Salhusvegen 73 D, 5529 HAUGESUND

Salhusvegen 73 D

Haugesund
Prisantydning

4 990 000,-

 • BRA143㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår2019
 • Omkostninger33 820,-
 • Totalpris5 023 820,-

Ny kvalitetsbolig - Carport m/dør inn - Utsikt - Solrik terrasse m/le for nordavind - 4 sov - 2 flotte bad - Tv-stue

Visning

tirsdag 15 juni

16:30-17:30

Påmelding
Beskrivelse
 1. etasje: hall, 3 soverom, tv-stue, bad og vaskerom/teknisk rom. Carport m/utebod.
 2. etasje: soverom m/walk in closet, bad og soverom.

Høy innvendig og utvendig standard med flott parkett og fliser i alle rom. Sentralstøvsuger og fiber fra Altibox. Utvendig vannkrane og el-stikk.

Detaljer

Særdeles flott ny enebolig m/carport beliggende like utenfor sentrumskjernen i et ordnet sameie bestående av 4 boliger. Kjøper får møbel/utstyrspakke til kr. 50.000. Gang- og sykkelavstand til alle fasiliteter. Hjemmebakeri & kiosk og Kiwi like bortenfor. Innvendig god standard med tiltalende materialbruk og gjennomtenkte løsninger. 2 særdeles flotte flislagte bad og kjøkken med integrerte hvitevarer og praktisk kjøkken-øy. 1. etasje: stor flislagt gang (60/60 flis) m/varme i gulv, flott flislagt bad med dusj, 3 soverom, tv-stue og vaskerom/teknisk rom m/utgang til carport m/tilhørende bod. 2. etasje inneholder stort soverom m/walk in closet/bod, stort flott flislagt bad og stue/kjøkken med vedovn, utgang stor og solrik terrasse m/le for nordavind. Boligen bør av interessenter besiktiges for korrekt inntrykk.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 71 kvm
 2. etasje: 72 kvm
Bygningsinformasjon

Boligen er satt opp i bindingsverk på støpt ringmur/plate. Taket er tekket med sarnafil og det er doble vinduer.

Primærrom

1: gang, 3 soverom, tv-stue, bad og vaskerom. 2: stue/kjøkken, soverom, walk in closet og bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 01.02.2021.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i hall, 2 bad og vaskerom. Vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger meget sentralt i forhold til alle fasiliteter, like sør for bykjernen.

  Adkomst

  Fra Haugesund sentrum kjør sørover på Salhusveien. Ta til venstre rett etter bomring. boligen ligger fremst mot nordvest.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 22 500,-
  • kr 33 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 5 023 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  Ingen gebyrer registrert på eiendommen i 2020. Avgifter vil komme når ny eier overtar. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer medfølger handelen.

  Rommene med møbler er digitalstyling.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger tegninger og kart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 9. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Hugo Wee
 • Oppdragsnummer: 1-21-00193
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.