Skeisvollsmarka 1A

Haugesund
Prisantydning

2 750 000,-

 • BRA91㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2012
 • Omkostninger78 580,-
 • Totalpris2 835 500,-
 • Felles/mnd1 786,-

Innbydende 3-roms leilighet på populære Skeisvollsmarka. Trappefri adkomst. Solrike uteområder mot vest. Carport.

Beskrivelse

Gjennomgående standard med tapet på vegger og parkett på gulv. Fliser på både vegger og gulv på bad. Varmekabler i gulv på bad. Vinyl på gulv på vaskerom.

Romslig gang med garderobeløsning. Romslig hovedsoverom med plass til garderobe. Soverom 2 er et enkeltrom med plass til det man trenger. Helfliset baderom med baderomsseksjon, wc, dusjkabinett og speilskap med belysning. Stuen er romslig med flere soner og har åpen løsning til kjøkken. Utgang til uteområder. Stilig sort og tidløs kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Alle hvitevarer medfølger handelen.

Motorstyrt markise på terrasse.

Utvendig bod

Carport.

Detaljer

Gang , Soverom , Soverom 2, Vaskerom/bod , Bad , Stue/kjøkken

Utvendig bod

Bygningsinformasjon

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Anslag på utbedringskostnad Kostnadsestimat: Under 10 000

Tekniske installasjoner > Vannledninger Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Rørkurser er ikke merket med «adresse» Kostnadsestimat: Under 10 000

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 91 kvm Primærrom 1. etasje: 86 kvm Gang, 2 soverom, vaskerom/bod, bad og stue/kjøkken. Sekundærrom 1. etasje: 5 kvm Utvendig bod

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Varmepumpe i stue (2021/2022).

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet med Vangen i all sin pryd og bruks vennlighet som nærmeste nabo. Fra leiligheten har du kort veg til alt av idrettsarenaer, sandvolleyball, badeplass med stupetårn m.m. Gode bussforbindelser til sentrum ca 1 minutt fra leiligheten. Få minutter til dagligvarebutikk, apotek og skole/ barnehage.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 750 000,- (Prisantydning)
  • 6 920,- andel fellesgjeld pr. dato 12. jan. 2023
  • 2 756 920,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 78 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 835 500,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 786,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. felles bygningsforsikring og avsetning til diverse utvendig vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 8 850,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg betales renovasjon til HIM med kr. 3130,- pr år.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånebetingelser på fellesgjeld: Bank: BoligBanken ASA Lånenummer: 96660142530 Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 12.01.2023:  5.65 % pa. Antall terminer til innfrielse: 43 Saldo per 12.01.2023: kr. 184 725,- Andel av saldo: kr.6 921,- Første termin /første avdrag: 31.03.2022  (siste termin 31.07.2026)

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 17.01.2023 og selgers Egenerklæring datert 19.01.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. feb. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230015
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.