Skeisvannsvegen 15 C, 5519 HAUGESUND

Skeisvannsvegen 15 C

Haugesund
Prisantydning

1 000 000,-

 • BRA66㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1953
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 188 753,-
 • Felles/mnd3 400,-

Sentralt - Lys og pen 3-roms leilighet med gjesterom på loft. Meget sentral og attraktiv beliggenhet tett på Idrettspark

Beskrivelse

3-roms leilighet i usjenert 2. etasje som inneholder gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Det kommer i tillegg gjesterom og bod på loft + 2 stk bod i kjeller og felles vaskerom.

Pen og praktisk 3-roms leilighet i usjenert 2. etasje. Inneholder entre/gang med garderobeplass.

Bad/wc med fliser i gulv, vask i seksjon og dusjkabinett.

Pent eik kjøkken med god skap og benkeplass. Oppvaskmaskin og spiseplass.

To soverom i gode størrelser. Gjesterom på loft i tillegg.

Stor og rommelig stue med god plass til spise- og sittegruppe. Flott peisovn pryder stuen.

Bygningsinformasjon

Bygningen er en korsdelt firemannsbolig. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre og saltakskonstruksjon i tre tekket med panner.

Primærrom

Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 18/11/1952.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Peisovn, ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget attraktiv beliggenhet rett overfor Vard hallen. Her har man Idrettsparken, Haraldsvang og Djupadalen like utenfor døren. Kort vei til matbutikker, skoler, sentrum m.m.

  Adkomst

  Eiendommen ligger rett ovenfor Vardhallen i Skeisvannsvegen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 000 000,- (Prisantydning)
  • 179 496,- andel fellesgjeld pr. dato 2. feb. 2021
  • 1 179 496,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 188 753,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 400,- pr. mnd som dekker bla. andel lån, renovasjon, kommunale avg, Altibox og evt utvendig vedlikehold.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning og medlemmer i borettslaget vil være felles ansvarlige for felles gjeld.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 02.02.2021: 2.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 43 Saldo per 02.02.2021: 7 897 856 Andel av saldo: 179 497 Første termin/første avdrag: 30.12.2017 ( siste termin 30.06.2042 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00035
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.