Skåregata 213, 5525 HAUGESUND

Skåregata 213

Haugesund
Prisantydning

1 370 000,-

 • BRA59㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår1912
 • Omkostninger45 170,-
 • Totalpris1 415 170,-
 • Felles/mnd650,-

Visning v/påmelding - Haugesund sentrum - Nyere oppusset leilighet - 2. etasje - 2 soverom!

Beskrivelse

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder: P-rom: Stue, kjøkken, bad , to soverom og gang.

Tilhørende utvendig bod.

Flott 3 roms leilighet i Haugesund sentrum med gjennomgående god standard. Store deler av leiligheten er oppusset i nyere tid. Samtlige tak, vegger og lister er nettopp malt.

Kjøkken med fin, stor og hvit innredning og barløsning som fungerer som spiseplass. Kitchen board over benkeplatene. Benkeplate ny fra 2019. Hvitevarer som medfølger er stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Det er varmtvannsbereder på 50L i fra 2000 i kjøkkenbenk. «Fake-flis» laminat på gulv nytt fra 2019 og malte MDF plater på vegg. Takess plater i taket fra 2019. Utgang til altan fra kjøkkenet.

Stor og lys stue med god plass til både spise- og sittegruppe. Stuen har parkett på gulv, malte MDF plater på vegg og malte plater i taket. Vinduene som sørger for godt med lysinnslipp var nye i 2017.

Leiligheten har et dobbelt og ett enkelt soverom. Begge rommene har parkett på gulv og malt panel på veggene. Utgang til altan som ligger vendt inn mot gårdsrom fra hoved/dobbelt soverom. Begge soverommene har garderobeskap.

Badet ble totalrenovert i 2020. Fliser med varmekabler i gulvet, baderomsplater på vegg og downlights i taket. Taket ble oppusset i 2016. Andre oppgraderinger som er verdt å nevne er; nytt dusjkabinett, ny sluk, ny vask. Det er mulighet å sette inn en 40cm/slim/smal vaskemaskin. Det er lagt opp koblinger til dette.

Sameiet har i fellesskap skiftet taket høsten 2019, dette er betalt ut. Bod/sportsbod for lagring er ute i gårdsrom.

Bygningsinformasjon

Bygget er satt opp i tømmer på støpt grunnmur. Saltaket er tekket hovedsakelig av skifer.

Boligen inngår i bevaringsverdig fasaderekke. Fasadeendringer må godkjennes hos byantikvaren.

Primærrom

Stue, kjøkken, bad, to soverom og gang.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på fasadeendring datert 06/05/1987.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger sentralt i forhold til alle fasiliteter som Haugesund sentrum har å by på. Fin rekreasjonpslass (byparken) like bortenfor.

  Adkomst

  Fra rundkjøring ved Flotmyr kjør vestover Tuhauggata og ta til høyre Skåregaten. Følg veien bortover og boligen/leiligheten ligger på høyre side. Inngang i bakgården. Opp en trapp.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen er ligger i hensynssone 2 - sentrum øst, som omfattes av sentrumsplanen.

  • kr 1 370 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes 2 850,-
  • Dokumentavgift 34 250,-
  • kr 45 170,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 415 170,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 650,- Felles forsikring

  Kommunale utgifter

  kr 5 538,- pr. 2019. Avløp, eiendomsskatt og vann. Avgifter varierer etter forbruk og faktureres med 4 terminer.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 640 963,- Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer som medfølger handelen er som følger; Stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Det gis av selger ingen garanti.

  Det samles inn felleskostnad for bygningsforsikring hver måned. Denne betales av annen seksjonseier.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 18.03.2020 og selgers Egenerklæring datert 12.03.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00118
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.