Sjonarvegen 21, 5565 TYSVÆR

Sjonarvegen 21

Tysvær
Prisantydning

4 590 000,-

 • BRA306㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår2003
 • Omkostninger125 820,-
 • Totalpris4 715 820,-

Storslagen villa med herskapelige preg – Slåttevik – Dobbel garasje – Båtplass!

Beskrivelse

Boligen er innredet over tre plan og inneholder: Kjeller - Gang, kjellerstue, soverom(ikke omsøkt), teknisk rom, matbod, bod og stort uinnredet areal som er tiltenkt kjøkken og badstue.

 1. etasje - Gang/hall, wc, stue, kjøkken og vaskerom.

Loft - Gang, fire soverom, bad, åpen kontor løsning og hall/gang.

Stor dobbel garasje med disponibelt rom i 1. etasje og stort uinnredet loft med stort potensialet.

Velkommen til Sjonarvegen 21, en storslagen villa med herskapelige preg. Dette er en stor enebolig fra 2003 med tilhørende dobbel garasje i veletablert bolig område. Huset og garasjen anses som påkostet.

Et delvis overbygd inngangsparti med fliser og 4 flotte søyler ønsker deg velkommen inn i en majestetisk hall. I vindfanget har du et praktisk plassert toalett til høyre og oppheng til yttertøy til venstre. Hall-rommet kan skryte på seg hele 5,046m takhøyde og har en flott lysekrone som pryder hallen. Fliser i gulv, tapet på vegg og downlights i taket.

Stuen er naturlig todelt med god plass til flere spise- og sittegrupper. Store vindusflater i hele rommet sørger for masse lysinnslipp. En liten vedovn kan disponeres på vinterstid for hyggens skyld. Parkett i gulv fra byggeår, tapetserte vegger og gipset tak med pyntelister. Terrassedør leder ut til ca. 40 kvm terrasse.

Terrassen er delvis overbygd og har 4 flotte søyler. En lett vegg sørger for ly for vind og innsyn, markise montert på vegg for solfylte dager. Et flott glassrekkverk som kun er 3 år gammelt, sørger for at man har fin utsikt ut i hagen fra terrassen. Under terrassen er det tørt og disponeres som lagerplass.

Stort kjøkken med en flott kjøkkeninnredning fra Norema. Her er det godt med skapplass. Montert plater på vegg over innredning for enklere rengjøring. Dobbelt kjøl på rett vegg, integrert Bosch stekeovn og oppvaskmaskin. Platetopp fra AEG, kun 2 år gammel.

Vaskerom med praktisk bi-inngang. Her er det en benkeplate montert på vegg med utslagsvask. Overskap til oppbevaring. Opplegg til vaskemaskin. Fliser i gulv. Rør-i-rør fordeler skap montert i taket.

I 2. etasjen er det fire soverom, bad og loftstue/kontor.

Fra trappen ledes en rundt hele overetasjen til en ender opp i loftstuen. Her er det montert en vifte i taket. Stort disponibelt rom i åpent landskap. I hele overetasjen, foruten bad, er det lagt 19mm heltre gulv. I trappegangen ellers er det tapet på vegg og LED downlights i taket.

Hovedsoverom er i god størrelse og har luftebalkong med fantastisk utsikt mot havet og Melkevik. Stor skyvedørsgarderobe. Resterende soverom er i gode størrelser med tapet på vegg, tak-ess plater i tak og to boder i knevegg.

Flott bad med fliser og vannbårenvarme i gulv. Stort hjørnebadekar, dusjhjørne, vegghengt toalett og dobbel vask i seksjon. Vinduene på badet reduserer lysinnslipp med 70%. Downlights i tak og to lagringsplasser i skråtak.

Tilkomst til kjeller fra hall. I gang i kjeller er det tilkomst til teknisk rom og matbod. Teknisk rom inneholder sikringsskap med automatsikringer, sentralstøvsuger, system for vannbårenvarme, rør-i-rør fordeler skap, og ny varmepumpe til 150.000, - montert august 2020. Ekstra VVS på 50L, VVS er kombinert tank med oppvarming for vannbårenvarme.

Kjelleren er i god størrelse og i uinnredet del er det lagt opp teknisk til kjøkken og badstue. Her kan en med andre ord lage seg en kjellerleilighet. Det er ikke lydisolert i denne delen av kjelleren.

