Sandskeivegen 30 B, 4270 KARMØY

Sandskeivegen 30 B

Karmøy
Prisantydning

2 290 000,-

Visning i dag
 • BRA93㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2015
 • Omkostninger65 570,-
 • Totalpris2 355 570,-
 • Felles/mnd500,-

Flott nyere del av tomannsbolig over ett plan - Livsløpsstandard - Moderne innredet - Stor terrasse!

Visning

tirsdag 27 juli

16:30-17:30

Påmelding
Beskrivelse

Gang, bad, vaskerom, to soverom samt stue og kjøkken. Utvendig bod.

Boligen holder gjennomgående god standard og fremstår som meget moderne innredet.

Stue/ kjøkken: Lys og lekker kjøkkeninnredning med integrert platetopp og stekeovn. Kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger. Kjøkkenet har svart benkeplate og fliset mellom benk og høyskap. Det er god plass til spisegruppe på kjøkken. Stuen er i åpen løsning til kjøkkenet og er malt i en flott gråtone. De store vindusflatene gir rikelig med lysinnslipp. Utgang til terrasse fra stue. Det er både vedovn og varmepumpe her.

Bad: Flott baderom med fliser på gulv og vegger. Bader inneholder vegghengt toalett, dusjkabinett og vask i seksjon. Det er meget gode muligheter for oppbevaring, og det er i dag satt inn to kommoder for plassering av håndklær og diverse.

Soverom: Boligen har to soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeskap samt tilhørende møblement. Det er her malt en kontrastvegg. Det andre soverommet disponeres i dag som garderobe/ kontor.

Terrassen er utvidet med større platting, og fremstår som skjermet med levegg og rekkverk. Det er her god plass til både hagemøbler og grill, samt det som måtte ønskes. Kjekk utvendig sportsbod.

Bruksareal per etasje

93 kvm

Bygningsinformasjon

Del av vertikaldelt tomannsbolig, oppført på ringmur med støpt gulv. Skillevegg mellom boligene i tre. Yttervegger i bindingsverk kledd med trepanel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med sarnafil. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger datert 2012. I tegningene kan vi se at vaskerom er godkjent som bod. Det er godkjent et tredje soverom i stuen, om det skulle være behov for å bygge et ekstra.

Primærrom

Gang, bad, vaskerom, to soverom samt stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 2016.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Alternativ oppvarming med ved og elektrisk. Vedovn og varmepumpe i stue/ kjøkken. Varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Barnevennlig beliggenhet på Tjøsvoll Øst i Åkrehamn. Flotte turmuligheter i nærheten av boligen, her rundløype i Mariaskogen og rundt Aureivatnet. Eiendommen ligger kun få minutter unna bla. Åkrehamn sentrum, Amfi senteret, Åkrasanden og idrettsanlegg

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 57 250,-
  • kr 65 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 355 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 500,- Felleskostnadene inkluderer felles forsikring på bygget, maling, vedlikehold av felles parkering, snømåking og vedlikehold av lekepark i sameiet mm.Det er varslet en endring i fellesutgiftene fra 01.09.2021. Fellesutgiftene skal da økes til kr. 1.000kr pr. mnd.Det er vedtatt på styremøte at vedlikehold av lekeplass skal utføres.

  Kommunale utgifter

  kr 11 516,- pr. 2020. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 25.05.2021 og selgers Egenerklæring datert 27.05.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. jul. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00096
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.