Sandsgata 6 B, 5521 HAUGESUND

Sandsgata 6 B

Haugesund
Prisantydning

2 745 000,-

 • BRA134㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår1919
 • Omkostninger76 945,-
 • Totalpris2 821 945,-

VISNING v/Påmelding - Haugesund - Stor tomannsbolig over 3 plan med fantastisk utsikt - Carport og garasje!

Beskrivelse

Boligen er innredet over tre plan og inneholder 1.etasje med gang/trapperom. 2. etasje med gang/stue/kjøkken, bad og soverom. Loft med soverom/loftstue.

Det er bygget carport på 32 kvm og så kommer garasje på 27 kvm i forlengelse av denne (32+30 BTA).

Velkommen til Sandsgata 6B, en stor tomannsbolig med fantastisk utsikt i alle retninger!

I første etasje trer en inn i et stort inngangsparti. Garderobeskap og skyvedørsgarderobe til yttertøy. Det er gips i vegg og tak, med downlights i taket. Tarkett og varmekabler i gulv. VVS 200L under trappen, denne deles mellom begge seksjonene i bygget.

Ved toppen av trappen i andre etasje er det terrassedør fra 2014 som leder ut til balkong. Denne ligger østvendt og har dermed morgen- og formiddagssol.

Videre trer en inn i en åpen løsning mellom kjøkken og dagligstue. Her er det originale tregulv, gips i vegg og panel med downlights i taket. Vedovn med fliser på veggen bak.

Kjøkkenet er innholdsrikt med god benke- og skapplass i innredning fra Ikea. Det er mosaikk fliser over benkeplaten. Det er montert overskap på vegg for ekstra oppbevaringsplass. Kjøkkenøy med induksjonsplate og overhengende ventilator. Her kan en nyte kanskje en av byens beste utsiktspunktpunkter, mens man lager mat. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og mikro. Frittstående kjøleskap. Det er skyvedør til terrasse fra kjøkkenet.

Dagligstue, Tv-stue, spisestue ... uansett fornavn er stuen et rom for avkobling og hygge. Denne delen av stuen er et nivå lavere en dagligstuen og kjøkkenet. Her er det fliser og varmekabler i gulvet. Store vindusflater med flott utsikt og god takhøyde sørger for en god atmosfære. Terrassedør ut til terrassen.

Terrasse er fordelt på tre forskjellige plan. Her har en full oversikt over Haugesund i nord, sør og vest. Gode solforhold. Koselig vinterstue på 10 kvm. Her er det glass i taket og skyvedører i glass. Fullt isolert i gulv, vegg og tak.

Helfliset bad som ble utvidet og oppusset i perioden 2018-2019. Her er det varmekabler i gulv, vegghengt toalett, dobbel vask i seksjon og en stor dusjnisje med to innfelte hyller i vegg. Det er også 2 plassbygde skap med speil i veggen på badet. Veggen hvor vaskemaskinen står er ekstra lydisolert.

Soverom med originalt, malt tregulv og skyvedørsgarderobe.

Videre opp på loftet er det loftstue/soverom med fantastisk takhøyde. Det er lagt til en hems som brukes til ekstra soveplass. Synlige bærebjelker, panel og downlights i skråtak, samt, gulvet er avrettet og det er lagt parkett. Utgang til balkong med en sjelden god utsikt utover hele Haugesund.

Innkjørsel og gårdsplass er gruset. Stor carport med innvendig garasje. Ifølge selger er den 6/7 meter lang og 4 meter bred. Liten bar og gode muligheter for lagring i garasjen. Automatport.

Bruksareal per etasje
 1. etasje - 21 kvm.
 2. etasje - 85 kvm. Loft - 28 kvm.
Bygningsinformasjon

Eiendommen er en sirkeleiendom og har ikke kartlagte grenser.

Det foreligger dog et målebrev datert 05.04.1918 hvor oppmålt tomteareal er 453,91 kvm.

Kledningsbord og listverk i treverk. Grunnmur av tegl som er pusset. Betong-blokker i garasje. Taket er tekket med eternitt plater, betongstein på påbygg og sarnafil på takterasse og carport.

Det finnes ingen dokumentasjon på at innredning av loft er byggemeldt eller godkjent. Megler har heller ikke mottatt dokumentasjon vedr. tilbygg. Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Det er anledning for kjøper av boligen til å få forkjøpsrett av seksjon nr.1 i bygget når den skal selges. Konferer megler for mer informasjon.

Primærrom
 1. etasje - Gang/trapperom.
 2. etasje - Gang/stue/kjøkken, bad og soverom. Loft - Soverom/loftstue.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. carport datert 06.04.1978.

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på boligen. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sandsgata 6B har flott og skjermet beliggenhet like utenfor sentrumskjernen.

  Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet. Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, Vangen, Vardafjellet og Djupadalen.

  Her har en alt i nærområde.

  Adkomst

  En kan åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 745 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 68 625,-
  • kr 76 945,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 821 945,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 6 494,- pr. 2020. Opplyste kommunale avgifter inneholder vann/avløp, eiendomsskatt og feiing. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk. I tillegg kommer kr. 2.839,- til HIM for renovasjon.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 450 496,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sameiebrøk: 1/2

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 02.07.2021 og selgers Egenerklæring datert 10.08.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. nov. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00229
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.