Salsteinstien 45

Ølensvåg
Prisantydning

3 250 000,-

 • BRA147㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår2009
 • Omkostninger94 980,-
 • Totalpris3 344 980,-

Ølensvåg - Svært innholdsrik og flott halvpart av vertikaldelt tomannsbolig - Attraktivt og barnevennlig boligområde

Beskrivelse

Svært innholdsrik og meget flott halvpart av vertikaldelt tomannsbolig. Boligen holder gjennomgående god standard og fremstår som pent brukt med minimalt slitasje og er eller godt vedlikeholdt. Kjekk garasje med innredet loft og ellers flotte opparbeidet uteområde.

Lys og romslig gang med god plass til å henge fra seg sko- og yttertøy.

Lys og trivelig stue med store vindusflater og utgang til terrasse. Her er det god plass til både sofagruppe og spisebord. Pen vedovn som gir lun og god varme i hele boligen.

Flott kjøkkeninnredning fra Norema med meget god skap- og benkeplass. Tilhørende hvitevarer som medfølger handelen. Det er også satt inn en ekstra kjøkkenbenk fra Ikea for enda bedre skap og benkeplass.

Flott baderom hvor det er fliser med varme i gulv og baderomsplater på vegger. Vegghengt toalett, servant med hvit baderomsinnredning med skap og dusjnisje.

Lyst og romslig hovedsoverom med skyvedørsgarderobe.

Barnesoverom med garderobe.

Liten og trivelig loftstue med takvindu som gir godt med naturlig lysinnslipp.

Pent lite bad hvor det er fliser med varme i gulv og baderomsplater på vegger. Vegghengt toalett, servant med pen baderomsinnredning med skap og dusjnisje.

Et stort soverom/loftstue som er en del av påbygget. Her er det teppe på gulv, malte vegger og down light i tak.

To soverom i loftetasjen.

Detaljer

Svært innholdsrik og flott halvpart av tomannsbolig. Boligen er innredet over to plan og inneholder:

Første etasje: Entré, gang , stue, kjøkken, bad, 2 soverom og vaskerom.

Loft: Trapperom, stue (soverom), bad og 2 soverom.

Garasje med innredet loft.

Pergola.

Bygningsinformasjon

Del av tomannsbolig oppført på ringmur av betong. Reisverkkonstruksjon med hovedetasje og loft. Boligen ble tilbygget med stue i hovedetasjen og loft. Fremstår som god vedlikeholdt. Tilhørende garasje som også er godt vedlikeholdt.

Beskrivelse er hentet fra takstmann Lars Erik Strand sin tilstandsrapport. For mer nærmere beskrivelse henvises det til eiendommens tilstandsrapport.

Bygningstegninger godkjent 25.11.2009.

Bygningstegninger for tilbygg datert 12.12.2011.

Disponnibelt rom i andre etasje blir brukt som trapperom loftstue.

En liten del av pergola står over på annen manns eiendom.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 90 kvm Entré, gang , stue, kjøkken, bad, 2 soverom og vaskerom. 2. etasje: 57 kvm Trapperom, stue (soverom), bad og 2 soverom Primærrom 1. etasje: 90 kvm Entré, gang , stue, kjøkken, bad, 2 soverom og vaskerom. 2. etasje: 57 kvm Trapperom, stue (soverom), bad og 2 soverom

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på bolighus datert 17.02.2009.

Det foreligger ferdigattest på tilbygg bolighus datert 10.04.2018.

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på garasje.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Tilkomst fra offentlig vei.

Oppvarming

Vedovn ellers elektrisk oppvarming. Varmekabler i hele hovedetasjen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et populært og barnevennlig boligfelt i Vågshagen/Ølensvåg. Rolig boligstrøk i ende av blindvei uten gjennomgangstrafikk. Kort gangavstand til skole, barnehage og dagligvarebutikk. Flotte turområder samt lekepark og tennisbane i umiddelbar nærhet.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligformål.

  Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  • kr 3 250 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 94 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 344 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 001,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 404 059,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Vedbod medfølger ikke.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.112022 og selgers Egenerklæring datert 04.02.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 01220041
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.