Sjuradalsvegen 23, 4262 KARMØY

Sjuradalsvegen 23

Karmøy
Prisantydning

2 990 000,-

 • BRA181㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1981
 • Omkostninger86 070,-
 • Totalpris3 076 070,-

Visning v/påmedling - Veldetun – Flott, innholdsrik enebolig – Beliggende i ende av blindvei – Garasje!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to plan og inneholder underetasje med kjellerstue, 2 rom brukt som soverom, gang, vaskerom, bad og bod. 1.etasje med vindfang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og wc.

Det er også en garasje på ca. 41 kvm bygd i 1991.

Vindfang med sikringsskap og skoskap montert på vegg.

Lite gjestetoalett med gulvstående toalett og en liten vask i seksjon.

I gangen er det skyvedørsgarderobe til yttertøy.

Helfliset bad med stort dusjkabinett og vask i seksjon. Downlights i taket og varmekabler i gulvet.

Stort, flott kjøkken med innredning fra Ikea. Laminert benkeplate og fliser mellom benkeplate og overskap. Innebygd stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap.

Rommelig vinkelstue med parkett i gulv. Varmepumpe montert på vegg og vedovn. Store vindusflater og skyvedør som leder ut til terrasse og hage. Downlights i taket.

I hovedetasjen er det to soverom, hvor hovedsoverom har 2 stk garderobeskap og utgang til luftebalkong. Soverom 2 er noe mindre og har garderobeskap.

Kjeller: I underetasjen er det en stor kjellerstue med MDF på vegg. Det er panel i tak og laminat i gulv. Varmepumpe montert på vegg.

Helfliset bad med dusjnisje, gulvstående toalett og vask i seksjon. Det er varmekabler i gulv.

Stort vaskerom med belegg i gulv og panel i vegg og tak. Opplegg til vaskemaskin, VVS, utslagsvask og garderobeskap. Det er montert hyller på vegg.

To rom er i kjelleren benyttet som soverom. Disse er ikke omsøkt og godkjent til dagens bruk. Soverom 3 med 2 stk garderobeskap. Soverom 4 med garderobeskap og teppe i gulv.

Stor bod med panel i vegg og tak. Teppe i gulv. Godt med lagringsmuligheter her.

Fra kjellergangen er det Bi-inngang som leder opp til baksiden av garasje.

Bruksareal per etasje

Underetasje - 90 kvm 1.etasje - 91 kvm

Bygningsinformasjon

Bolig: Grunnmur av betong. Pusset utvendig overflate. Yttervegger i bindingsverk av tre. Kledd med stående trepanel. Takkonstruksjon av tre. Utført som valmtak. Tekket med betong takpanner. Renner og nedløpsrør av plast.

Garasje: Grunnmur av betongblokker. Yttervegger av betongblokker og bindingsverk av re. Kledd med stående trepanel. Leddport av metall. Elektrisk garasje åpner. Takkonstruksjon av tre. Tekket med betong takpanner.

Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Primærrom

Underetasje - Kjellerstue, 2 rom brukt som soverom, gang, vaskerom, bad. 1.etasje - Vindfang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og wc.

Ferdigattest

Det foreligger en midlertidig brukstillatelse vedr. nybygg av enebolig datert 14.04.1981 med følgende anmerkninger: 1. Puss mur utvendig/innvendig slemming murer. 2. Støp utvendig kjellertrapp m/rekkverk 90 cm. 3. Innpuss dør og vinduer kjeller. Frist utløp 01.11.1981.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stue og kjellerstue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint og solvendt til i Sjuradalsvegen på Avaldsnes. Kort vei til barnehage, skole, butikk og flyplassen.

  Adkomst

  Åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 74 750,-
  • kr 86 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 076 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 575,- pr. 2020. Opplyste kommunale avgifter inneholder: vann/avløp, eiendomsskatt, feiing og renovasjon. Det er fire terminer pr. år.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 575 795,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 18.10.21 og selgers Egenerklæring datert 24.09.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 1. des. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 2-21-00111
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.