Seljestad Apartments - seksjon 5, 5763 Ullensvang

Seljestad Apartments - seksjon 5

Ullensvang
Prisantydning

1 850 000,-

 • BRA67㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2008
 • Omkostninger54 320,-
 • Totalpris1 904 320,-
 • Felles/mnd1 824,-

Leilighet i 1. etasje med 3 soverom, helfliset bad og godt utstyrt kjøkken - Parkering i lukket garasjeanlegg

Beskrivelse

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder følgende rom:

Gang, bad, 3 soverom, stue og kjøkken.

1 utvendig skibod like ved leiligheten.

Beskrivelse av innhold og standard:

Stuen har utgang til terrasse. I stuen er det vedovn. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken.

Stilig grå kjøkkeninnredning fra Norema. Kjøkkenet er påkostet med integrerte hvitevarer som kombinert kjøl/frys, platetopp, stekeovn, micro-ovn og oppvaskmaskin.

2 soverom har køyseng og kommode. Hovedsoverom har dobbeltseng og dobbelt garderobeskap.

Panel på vegger og parkett på gulv.

Badet holder god standard og har fliser på gulv og vegger. Varmekabler, vegghengt toalett og dusjkabinett. Opplegg til vaskemaskin.

Bygningsinformasjon

Det er panner på tak. Kledning av bindingsverk tre. Det er støpt såle.

Primærrom
 1. etasje: Gang, bad, 3 soverom og stue/kjøkken.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for hus A og B datert 10.11.2010 og for hus D datert 30.01.2008.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende fritidsbolig som kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Vedovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Seljestadområdet er tradisjonelt et av hovedområdene for skiturisme på Sør-Vestlandet. Her starter milevis med oppkjørte skiløyper i alle himmelretninger.

  Røldal og omegn er meget populært da dette er et av Norges mest snøsikre områder. Det er under 10 min. til alpinanlegget i Håradalen.

  Om sommeren er området et eldorado for turgåere, bærplukkere og for folk som er mer viderekomne som går toppturer eller lengre turer over Hardangervidda.

  Adkomst

  Fra Odda kjør forbi innkjørsel til Løyning og Løyningsvatnet. Fortsett et lite stykke og ta til venstre like ved Seljestad hytteutleie.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Regulert til forretning-, turist og servicevirksomhet.

  • kr 1 850 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 46 250,-
  • kr 54 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 904 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 824,- pr. mnd. som dekker vedlikehold, snømåking, forsikringbygg, kabel-tv, vaktmestertjenester og strøm til fellesområder. Strømmen er stipulert. Ved ekstra bruk betaler man resten på slutten av året.

  Kommunale utgifter

  kr 7 596,- pr. 2019. Årlige kostnader.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Løsøre kan overtas etter nærmere avtale. Vedtekter kan sees ved henvendelse til megler.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følge våtromsrapport datert 13.09.20 og selgers Egenerklæring datert 13.09.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. mar. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00306
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.