Saltveitvegen 12A

Haugesund
Prisantydning

1 390 000,-

Solgt
 • BRA56㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår1976
 • Omkostninger11 641,-
 • Totalpris1 708 740,-
 • Felles/mnd4 919,-

Haugesund - Lys og fin andelsleilighet i 1.etasje - Garasjeplass!

Beskrivelse

Velkommen til Saltveitvegen 12A, En lys og fin andelsleilighet i 1.etasje.

Stor gang med ny porttelefon. Tilstøtende bod i god størrelse med oppheng til yttertøy.

Stue og kjøkken er utformet i en åpen løsning. Det er store vindusflater og utgang til balkong mot vest. Her er det god plass til spise- og sittegruppe. Kjøkken med god skap- og benkeplass. Mosaikk-fliser over benkeplate. Frittstående kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin medfølger handelen.

Bad i god størrelse med rom for det en behøver. Fliser på gulvet og baderomsplater på vegg. Vask i seksjon og ekstra skap montert på vegg. Opplegg til vaskemaskin, gulvstående toalett og dusjkabinett.

Soverom i god størrelse med skyvedørsgarderobe. Soverommet ligger vendt ut mot vest og plen/grøntareal.

Det er i tillegg 1 stk stor bod og 1 stk matbod i kjeller.

Detaljer

Innvendig i leiligheten er det gang, stue/kjøkken, soverom, bad og bod. Det er i tillegg en bod på ca. 5kvm og en liten matbod i kjelleren.

Bygningsinformasjon

Oppsummering av avvik nevnt i takstmanns tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å nøye lese hele rapporten som ligger vedlagt i denne salgsoppgave.

STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK - TG3: Våtrom - 1.etasje - Bad - Sluk, membran og tettesjikt Tekniske installasjoner - Vannledninger

KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT - TG IU: Innvendig - Rom under terreng Innvendig - Innvendige trapper Tekniske installasjoner - Varmtvannstank

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - TG2: Utvendig - Vinduer Innvendig - Overflater Tekniske installasjoner - Avløpsrør Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK - TG2: Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger Innvendig - Etasjeskille/gulv mot grunn Innvendig - Radon Våtrom - 1.etasje - Bad - Overflater gulv Våtrom - 1.etasje - Bad - Ventilasjon Kjøkken - 1.etasje - Stue/kjøkken - Overflater og innredning

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av boligblokk datert 12.01.1978

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet, gangavstand til sentrum. Kort avstand til matbutikker, skoler og byens mest populære turomra der og badevann.

  Adkomst

  Eiendommen ligger mellom Stavangergata og Djupaskarvegen. Fra Karmsundgaten v/sjukehuset, ta opp Stavangergaten, følg denne forbi Vardafjell Viderega ende skole (pa høyre side) og ta sa inn Saltveitvegen (like etter).

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 390 000,- (Prisantydning)
  • 307 099,- andel fellesgjeld
  • 1 697 099,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.400,-
  • Avklaring forkjøpsrett HAUBO kr 3 991,-
  • kr 11 641,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 708 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 919,- Felleskostnader faktureres månedlig og inneholder renter & avdrag andel fellesgjeld, vedlikehold og renhold, felles forsikring av bygningsmassen, kommunale avgifter og renovasjon, samt internett levert av Haugaland Kraft - Altibox.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport og selgers Egenerklæring. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 19. mar. 2024

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01240038
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.