Sandbakkane 5, 4270 KARMØY

Sandbakkane 5

Karmøy
Prisantydning

4 390 000,-

 • BRA203㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår2013
 • Omkostninger121 070,-
 • Totalpris4 511 070,-

Åkrehamn - Innholdsrik enebolig med garasje og utsikt. Beliggende i populært og attraktivt boligområde.

Beskrivelse

Boligen er innredet over 2 plan og Inneholder: 1. etasje: Hall, vaskerom, bad, kjøkken, stue, bod under trapp og soverom. Loft: 4 soverom, bod, bad og loftstue.

Kryploft/kaldloft med god oppbevaringsplass.

Garasje med bod (treningsrom). Mulighet for god oppbevaring på loft.

Eneboligen er av nyere dato ferdigstilt i 2014 og holder god standard. Boligen har livsløpstandard. Boligen er innredet i lyse og tidsriktige farger.

Først kommer du inn til en romslig gang med fliser på gulv, bod under trapp. Stort vaskerom med egen inngang. Soverom med parkett på gulv. Flott baderom med fliser på gulv, baderomsplater på veggene. Baderommet er innredet med wc, vask i seksjon og dusj. Lys og pen stue med enstavs parkett på gulvene. Flott vedovn i stuen. Fra stuen går du ut til inngjerdet hage og terrasse. Kjøkken innredning fra Ikea med god lagringsplass og benkeplass. Integrerte stekeovn (ny 2021), oppvaskmaskin (ny 2019) og kombi kjøleskap og frys.

I 2.etasje er det parkett på gulv og malte vegger i de fleste rom. Flott Loftstue med balkong og havutsikt. Stor og kjekke soverom. Baderom har fliser på gulv og baderomsplater på veggene. Badet er innredet med flott badekar, wc, og vask i skuffeseksjon.

Garasjen ble bygget i 2015 med isolert bod som kan brukes til arbeidsrom eller treningsrom.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 107 kvm Loft: 96 kvm
Bygningsinformasjon

Boligen er oppført med grunnmur i betong. Yttervegger oppført i bindingsverk. Kledd med liggende trepanel. Takkonstruksjon av tre utført som saltak. Tekket med betong takstein

Primærrom
 1. etasje: Hall, vaskerom, bad, kjøkken, stue, soverom. Loft: 4 soverom, bad og loftstue
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 06.05.14. Ferdigattest på garasje 05.11.2015.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn med kleberstein i stue, varmepumpe montert desember 2019 og varmekabler i alle gulv foruten om soverom i hovedetasjen. I 2. etasje er det varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fritt og solvendt til i Sandbakkane i Åkra. Boligen er beliggende i populært bolig område like ved Åkrasand, med gangavstand til fine turområder, skoler, barnehage og sentrum.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 109 750,-
  • kr 121 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 511 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 16 045,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 907 798,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 06.04.21 og selgers Egenerklæring datert 05.04.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 1-21-00126
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.