Sandskeivegen 24A

Karmøy
Prisantydning

2 490 000,-

Solgt
 • BRA91㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2015
 • Omkostninger72 080,-
 • Totalpris2 562 080,-
 • Felles/mnd1 000,-

Lekker bolig med alt på ett plan - Moderne innredet - Stor terrasse - El- bil lader - Passer alle aldersgrupper!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående bra standard, fremstår som romslig og er moderne innredet.

Stue/ kjøkken: Boligen stue og kjøkken er i åpen løsning, men samtidig inndelt i naturlige soner. Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrert oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn. Det er god plass til spisebord på kjøkkenet. Stuen er romslig og har både plass til stor sofagruppe, spisebord og annet ønskelig møblement. Det er også her godkjent å lage et tredje soverom ved behov. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Det er både varmepumpe og vedovn i rommet. Utgang til terrasse og hage.

Baderom/ Vaskerom: Baderommet er av svært god størrelse og inneholder vegghengt wc, vask i seksjon, hylleseksjon samt dusjkabinett. Badet er helfliset og har varmekabler i gulv. Det er også plass til øvrig oppbevaring om ønskelig. I tillegg har boligen eget separat vaskerom med muligheter for oppbevaring.

Soverom: Boligen har to kjekke soverom. Nåværende eier benytter i dag hovedsoverommet til barnerom. Her er det god plass til dobbeltseng, nattbord og rikelig med garderobeskap. Her er det også terrasse utenfor soverommet. Soverom 2 har også plass til både seng og garderobeplass.

Romlig gang med muligheter for oppbevaring av yttertøy i garderobeskap.

Detaljer

Boligen har alt på ett plan og inneholder gang, baderom, vaskerom, to soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Stor og kjekk terrasse i forbindelse med stue. Utvendig sportsbod.

Bygningsinformasjon

Bebyggelsen består av del av vertikaltdelt tomannsbolig på ett plan. Ukjent type grunnmur. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med stående og liggende bordkledning. "Flatt" tak i trekonstruksjon. Tekket med PVC- duk (Sarnafil eller tilsvarende). Vinduer av tre. Isolerglass. Dører av tre og PVC- plast. Isolerglass i dører med glassfelt. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger som stemmer med dagens bruk. I tegningene kan vi se at det er godkjent et tredje soverom i stue (tv- avdelingen) om det er behov for å bygge et ekstra. Vaskerom er i tegninger godkjent som bod. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Følgende momenter har fått TG2 i tilstandsrapporten: - Bad: Det er ikke oppbrett av membran ved dørterskelen. Det er krav til minimum 15 mm oppbrett av membran ved dørterskelen. Ved en eventuell lekkasje kan vann finne veien ut av våtrommet. - Utvendige dører: Det ble registrert rustdannelse på hengsler. Det er noe malingsflass på terrassedør i tilknytning til stue/ kjøkken. TGIU: Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 91 kvm Primærrom 1. etasje: 91 kvm Gang, baderom, vaskerom, to soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg tomannsbolig, vertikaltdelt. Bygg 2.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Det er også vedovn. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vedovn i stue. Varmekabler på bad.

 • Beliggenhet

  Meget kjekk beliggenhet i populære omgivelser på Tjøsvoll Øst. Her har en korte avstander til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. Her kan man nevne barnehage, skole, turområder, kjøpesenter og sentrum. Alt dette ligger like i nærheten.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 72 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 562 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 000,- felles bygningsforskring, forretningstilførsel og avsetning til diverse vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 12 506,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere ette bruk.

  Ligningsverdi

  kr 600 205,- for 2021

 • Diverse

  Forretningsfører for sameiet er boligbyggelaget Haubo.

  Den enkelte seksjonseier har ansvar for å klippe og vedlikeholde plen som naturlig "tilhører" sin seksjon.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport, selgers Egenerklæring og vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230271
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.