Skåregata 216

Haugesund
Prisantydning

870 000,-

Solgt
 • BRA58㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår2003
 • Omkostninger6 960,-
 • Totalpris1 222 078,-
 • Felles/mnd7 226,-

Sentrum - Innflytningsklar leilighet - Heis/garasjeplass - Østvendt balkong og stor felles terrasse - Ingen dok.avgift!

Beskrivelse

En lys og fin leilighet som fremstår som sjeldent velholdt.

Vindfang med belegg. Bod og hyller, sentralstøvsuger.

Mellomgang med porttelefon, sikringsskap og skyvedørsgarderobe.

Stue/kjøkken i åpen løsning. Parkett i gulvet, tapet på vegg. Integrert kjøl & fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr. Flott heltre kjøkkeninnredning med fliser over benkeplate. Utgang til balkong.

Soverom med parkett i gulvet. God størrelse på rommet og mye garderobeskap. Det er også direkte tilkomst til bad fra soverommet.

Badet er helfliset med varmekabler i gulvet. Dusjnisje, gulvstående toalett, vask i seksjon, opplegg til vaskemaskin. Fordelerskap til rør-i-rør. Brannslange.

Detaljer

Leiligheten ligger i 4.etasje og inneholder entré, gang, stue/kjøkken, soverom, bad og bod. I tillegg kommer bod i garasjeanlegg.

Bygningsinformasjon

Sammendrag fra takstmanns tilstandsrapport: Store eller alvorlige avvik - TG3: Bad: avtrekksvifte er defekt. Kjøkken: Kjøkkenventilator virker ikke.

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Balkong: Terrassegulv er slitt og moden for utskiftning. Innvendige dører: Skyvedør fra gant til bad er treg. Bad: Noe svakt fall, men vann renner i sluken. Bad: Sluk, membran og tettesjikt er vurdert basert på alder. Varmtvannstank: Vv-tank i kjøkkeninnredning er ikke anbefalt, men tidligere normal praksis. Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer.

Tiltak til takstmanns tilstandsrapport: Eier opplyser: Ventilasjon til kjøkken og bad er demontert da den må ha service. Kjøkken og bad/dusj har ikke vært i bruk etter at ventilator ble demontert. Service vil bli bestilt og ventilasjon vil bli fikset.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av boligblokk på 3-4 etasjer datert 18.09.2003.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i sentrum like ved byparken. Kort gange til gågata i motsatt retning.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen er ligger i område omfattet av sentrumsplanen.

  • kr 870 000,- (Prisantydning)
  • 345 118,- andel fellesgjeld pr. dato 16. nov. 2022
  • 1 215 118,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-.
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-.
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-.
  • kr 6 960,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 222 078,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 7 226,- Fellesutgifter faktureres månedlig og inneholder avdrag & renter av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, felles forsikring av bygningsmassen, vedlikehold og borettslaget er kollektivt tilknyttet Get med TV og Internett.

 • Diverse

  Eiendommen overleveres i den stand den er ved visning uten ytterligere utvask.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  og selgers Egenerklæring datert . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 26. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01220049
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.