset er bygget i 1990, men byggeskikk og flyfoto fra 1969 tilsier at deler av bygget er vesentlig eldre. Nordre del av huset er eldre og dette synes i forskjell på takstein. Denne delen består av 2 soverom, men pga garasje mangler 1 soverom tilstrekkelig dagslys. Boligen anses i stor grad som typisk leilighet, men i enebolig format. Det meste av renovering ble utført i 2006 iflg eier, men fremstår som godt vedlikeholdt etter dette. Vinduer og takstein er trolig fra 80-tallet og i sluttfasen på forventet levetid. Alder på boligen tilsier at normalt vedlikehold samt noe oppgradering bør forventes.

I garasje har eier fjernet garasjeport og satt inn vinduer. Arbeidet er ikke fullført og det gjenstår noe arbeid. Kjøper kan derfor selv velge om det er ønskelig å sette inn ny garasjeport eller fullføre arbeidet.

Boligen bør av interessenter besiktiges for korrekt inntrykk.

Bruksareal per etasje

Kjeller: 7 kvm 1. etasje: 67 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen antas og stå på solide steinmasser. Grunnmur i betong. Utvendige fasader er i kledningsbord og listverk i treverk og delvis i mur. Betong takstein. Takrenner og nedløp i plast.

Primærrom

Gang, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.

Ferdigattest

Ferdigattest for ombygging/bruksendring av boligen foreligger og er datert 27.04.1990.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Kommunale avløpsledninger ligger over tomtens søre del(innkjørsel).

Oppvarming

Varmepumpe, vedovn og varmekabler i gulv på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et godt etablert byggefelt, meg gang og sykkelavstand til alle fasiliteter på Norheim og i Haugesund sentrum.

  Adkomst

  Kjør Salhusvegen fra Haugesund sentrum sørover forbi Toyota og ta til høyre, Stakkastadhaugen. Fortsett litt inn og boligen ligger på høyre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 270 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 56 750,-
  • kr 67 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 337 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 4 607,- pr. 2019. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på: Avløp, eiendomsskatt, feiing og vann. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 253 650,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Deriblandt Oppvaskmaskin og stekeovn. Det gis av selger ingen garanti.

  Vaskemaskin på bad kan etter avtale medfølge handelen.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 14.07.2020 og selgers Egenerklæring datert 05.08.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 27. jul. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00240
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.