Sjøenvegen 58 C, 4270 KARMØY

Sjøenvegen 58 C

Karmøy
Prisantydning

2 150 000,-

 • BRA51㎡
 • EierformSameie
 • Soverom0
 • Byggeår2008
 • Omkostninger61 820,-
 • Totalpris2 211 820,-

Innredet sjøhus over to plan - Bad - Kjøkken - Loftstue - God standard - Båtplass - Nydelig sjøutsikt!

Beskrivelse

Sjøhuset inneholder: Første etasje: Gang, bad samt stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse og brygge. Andre etasje: Loftstue samt soverom/ disp rom.

Sjøhuset holder gjennomgående god standard. - Romslig stue/ spisestue i åpen løsning til kjøkken. Det er her innredet med langbord. Kjøkkeninnredningen har godt med skap og benkeplass og inneholder kjøleskap og komfyr. Direkte utgang til terrasse. Praktisk bod under trapp. - Bad innredet med toalett, vask i seksjon og dusjhjørne. Varmekabler. - Loftstue med store vindusflater og fantastisk utsikt. Det er også her montert en kjøkkenkrok med kokemuligheter. - Sjøhuset har to uteplasser. Støpt terrasse ved inngangsparti, og terrasse av tre mot havet. Det er god plass til hagemøbler på begge terrassene. - Egen båtplass på utrigger like utenfor terrassen. Båtplassen er ca. 2,8 meter bredde.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 25 kvm Andre etasje: 26 kvm

Bygningsinformasjon

Det foreligger bygningstegninger datert 23.01.2009.

Bygget er trolig oppført på grunnmur i betong på støpt såle, bindingverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med betongpanner.

Primærrom

Første etasje: Gang, bad og kjøkken/ stue. Andre etasje: Stue og soverom/ disp. rom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på oppføring m.m av bygning m.m datert 07.01.2010.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende næringsseksjon som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har en fantastisk beliggenhet sentralt på Åkra.

  Adkomst

  Ta ned på Rådhusvegen like ved Opel-bygget på Åkra. Ta så til venstre inn mot Åkravegen og første til høyre mot Strandavegen. Ta så til venstre og eiendommen kommer inn første avkjørsel til høyre.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål. I reguleringsplanen er eiendommen regulert til industri/ kontor/ forretning/ allmennytting/ offentlig.

  • kr 2 150 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 53 750,-
  • kr 61 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 211 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  Sameiet har en muntlig avtale på felleskostnader. Kr. 1000 i året. Dette går til vedlikehold av pumpe til kloakk.

  Kommunale utgifter

  kr 5 251,- pr. 2019. De kommunale avgiftene gjelder her avløp og vann.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 380 000,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er registrert som næringsseksjon, og eiendommen er godkjent som lager og kontor. Det er ikke tillat for beboelse i enhetene.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Diverse møbler kan overtas om ønskelig.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers Egenerklæring datert 12.06.2020 og reguleringsplankart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00129
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse