Sandskeivegen 36A

Åkrehamn
Prisantydning

2 290 000,-

Solgt
 • BRA91㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2015
 • Omkostninger67 080,-
 • Totalpris2 357 080,-
 • Felles/mnd1 000,-

Svært kjekk del av tomannsbolig med alt på ett plan - Moderne innredet - Romslig terrasse - Barnevennlig beliggenhet!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående bra standard og er moderne innredet. Her kan en flytte rett inn!

Boligen har en romslig gang med gode muligheter for oppbevaring i garderobeskap. Hovedsoverommet er av svært god størrelse og er i dag innredet med garderobeskap. Det er også mulig å montere skyvedørsgarderobe i rommet om ønskelig. Fra soverommet er det utgang til terrasse. Leilighetens andre soverom er i dag innredet som barnerom, men det er også her plass både seng og oppbevaring om ønskelig.

Baderommet er tidsriktig innredet med fliser både på gulv og veggoverflater. Rommet inneholder vask i seksjon, dusjkabinett og vegghengt toalett. Også her er det mulig å plassere ekstra oppbevaring om ønskelig. Boligen har i tillegg eget vaskerom/ teknisk bod.

Boligens stue og kjøkken er i åpen løsning, men samtidig innredet i naturlige soner. Det er godkjent å bygge et tredje soverom i stuen om ønskelig. Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrert stekeovn og koketopp. Kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger. De store vindusflatene i stue og kjøkken gir rikelig med naturlig lys i rommet. Det er god plass til spisegruppe, sofa- avdeling og samtidig egen spiseplass på kjøkkenet.

Boligen er oppgradert med enstavs laminat i alle rom unntatt våtrom. I tillegg er det montert spotlights i tak i gang, stue og kjøkken samt under overskap på kjøkken. Det er montert både varmepumpe og vedovn. Nåværende eier har utvidet terrassen samt bygget praktiske levegger.

Detaljer

Boligen har alt på ett plan og inneholder: Gang, to soverom, baderom, vaskerom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utvendig sportsbod. Kjekk terrasse.

Bygningsinformasjon

Bebyggelsen består av del av vertikaltdelt tomannsbolig med en etasje. Utvendig bod i tilknytning boligen. Bolig med grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med stående bordkledning med felt av liggende bordkledning. Takkonstruksjon av tre, utført med "flatt tak". Tekket med pvc- duk (sarnafil eller tilsvarende). vinduer av tre. Isolerglass. Dører av tre og pvc plast. Isolerglass i dører med glassfelt.

Følgende momenter har fått TG2 i tilstandsrapporten: - Det ble registrert av avstand mellom kledning og terrenget. Det er stedvis tørr kledning. - Terrassedøren må smøres. Det ble registrert skade ved innfesting til dørpumpe, slark i dørvrider samt sprekk i dørbladet. Det er rustdannelse på hengsler. - Det ble registrert noe grønskedannelse på terrassebord samt malingsflass på rekkverket. - Det ble registrert lakkflass og rustdannelse. - Det ble registrert noen merker i kalkmaling i stuen. - Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. - Ildfast plate mangler på gulvet under ildstedet (det er nå plassert ildfast plate på gulv under ildsted- avviket ble rettet opp etter befaring av takstmann) - Det ble registrert slark i dørvrider samt et merke i dørbladet til badet. - Bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er skader i innredningens skuffer. - Mer enn halvparten av foreventet brukstid på varmepumpe er oppbrukt. Normal levetid er ca. 15 år. - Det anbefales el- sjekk hvert 5 år. - Det ble registrert en "bunk" i rennenedløp.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 91 kvm Primærrom 1. etasje: 91 kvm Gang, to soverom, vaskerom, baderom, stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, tomannsbolig.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Vedovn i stue. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget kjekk beliggenhet i populære omgivelser på Tjøsvoll Øst. Her har en korte avstander til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. Her kan man nevne barnehage, skole, turområder, kjøpesenter og sentrum. Alt dette ligger like i nærheten.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  • kr 2 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 67 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 357 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 000,- pr. mnd som dekker felles bygningsforsikring og avsetning til diverse vedlikehold av fellesareal samt forretningsfører.

  Kommunale utgifter

  kr 11 689,- pr. 2021. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 547 309,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 30.11.2022 og selgers Egenerklæring datert 27.11.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 02220024
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.