Sakkastadvika 7

Haugesund
Prisantydning

5 100 000,-

Solgt
 • BRA136㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2015
 • Omkostninger137 330,-
 • Totalpris5 237 330,-
 • Felles/mnd3 075,-

Haugesund - Nydelig leilighet på 136 kvm - 2 soverom & 2 bad - Garasjeplass - Terrasse & hagestue på 42kvm!

Beskrivelse

Prosjektet Solsiden og leiligheten har fantastisk beliggenhet helt i sjøkanten.

Her får du en lettstelt tilværelse i en nydelig leilighet med sjøen som nærmeste nabo. Fra din parkeringsplass i garasjeanlegget er det kort vei til heisen som tar deg opp til leiligheten. Leiligheten er tilrettelagt for livsløpsstandard.

Størrelsen, standarden og beliggenheten gjør denne leiligheten til et attraktivt objekt! Ved bygging er det vektlagt å lage en romslig, nydelig og ikke minst praktisk leilighet. Her har en lykkes, en leilighet som bør oppleves for korrekt inntrykk.

Leiligheten er på 136 kvm og inneholder entré, 2 soverom, kontor/tv-stue, bod, walk-in-closet, vaskerom, 2 bad, stue og kjøkken

Leiligheten holder høy standard og fremstår som meget pent holdt. Leiligheten har et tidsriktig og moderne utrykk. Downlights i flere tak og lisetfri vegg/tak-overganger. Moderne, flotte fargevalg på vegger og gjennomgående parkett på gulv gir en fin helhet.

Det første som møter oss, er leilighetens entré. Her er det god plass til oppbevaring av noe sko og yttertøy. Det er også montert porttelefon for en sømløs mottakelse av gjester.

I stuen har en store vindusflater. Dette gir godt med lysinnslipp i leiligheten og sørger for maksimal utnyttelse av den fantastiske beliggenhet.

Fra stuen kan en sitte og slappe av mens en ser utover havet og den maritime trafikken langs sundet. Dette er plassen en finner roen.

Usedvanlig romslig stue hvor en har plass til det en skulle trenge av sittegrupper. Plass til stort spisebord for de aller fleste anledninger.

Utgang fra stue til stor terrasse og hagestue på ca. 42 kvm. Det er ikke mange leilighetskomplekser som kan skilte med terrasser av denne størrelsen. Her ligger alt til rette for hyggelig dager og kvelder sammen med venner eller familie. Tilgang til plen & fellesareal fra hagestuen.

Nydelig HTH kjøkken med profilerte fronter og heltre benkeplate. Godt med skap- og benkeplass. Integrert kjøl- og fryseskap, AEG komfyr og kokeplater med induksjonstopp. AEG oppvaskmaskin. Integrert steinplate/skjærebrett i benkeplaten. Nydelige fliser på en vegg over kjøkkenbenken.

Lekkert og romslig helfliset bad. Dusjnisje med glassdører og fossefallsdusj. Vask i flott baderomsinnredning sørger for god oppbevaringsplass på badet. Delikat badekar og vegghengt toalett.

Fra bad har en dør videre inn til walk-in-closet og tilhørende soverom. Walk-in-closet er innredet med stor garderobeløsning.

Leiligheten har to bad begge med toalett og dusj. Flott glassvegg i dusjhjørne.

I tillegg til dette innehar leiligheten: Gjestesoverom i god størrelse. Stort kontor eller ekstra tv-stue om ønskelig. Praktisk vaskerom med innredning fra HTH og bod med garderobeskap.

 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
 • Flexit vannbåren varme med varmekonvektor
 • Kabel-tv og bredbåndstilknytning fra Altibox.
 • Sprinkleranlegg.
Detaljer

Leiligheten ligger i første etasje og inneholder gang, stue/kjøkken, 2 bad, vaskerom, 2 soverom, tv-stue, garderobe og bod.

Bygningsinformasjon

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i rapporten: - Våtrom: Bad 1, Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er noe svakt fall på gulv og vann utenfor dusjen er tilnærmet flatt. Vann renner allikevel til sluk i dusjen. Under badekar er det skjult sluk. Bad 2, Tg settes pga noe svakt fall til sluk. Rommet fungerer allikevel greit. Skulle manglende fall være et problem kan dusjkabinett settes inn. Vaskerom, Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Sluk er under servant/skap og er derfor noe begrenset undersøkelses muligheter. - Tekniske installasjoner: Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Anlegg fremstår som ryddig og i normal god stand. Takstmann har ikke utdanning innen elektrisk og undersøkelser er derfor noe begrenset.

TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak): - Innvendig: Målt høydeforskjell på mellom 10-20 mm innenfor en høyde på 2 meter. TG2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er registrert ca. 2 cm skjevhet i leiligheten. Dette er litt mer enn normalt, men er trolig bygget slik. - Våtrom Bad: TG pga manglende dokumentasjon. - Kjøkken: Kjøkkenet har ventilator med omluft. Det er ikke registrert noe utkast på ventilasjon og det antas derfor å være kullfilter. - Tekniske installasjoner: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkopling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.

TG IU (Konstruksjoner som ikke er undersøkt): Våtrom, vaskerom: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Det er vegg i betong.

Primærrom

Leilighet Bruksareal 1. etasje: 136 kvm Primærrom 1. etasje: 122 kvm Gang, Stue/kjøkken, Bad, Bad 2, Vaskerom, Soverom, Soverom 2, Tv-stue Sekundærrom 1. etasje: 14 kvm Garderobe, Bod

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 20.01.2016

Adgang til utleie

Seksjonseier har full rettslig rådighet over egen seksjon, deriblant er det fritt for å leie ut. Dette er fastsatt i vedtektene.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Prosjektet Solsiden og leiligheten har fantastisk beliggenhet helt i sjøkanten. Her bor en maritimt med god kontroll på båttrafikken langs innseilingen til Haugesund.

  På terrassen har en sol stort sett hele dagen. Med andre ord her ligger alt til rette for å slappe av og nyte dagene.

  Kort avstand til både Haugesund sentrum og Norheim med Oasen storsenter og tilhørende fasiliteter. Gode bussforbindelse like ovenfor leiligheten.

  Med beliggenhet helt til sjøen, mot vest og med utsikt utover havet, vil det hver dag lages et flott bilde like utenfor leiligheten.

  Adkomst

  Fra Norheim ta til venstre i rundkjøring ved Park hotell. Følg veien nedover å ta vei til høyre. En vil da få Solsiden på venstre side av veien. Leiligheten ligger det 3 bygget på høyre hånd når en kjører ned til parkeringplass.

  Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i reguleringsplanen.

  • kr 5 100 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 137 330,- (Omkostninger totalt)
  • kr 5 237 330,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 3 075,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. felles bygningsforsikring og avsetning til diverse utvendig vedlikehold, renhold, strøm til fellesarealer og Tv/Internett via Altibox.

  Kommunale utgifter

  kr 10 904,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp og eiendomsskatt

  Ligningsverdi

  kr 931 096,- for 2021

 • Diverse

  Iht. husordensregler er det tillatt med ett dyr (hund eller katt) pr. leilighet.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  og selgers Egenerklæring datert . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 9. mai 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230161
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.