Selvåg 4 B, 4280 KARMØY

Selvåg 4 B

Karmøy
Prisantydning

3 690 000,-

 • BRA108㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår2002
 • Omkostninger103 570,-
 • Totalpris3 793 570,-
 • Felles/mnd500,-

Unik, trappefri og lettstelt leilighet med 6,9 meters kai midt i hjerte av Skudeneshavn.

Beskrivelse

Leiligheten inneholder: Gang, 2 soverom, kontor/gjesterom, bad, bod, teknisk rom og stue/kjøkken. Næringsdel: Stue/kontor.

I følge selger ble leiligheten ferdigstilt i 2002. Leiligheten ble omregulert i 2021. Den holder god standard, bl.a: - Rør i rør system (vann) - Lagt opp til vannbåren varme i gulv (ikke tilkoblet) - Ventilasjonsanlegg (felles med nabo i 2.etasje) - Flott helfliset bad/vaskerom. Med dusj, vask og toalett. - Lyst og pent IKEA-kjøkken. - Lyse og tidsriktige farger.

Detaljer

Velkommen til Selvåg 4B. En unik og lettstelt leilighet med 6,9 meters kai midt i smørøyet av sjarmerende seilskutebyen Skudeneshavn.
Flott utsikt fra leilighet og overbygget terrasse.

Leiligheten har lett adkomst fra gateplan og passer til alle aldersgrupper. Leiligheten inneholder 2 soverom, stort kontor/ gjesterom, bad/vaskerom, kjøkken/stue. Dobbel dør inn til næringsavdelingen som i dag blir brukt til stue, med utgang til terrasse med overbygg. Her kan du nyte flotte dager med og bare se på båtlivet i Skudeneshavn.

Attraktiv og sentral beliggenhet til sjø midt i sentrum av Norges sommerby Skudeneshavn. Gangavstand til alt byen kan tilby som bl.a: Kiwi, Coop Extra, idylliske gamlebyen, sentrum med dens fasiliteter, barnehager, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, golfbane, badeplasser, flotte turområder og legesenter.

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført i tre.

Primærrom
 1. etasje: Gang, soverom x 2 stk, kontor/gjesterom, bad og stue/kjøkken.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 14.07.03 Gjelder fasadeendring, vesentlig endring/reparasjon av tiltak.

Det foreligger ferdigattest datert 12.07.21. Godkjenning av leilighet.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Det er i følge selger lagt opp til vannbåren varme, men ikke tilkoblet. Varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Attraktiv og sentral beliggenhet til sjø midt i sentrum av Norges sommerby Skudeneshavn. Gangavstand til alt byen kan tilby, som bl.a: Kiwi, Coop Extra, idylliske gamlebyen, sentrum med dens fasiliteter, barnehager, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, golfbane, badeplasser, flotte turområder og legesenter.

  Adkomst

  Ta inn mot sentrum ved Coop Extra i Skudeneshavn, inn på Selvåg. Boligen kommer på venstre side etter ca 120 meter.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til forretning og bolig. Leiligheten er gokjent bruksendret fra næring til bolig. 20 kvm er næringsdel.

  Spesialområde. Historisk, antikvarisk eller annen kulturell verdi som skal bevares. Bestemmelser om tilbakeføring av endret eksteriør til opprinnelig. Den er avmerket som kulturminne-eiendom med egne bestemmelser om bevaring.

  Det informeres om at området er vernet og at huset er fredet i sone B. Det vil si at alle utvendige tiltak må gjøres i samråd med kommuneantikvaren og fylket. Dette er en kulturmiljøfredning.

  • kr 3 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 92 250,-
  • kr 103 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 793 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 500,- Pr mnd. som dekker felles bygningsforsikring.

  Kommunale utgifter

  kr 4 886,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgiftene gjelder kun vann og avløp.

  Ligningsverdi

  kr 552 769,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  I vestre ende av kaien har eier av seksjon nr 1 tinglyst et båtfeste på 2,5 meter!

  Selger er i gang med å reseksjonere eiendommen, og det tas forbehold om at denne blir godkjent.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport datert 10.07.21 og selgers egenerklæring datert 20.07.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-21-00172
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.