Sandskeivegen 46 E, 4270 KARMØY

Sandskeivegen 46 E

Karmøy
Prisantydning

1 790 000,-

 • BRA60㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2013
 • Omkostninger53 007,-
 • Totalpris1 843 007,-
 • Felles/mnd710,-

ÅKREHAMN - Lettstelt og flott leilighet i andre etasje - Leiligheten har god standard - 2 soverom - Sportsbod!

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, bad, vaskerom, soverom x2 og stue/kjøkken.

Parker bilen på i asfaltert gårdsrom, og ta deg videre inn i denne lyse og praktiske leiligheten. Leiligheten ligger i andre etasje, like ved parkeringsplassen.

Lys og luftig stue med åpen løsning til kjøkken. Parkett er gjennomgående i de fleste rom i leiligheten. Det er også vedfyr i stue, som sørger for både den rette varmen og stemningen. Utgang til leilighetens terrasse fra stuen. Luftig og flott utsikt.

Kjøkkenet er praktisk og pent, med hvite fronter. Levert av Drømmekjøkkenet. Det er nok av lagringsplass i kjøkkeninnredning, og godt med naturlig arbeidslys fra vindu like over kjøkkenbenk.

Flott fullfliset bad, med mørke fliser på gulv og hvite på vegg. Dusjkabinett og badersomsinnredning i hvit utførelse. Stort speil på vegg. Fra baderommet har man inngang til gang og hoved-soverom. Hoved-soverommet er av god størrelse, og man har her samme flotte parkett på gulv, samt delikate fargevalg på vegg. Inngang til vaskerom, som også har dør inn til stuen. Barne-soverom like ved. Samme gode standard også i dette rommet.

Balansert ventilasjon.

Det er lagt inn fiber fra Altibox i leiligheten.

Detaljer
 • Lettstelt og flott leilighet på Tjøsvoll øst
 • Arealeffektive løsninger
 • Pent kjøkken med åpen løsning mot stue
 • Fullfliset bad
 • Eget vaskerom
 • Stor terrasse
 • Sportsbod
 • Lekeplass like ved
 • Godt med parkering
Bruksareal per etasje

60 kvm

Bygningsinformasjon

Igangsettingstillatelse er gitt 11.10.2013 Midlertidig brukstillatelse gitt 07.11.2014

Primærrom

2 etasje: Gang, bad, soverom x2 stk og stue kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 19.06.15

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget kjekk beliggenhet i populære omgivelser på Tjøsvoll Øst. Her har en korte avstander til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. Her kan man nevne barnehage, skole, turområder, kjøpesenter og sentrum. Alt dette ligger like i nærheten.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 44 750,-
  • kr 53 007,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 843 007,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 710,- pr. mnd. som dekker forretningsfører, bygningsforsikring og vedlikehold av fellesområde.

  Kommunale utgifter

  kr 8 378,- pr. 2018. Det er fire terminer pr år. Eiendomskatt er ikke medregnet.

  Ligningsverdi

  kr 390 583,- for 2017 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Skiftet termostat til varmekabler på bad Mars 2019.

  Følgende endringer i egenerklæring: - pkt 6 sprekkdannelse i glasuren ved pipen er fikset av veldes Malerservise. - Pkt 12 det er skiftet filter i ventilasjon 1 gang PR. År

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger våtromsrapport datert 13.10.20 og selgers Egenerklæring datert 10.10.20 Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 1-20-00355
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse