Sandeidgata 14B

Haugesund
Prisantydning

890 000,-

Solgt
 • BRA52㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår1976
 • Omkostninger11 495,-
 • Totalpris1 162 766,-
 • Felles/mnd4 176,-

Haugesund / Sørhaug - Lys og fin andelsleilighet i 3.etasje - balkong - Ingen dok.avgift - oppussing!

Detaljer

Praktisk hjørneleilighet i 3 etasje. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. Innvendig bod/garderoberom. Fliselagt bad/wc med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Soverom med speildørsgarderobe. Kjøkken har opprinnelig plassbygd innredning. Åpen løsning mot stue. Stuen har god plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til balkong med utsikt. Foruten bad og gang er det parkett i alle rom, denne kan slipes for å få nytt liv. Leiligheten bærer preg av slitasje og har behov for oppussing. Det er i tillegg en kjellerbod.

Bygningsinformasjon

Lavblokk oppført i betong og tre. Tak tekket med sarnafil eller tilsvarende.

Takstmann har i sin vurdering gitt TG3 (Store eller alvorlige avvik) på følgende: Vinduer - avvik på innsettingsdetaljer. Overflater - slitasjegrad. Etasjeskille - skjevheter. Innvendige dører - slitasje. Bad - ufagmessighet.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 52 kvm Primærrom 1. etasje: 52 kvm P-rom utgjør entre/gang, garderoberom, soverom, stue - kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 12.01.1978.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Fra Sandeidgata er det kort avstand til det meste i og rundt sentrumskjernen. En kort spasertur ned til Haugesund sentrum og alle fasiliteter som medfølger.

  Kort gange opp til Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer og er inngangsporten til byheiene for mer krevende turer.

  Det går turløype opp til Vardafjellet med flott natur og panoramautsikt over Haugesund.

  Gode bussforbindelser til Raglamyr og sentrum hvert 15. min.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 890 000,- (Prisantydning)
  • 261 271,- andel fellesgjeld pr. dato 21. nov. 2023
  • 1 151 271,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • E-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.400,-
  • Forhåndsutprøving forkjøpsrett kr. 3.885,-
  • kr 11 495,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 162 766,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 176,- Felleskostnader faktureres månedlig og dekker renter - avdrag andel fellesgjeld, varmtvann, vedlikehold, trappevask, felles forsikring av bygningsmassen, kommunale avgifter og renovasjon, samt internett levert av Haugaland Kraft - Altibox.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 32408489406, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 21.11.2023: 5.65% pa. Antall terminer til innfrielse: 416 Saldo per 21.11.2023: 24 629 324 Andel av saldo: 261 272 Første termin/første avdrag: 25.07.2023 ( siste termin 25.06.2058 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 23.11.2023 og selgers Egenerklæring datert 22.11.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. jan. 2024

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01230124
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.