Selvåg 4 B

Karmøy
Prisantydning

3 690 000,-

 • BRA108㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2002
 • Omkostninger106 070,-
 • Totalpris3 796 070,-
 • Felles/mnd500,-

Flott sjøeiendom. Stor leilighet med BRA 108 kvm og 6,9 meters privat kai midt i hjerte av Skudeneshavn.

Beskrivelse

Leiligheten inneholder: Gang, 2 soverom, kontor/gjesterom, bad, bod, teknisk rom og stue/kjøkken. Næringsdel: Stue/kontor.

I følge selger ble leiligheten ferdigstilt i 2002. Leiligheten ble omregulert i 2021. Den holder god standard, bl.a: - Rør i rør system (vann) - Lagt opp til vannbåren varme i gulv (ikke tilkoblet) - Ventilasjonsanlegg (felles med nabo i 2.etasje) - Flott helfliset bad/vaskerom. Med dusj, vask og toalett. - Lyst og pent IKEA-kjøkken. - Lyse og tidsriktige farger.

Detaljer

Velkommen til Selvåg 4B. En unik og lettstelt leilighet med 6,9 meters privat kai midt i smørøyet av sjarmerende seilskutebyen Skudeneshavn.
Flott utsikt fra leilighet og overbygget terrasse.

Leiligheten har lett adkomst fra gateplan og passer til alle aldersgrupper.

Leiligheten inneholder 2 soverom, stort kontor/ gjesterom, bad/vaskerom, bod og kjøkken/stue. Dobbel dør inn til sjøhus/verksted, med utgang til terrasse med overbygg. Perfekt til hjemmekontor/ atelier.

Attraktiv og sentral beliggenhet til sjø midt i sentrum av Norges sommerby Skudeneshavn. Gangavstand til alt byen kan tilby som bl.a: Kiwi, Coop Extra, idylliske gamlebyen, sentrum med dens fasiliteter, barnehager, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, golfbane, badeplasser, flotte turområder og legesenter.

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført i tre.

Primærrom
 1. etasje: Gang, soverom x 2 stk, kontor/gjesterom, bad og stue/kjøkken.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 14.07.03 Gjelder fasadeendring, vesentlig endring/reparasjon av tiltak.

Det foreligger ferdigattest datert 12.07.21. Godkjenning av leilighet.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Det er i følge selger lagt opp til vannbåren varme, men ikke tilkoblet. Varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Attraktiv og sentral beliggenhet til sjø midt i sentrum av Norges sommerby Skudeneshavn. Gangavstand til alt byen kan tilby, som bl.a: Kiwi, Coop Extra, idylliske gamlebyen, sentrum med dens fasiliteter, barnehager, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, golfbane, badeplasser, flotte turområder og legesenter.

  Adkomst

  Ta inn mot sentrum ved Coop Extra i Skudeneshavn, inn på Selvåg. Boligen kommer på venstre side etter ca 120 meter.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til forretning og bolig. Leiligheten er gokjent bruksendret fra næring til bolig. 20 kvm er næringsdel.

  Spesialområde. Historisk, antikvarisk eller annen kulturell verdi som skal bevares. Bestemmelser om tilbakeføring av endret eksteriør til opprinnelig. Den er avmerket som kulturminne-eiendom med egne bestemmelser om bevaring.

  Det informeres om at området er vernet og at huset er fredet i sone B. Det vil si at alle utvendige tiltak må gjøres i samråd med kommuneantikvaren og fylket. Dette er en kulturmiljøfredning.

  • kr 3 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 92 250,-
  • kr 106 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 796 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 500,- Pr mnd. som dekker felles bygningsforsikring.

  Kommunale utgifter

  kr 4 886,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgiftene gjelder kun vann og avløp.

  Ligningsverdi

  kr 552 769,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  I vestre ende av kaien har eier av seksjon nr 1 tinglyst et båtfeste på 2,5 meter!

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

  Det opplyses at vedlagte taktsrapport er laget i 2021 og ikke innfrir krav til tilstandsrapport etter ny avhendingslov 2022. Rapport er likevel lagt med til informasjon til kjøper om hva selger kjenner til ved eiendommen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport datert 10.07.21 og selgers egenerklæring datert 20.07.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 19. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-21-00172
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.