Sandskeivegen 36A

Karmøy
Prisantydning

2 490 000,-

Solgt
 • BRA96㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2015
 • Omkostninger74 000,-
 • Totalpris2 564 000,-
 • Felles/mnd1 000,-

Lekker del av tomannsbolig med alt på ett plan - God standard og moderne innredet - Passer alle aldersgrupper!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående bra og moderne standard. Her kan en flytte rett inn! Etter overtakelse av dagens eier er veggoverflater og innerdører malt i moderne fargevalg. Kjøkkeninnredning er foliert og baderomsmøbler malt.

Boligen har en romslig gang med gode muligheter for oppbevaring. Det er både plass til garderobeskap, kommoder eller eventuelt skyvedører om ønskelig. Hovedsoverommet er av svært god størrelse og er i dag innredet med garderobe fra Ikea. Garderoben medfølger ikke handelen. Fra soverommet er det utgang til terrasse. Boligens andre soverom passer ypperlig til både barnerom, gjesterom, kontor eller kanskje walk- in garderobe?

Baderommet er tidsriktig innredet med fliser både på gulv og veggoverflater. Rommet inneholder vask i seksjon, dusjkabinett og vegghengt toalett. Også her er det mulig å plassere ekstra oppbevaring om ønskelig. Boligen har i tillegg eget vaskerom/ teknisk bod.

Boligens stue og kjøkken er i åpen løsning, men samtidig innredet i naturlige soner. Det er godkjent å bygge et tredje soverom i stuen om ønskelig. Moderne og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrert stekeovn og koketopp. De store vindusflatene i stue og kjøkken gir rikelig med naturlig lys i rommet. Det er god plass til spisegruppe, sofa- avdeling og samtidig egen spiseplass på kjøkkenet. Rommet er nylig malt i flotte fargevalg. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til en stor terrasse med plass til blant annet hagemøbler og grill.

Detaljer

Boligen er over ett plan og inneholder: Gang, to soverom, vaskerom/ bod, baderom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til terrasse. Utvendig sportsbod.

Bygningsinformasjon

Bebyggelsen består av en part av en vertikaldelt tomannsbolig. Ringmur av betong. Støpt plate på mark. isolert. Yttervegger i bindingsverk av tre. Fasade er kledd med stående trepanel. Takkonstruksjon av tre, tekket med sarnafil/belegg. Lukket takkonstruksjon. Takrenner, beslag og rennenedløp av metall. Ytterdører og vinduer av tre, isolerglass. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger som stemmer med dagens bruk. I tegningene kan vi se at det er godkjent et tredje soverom i stue (tv- avdelingen) om det er behov for å bygge et ekstra. Vaskerom er i tegninger godkjent som bod. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten: TG2 (Avvik som kan kreve tiltak): -Utvendig: Det er registrert lav avstand mellom kledning og terrenget. Det ble ikke funnet noe råtedannelse i trepanel ved stikking på utvalgte steder. Det ble registrert noe sprekker og værslitasje på trepanel. Det ble registrert noe "bløt" treverk på klemlister til vinduer. Bløt treverk er i forstadiet til råtedannelse. Ellers fremstår vinduene med normal elde og slitasje. Det ble registrert noe misfarging/slitasje på entredør. Terrassedør har noe svellinger og sprekk i nedre del av dørblad. Rust på hengsler. Det ble registrert noe malingsflass på terrassebord og rekkverk. -Tekniske installasjoner: Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt. Håndtak til støvsugerslange har en skade og er teipet. Elektrisk anlegg anbefales kontroll på bakgrunn av at sikring kan løses ut ved bruk av sentralstøvsuger.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nybygg, tomannsbolig (bygg 8) datert 21.10.2015.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Vedovn i stue. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget kjekk beliggenhet i populære omgivelser på Tjøsvoll Øst. Her har en korte avstander til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. Her kan man nevne barnehage, skole, turområder, kjøpesenter og sentrum. Alt dette ligger like i nærheten.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 74 000,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 564 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 000,- pr. mnd som dekker felles bygningsforsikring og avsetning til diverse vedlikehold av fellesareal samt forretningsfører.

  Kommunale utgifter

  kr 13 691,- pr. 2023. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 656 663,- for 2022

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport, selgers egenerklæring og vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 8. apr. 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240103
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.