Kjellerstue i god størrelse fra 2005. Store vindusflater sørger for mye naturlig lysinnslipp. Laminat i gulv, MDF-plater på vegg og garderobeskap. Tilstøtende soverom(ikke omsøkt) i god størrelse med skyvedørsgarderobe, belegg i gulv og MDF-plater på vegg.

Stor dobbel garasje med to automatiske garasjeporter (3/4 år gamle). Et eget disponibelt rom med fliser i gulv. Rommet er isolert og har innlagt varmtvann. Garasjeloftet er uinnredet og har stort potensialet. På siden av garasjen er det lagt carport og bak garasjen er det sykkelskur.

Stor hage med flott beplantning. God plass til lek og moro her. Hagen inneholder blant annet flaggstang, himmelport/bue, flislagt platting, pallekarmer/kasser og drivhus for de med grønne fingre. Drivhuset er på 8 kvm, her er det lagt opp strøm. Støpt dekke med dreneringshull og epoxy gulv.

Diverse: -Energiforbruk per år. 25.000 kwh. Estimert av selger -Kjekke naboer -Skolebuss rett i nærheten. -Sol hele kvelden -Barnevennlig område -Lampe i oppkjørsel: selger betaler strøm, nabo bytter lyspærer. -Interiørdesigner har stått for fargevalget i huset. -Rett til 4 meter båtplass i Slåttevik båtforening, rett ved stranden. Ca. kr. 2000,- i medlemskontigent/år. Betalt ut 2020.

Opplysninger fra selger: -Opprinnelig ble huset bygget med septiktank som pumpet avløpet opp i kommunal ledning i Sjonarvegen. For ca 5 års siden ble avløpet koplet til VA i Melkevikvegen og septiktank m/pumpe koplet bort og tank fyllt igjen med stein. -Oppvaskmaskin er fra huset ble bygd og begynner å vaske dårligere. Bør byttes. Platetopp og kjøleaggregat i rettvegskjølen er byttet de siste år. -Varmepumpen røk sommeren 2020 og ny varmepumpe til ca kr 150.000,- er montert i august 2020. -Flisene på uteplassen i hagen har sannsynligvis fått vanninntrenging og frostspreng og må påregnes å byttes når de sprekker. Flisene er limt til plate støpt i betong -Vannbord på levegg er råtnet og må byttes. -Trerekkverket på terrassen ble byttet ut til glass sommeren 2017 -Det er vann og utslagsvask i garasjen. Utslagsvasken er ikke koplet til kommunalt avløp, men til overvannsledningen fra takvannet. -Husmaling. Vi har malt en - 1 side av huset hvert andre år. Sørsiden bør males i 2021, vestsiden i 2022, Nordsiden i 2024 og inngangssiden mot øst om noen år eller ved behov. Sist malt i 2018. Det er brukt Jotun Optimal og farge 0502Y.

Bruksareal per etasje

Bolig: Kjeller - 105 kvm. 1. etasje - 110 kvm. Loft - 91 kvm.

Garasje: 1. etasje - 58 kvm. Loft - 44 kvm.

Bygningsinformasjon

På utvendige fasader er kledningsbord og listverk i treverk. Vinduer fra 2002 med isolerglass og solfilter. Huset antas og stå på solide steinmasser og har en betong grunnmur. Takkonstruksjon består av betong takstein med takrenner & nedløp i aluminium, takrenner er tilkoblet dreneringsrør.

Primærrom

Kjeller - Gang, kjellerstue og soverom. 1. etasje - Gang/hall, wc, stue, kjøkken og vaskerom. Loft - Gang, 4 stk soverom, bad, åpen kontorløsning og hall/gang.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for eneboligen datert 20.02.2003. Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for garasje.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vannbårenvarme i kjeller, 1 etasje og bad på loft. Vedfyr i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Etablert og barnevennlig boligfelt med kort gangavstand til badestrand, butikken på kaien, nær T-forbindelsen som knytter Slåttevik opp mot Kopervik (Karmøy) og Raglamyr (Haugesund) Barne- og ungdomskole, barnhage og idrettsanlegg i nærområdet. Lekeplass tilhørende feltet.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 114 750,-
  • kr 125 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 715 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 616,- pr. 2020. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på vann, avløp og feiing. Avgiftene faktureres månedlig. Merk, feiing og tilsyn hvert 4. år.I tillegg kommer renovasjonsavgift på kr. 2676,- per år for standard abonnement.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 486 000,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Innredning i av bod til soverom i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 19.08.2020 og selgers Egenerklæring datert 04.08.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00247
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse