Skigelstrandvegen 110, 5585 VINDAFJORD

Skigelstrandvegen 110

Vindafjord
Prisantydning

2 290 000,-

 • BRA43㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1964
 • Omkostninger68 570,-
 • Totalpris2 358 570,-

Hytte, naust med innredet loft, bod og stor tomt med helt unik og utrolig usjenert beliggenhet - lang strandlinje.

Beskrivelse

Hytte: Inngang til gang med dusjkabinett, kjøl/fryseskap, teppe på gulv og panelte vegger.

WC med heltre gulv, biotoalett, servant og speilskap.

Gang med heltre gulv og panelte vegger.

Kjøkken med dobbel nedfelt vask i laminatbenkeplate, komfyr, under- og overskap langs to vegger, lite spisebord med utsikt til fjorden og heltre gulv.

Soverom med plassbygde køysenger, heltre gulv og panelte vegger.

Soverom2 med halvannen plassbygget seng, heltre gulv, panelte vegger og hyller.

Stue med varmepumpe og vedovn. Heltre gulv, utgang til singlet uteområde (utemøbler medfølger).

Selges møblert- hjørnebord, senger, noen lampetter ,kjøl/frys, komfyr og spisebord på kjøkken.

Kjeller: Kjeller under deler av hytta og krypkjeller under resten. Trykktank til borehullet, ny varmtvannsbereder, vaskemaskin/tørketrommel, støpt gulv og fryseboks som medfølger. Takhøyden er 1.85 og derfor inngår ikke disse 14 kvm. i kjeller i oppgitt BRA /p.roms arealer.

Naust - 60 kvm BTA (34 nede og 26 oppe): Naust med innredet loft, dette er dog ikke omsøkt/godkjent innredet for varig opphold. Lang pir av betongklosser. Tretrapp ned til sida av naustet og sidedørs inngang til naustrom. Naustrommet har støpt gulv, innlagt belysning, port i front, båtopptrekk og vinsj.

Loft: Adkomst til gang med heltre gulv, ett soverom med plassbygde senger med dobbel nede og enkel oppe. Kjøkken uten innlagt vann (vann på utsiden), komfyr og en del fastmonterte skap og benkeplate. Toalett med heltre gulv og biodo. Stue med heltre gulv, hvitbeiset panel i vegger og tak, vedovn, panelovn og stort vindu i front. Selges møblert.

Frittstående bod ved hytta: Frittstående bod med trekledning og stålplater på tak. 7 kvm. BTA.

Automatsikringer

Gråvannstank for dusj, kjøkken og toalett er godkjent.

Selges møblert - Utemøbler, fryseboks, spisebord og 4 stoler, skatoll, to sofaer, salongbord, ett hjørnebord, senger, lamper, 3 kommoder og komfyr og spisebord på kjøkken

Alle møbler og lamper i naustet medfølger.

Båt (Vernøy 430 SL - 14 ft), motor (Tohatsu 25 hk) og lader medfølger. Det gis av selger ingen garanti på denne.

Detaljer
 • Eiendommen ligger nydelig til ved sjøen, med ca. 45m strandlinje og veldig langt til nærmeste nabo. Helt for seg selv kan man nyte fred og ro uten forstyrrelser fra hverken næringsdrift, andre hytteboere eller turgåere. Ca. 240m til nærmeste nabo i luftlinje. Ilsvåg ligger mellom Sandeid og Nedre Vats ca. 50 minutter fra Haugesund.
 • Hytta har bl.a. 2 soverom, dusjmulighet med grovvannstank, biodo, stue og kjøkken. Naustet har betongpir foran, båtrom under og soverom, gang, biodo, stue og kjøkken oppe.
 • Hytte og naust selges møblert (se "Standard"). Båt og motor m.m. medfølger.
 • Stor, flott og inngjerdet tomt med frukttrær, bærbusker.
Bruksareal per etasje
 1. etg.: 43 kvm.
Bygningsinformasjon

Hytta har grunnmur i betong/betongblokker, lakkerte aluminiumsplater på tak. Påbygget ca 1980 mot nord (gang og toalett). Kommunen har ikke bygningstegninger på denne bolig. Megler har derfor ikke anledning å få sjekket hva som er omsøkt/godkjent innredet opp mot de faktiske forhold i boligen. På generelt grunnlag så godkjennes ikke soverom i naust, og det antas at dette ikke er omsøkt godkjent til rom for varig opphold.

Primærrom
 1. etg.: Entrè/dusjrom, wc, gang, 2 soverom, kjøkken og stue.
Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende hytte som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Privat vann fra borehull og godkjent avløp til gråvannstank.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stua i hytta. Vedovn på naustet. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger nydelig til ved sjøen, med ca. 51m strandlinje og veldig langt til nærmeste nabo. Helt for seg selv kan man nyte fred og ro uten forstyrrelser fra hverken næringsdrift, andre hytteboere eller turgåere. Ca. 240m til nærmeste nabo i luftlinje. Ilsvåg ligger mellom Sandeid og Nedre Vats ca. 50 minutter fra Haugesund.

  Adkomst

  Kommer man fra Nedre Vats tar man inn Skigelstrandvegen (skiltet) til høyre i det man ankommer Ilsvåg. Følge veien 1,7km og ta ned til venstre. Ikke kjør helt ned dersom du ikke har 4WD (bratt). Parker på veien lengre oppe. Men det er gruset vei og snuplass nede ved eiendommen.

  Hovedbruket eier veien, men de bruker den svært sjelden. Foreligger tinglyst bruksrett til vei og parkering.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNF-område (landbruk, natur og friluft). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak. Fra naustet og nordover er området regulert til "Bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørende strandlinje". I sjøen mot nord er det regulert til akvakultur. Opptrettsmerane ved siden av eiendommen har ikke vært i bruk på flere år.

  • kr 2 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 57 250,-
  • kr 68 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 358 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 2 478,- pr. 2020. Det er to terminer pr år. Det er kun Eiendomskatt som er oppgitt.

  Renovasjon

  kr 1 704,- pr. år. Dette forutsetter Fritidsboligabonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 600 000,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for fritidsbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Møbler og hvitevarer medfølger i stor grad. Se "Standard". Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 13.04.21 og selgers Egenerklæring datert 08.04.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 4. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-21-00137
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.