Sandskeivegen 40A

Åkrehamn
Prisantydning

2 390 000,-

Solgt
 • BRA91㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2014
 • Omkostninger69 580,-
 • Totalpris2 459 580,-
 • Felles/mnd1 077,-

Lekker del av tomannsbolig med alt på ett plan - Gjennomgående god standard - Barnevennlig beliggenhet på Tjøsvoll Øst!

Beskrivelse

Leiligheten fremstår som moderne og holder en fin standard.

Etter overtagelse av dagens eier er det lagt nye gulv av laminat i alle rom unntatt våtrom. Det er satt opp lettvegg i stue til fordel for et tredje soverom. De fleste veggoverflatene er malt i moderne farger, og det er montert fliser i entrè. Nytt blandebatteri i dusj ble montert i 2020.

Leiligheten har en åpen kjøkken og stue løsning med praktisk lyst kjøkken, god plass til spisebord og sofagruppe. De store vinduene gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Dette rommet inneholder en koselig vedovn som gir god varme, samtidig er det en praktisk varmepumpe plassert sentralt i rommet. Lekker spilevegg med "skjult" dør til soverommet. Fra stue og kjøkken er det utgang til en romslig terrasse.

Lekkert baderom med fliser og varmekabler i gulv samt fliser på vegger. Baderommet inneholder vask i seksjon, dusjhjørne og vegghengt wc. Det er god plass til øvrig oppbevaring på badet. Separat vaskerom/ bod.

Leiligheten har 3 kjekke soverom med laminat på gulv, hvor det ene soverommet har egen utgang til terrasse på fremsiden av leiligheten.

Gangen er lys og fin, med store fliser i inngangspartiet, tilhørende garderobeløsning med skapdører fra gulv til tak.

På utsiden finner du en kjekk sportsbod med oppbevaringsmuligheter.

Detaljer

Leiligheten inneholder: Gang, tre soverom, bod/ vaskerom, baderom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utvendig sportsbod. Stor terrasse.

Bygningsinformasjon

Renner og rennenedløp av aluminium. Yttervegger oppført i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Trepanelet ble malt for 3 år siden. Flatt tak oppført i tre som en lukket konstruksjon. Vinduer med karmer av tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger som stemmer med dagens bruk. Vaskerom er godkjent som bod i tegningene. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Følgende momenter har fått TG2 i tilstandsrapporten: - Det ble registrert noe slitasje på ytterdørene. Irr/ rustdannelse på hengsler på hengsler. Mindre sprekker på nederste del. - Det anbefales el- kontroll hvert 5. år.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 91 kvm Primærrom 1. etasje: 87 kvm Gang, tre soverom, bad/ vaskerom, stue/ kjøkken. Sekundærrom 1. etasje: 4 kvm Bod

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, tomannsbolig.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vedovn i stue.

 • Beliggenhet

  Meget kjekk beliggenhet i populære omgivelser på Tjøsvoll Øst. Her har en korte avstander til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. Her kan man nevne barnehage, skole, turområder, kjøpesenter og sentrum. Alt dette ligger like i nærheten.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.

  • kr 2 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 69 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 459 580,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 077,- felles bygningsforsikring, forretningstilførsel og avsetning til diverse vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 12 620,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder: Vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 604 936,- for 2021

 • Diverse

  Forretningsfører for sameiet er boligbyggelaget Haubo.

  Den enkelte seksjonseier har ansvar for å klippe og vedlikeholde plen som naturlig "tilhører" sin seksjon.

  Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er inneforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.03.2023, selgers Egenerklæring datert 08.03.2023 og vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230103
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.