Sjøenvegen 58 C, 4270 KARMØY

Sjøenvegen 58 C

Karmøy
Prisantydning

1 990 000,-

Visning i dag
 • BRA51㎡
 • EierformSameie
 • Soverom0
 • Byggeår2008
 • Omkostninger57 820,-
 • Totalpris2 047 820,-

Innredet sjøhus over to plan - Bad - Kjøkken - Loftstue - God standard - Båtplass - Nydelig sjøutsikt!

Visning

tirsdag 2 mars

16:30-17:30

Påmelding
Beskrivelse

Sjøhuset inneholder: Første etasje: Gang, bad samt stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse og brygge. Andre etasje: Loftstue samt soverom/ disp rom.

Sjøhuset holder gjennomgående god standard. - Romslig stue/ spisestue i åpen løsning til kjøkken. Det er her innredet med langbord. Kjøkkeninnredningen har godt med skap og benkeplass og inneholder kjøleskap og komfyr. Direkte utgang til terrasse. Praktisk bod under trapp. - Bad innredet med toalett, vask i seksjon og dusjhjørne. Varmekabler. - Loftstue med store vindusflater og fantastisk utsikt. Det er også her montert en kjøkkenkrok med kokemuligheter. - Sjøhuset har to uteplasser. Støpt terrasse ved inngangsparti, og terrasse av tre mot havet. Det er god plass til hagemøbler på begge terrassene. - Egen båtplass på utrigger like utenfor terrassen. Båtplassen er ca. 2,8 meter bredde.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 25 kvm Andre etasje: 26 kvm

Bygningsinformasjon

Det foreligger bygningstegninger datert 23.01.2009.

Bygget er trolig oppført på grunnmur i betong på støpt såle, bindingverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med betongpanner.

Primærrom

Første etasje: Gang, bad og kjøkken/ stue. Andre etasje: Stue og soverom/ disp. rom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på oppføring m.m av bygning m.m datert 07.01.2010.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende næringsseksjon som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har en fantastisk beliggenhet sentralt på Åkra.

  Adkomst

  Ta ned på Rådhusvegen like ved Opel-bygget på Åkra. Ta så til venstre inn mot Åkravegen og første til høyre mot Strandavegen. Ta så til venstre og eiendommen kommer inn første avkjørsel til høyre.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål. I reguleringsplanen er eiendommen regulert til industri/ kontor/ forretning/ allmennytting/ offentlig.

  • kr 1 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 49 750,-
  • kr 57 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 047 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  Sameiet har en muntlig avtale på felleskostnader. Kr. 1000 i året. Dette går til vedlikehold av pumpe til kloakk.

  Kommunale utgifter

  kr 5 251,- pr. 2019. De kommunale avgiftene gjelder her avløp og vann.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 380 000,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er registrert som næringsseksjon, og eiendommen er godkjent som lager og kontor. Det er ikke tillat for beboelse i enhetene.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Diverse møbler kan overtas om ønskelig.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers Egenerklæring datert 12.06.2020 og reguleringsplankart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00129
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.