Skjelavikvegen 71

Haugesund
Prisantydning

4 490 000,-

 • BRA179㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1995
 • Omkostninger125 820,-
 • Totalpris4 615 820,-

Attraktivt beliggende familie enebolig med fantastisk sjø utsikt, sol hele dagen og flott opparbeidet uteområder.

Beskrivelse

1 etasje:

Vindfang med skyvedørsgarderobe. Malte overflater på vegger og fliser på gulv. Varmekabler i gulv.

Gang med trapp. Malte overflater på vegger og fliser på gulv. Varmekabler i gulv.

2 gode soverom med garderober. Et av dem med skyvedørsgarderobe og det andre med garderobeskap. Malte overflater på vegger og parkett på gulv.

Kjellerstue med god plass til alt du trenger. Malte overflater på vegger og parkett på gulv.

Helfliset og tidløst baderom med baderomsinnredning, servant og lagring, dusjnisje med innfellbare glassvegger for plassbesparelse. Wc. Varmekabler i gulv.

Vaskerom med praktisk innredning. Utslagsvask. Malt overflater på vegger og vinyl på gulv.

2 etasje:

Gang med malte overflater på vegger og parkett på gulv.

Helfliset og delikat baderom med badekar, dusjkabinett, baderomsinnredning med servant, lagring, speil og belysning. Ekstra lagringsskap. wc. Varmekabler i gulv.

Soverom 3 med garderobeløsning. Malte overflater på vegger og parkett på gulv. Lagringsloft med luke i tak.

Soverom 4 er husets hovedsoverom med utgang til luftebalkong. På balkongen kan man nyte solen og sjøutsikten. Garderobeløsning. Malte overflater på vegger og parkett på gulv.

Romslig stue med god plass til flere sittegrupper. Store vindusflater ut mot sjøutsikten. utgang til overbygget terrasse. Terrassen strekker seg rundt huset til en nyere opparbeidet terrasse med kvelds-sol og utsikt til sjø som kan være en deilig kombinasjon. Varmepumpe.

Hvit og tidløs kjøkkeninnredning med kjøkkenøy og barløsning. Godt med benkeplass og lagringsplass. Også fra dette rommet kan man nyte den flotte utsikten eiendommen byr på. Integrerte hvitevarer (-kjøleskap). 90 cm platetopp.

Garasje med elektrisk port. Ca 35-40 kvm med betong på vegger og på gulv. Stort lagringsloft.

Detaljer
 1. etasje:
  Entré , Gang , Soverom , Kjellerstue , Kontor/gjesterom, Bad , Vaskerom (S-rom: Bod , Garasje , Mellomgang)

2 etasje: Gang , Bad , Soverom , Soverom 2, Kjøkken , Stue

Bygningsinformasjon

Oppført på grunnmur i plasstøpt betong, betonggulv. Yttervegger ovenpå grunnmur i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Etasjeskiler i tre. Saltak i trekonstruksjon av prefabrikkerte W-takstoler som er tekket med betongtakstein.

TG3 fra tilstandsrapport:

Utvendig, Dører: Det er påvist dør(er) med fukt/råteskader. Det er registrert noe råte i nedre del av brystning på balkongdør fra soverom. Kostnadsestimat : Under 10 000

Våtrom, Generell, Vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest pr 15.04.2013 for nybygg i 1994. Det foreligger ferdigattest pr 29.06.2022 på terrengendring, forstøtningsmur, platting, gjerde og levegg. Det foreligger godkjent byggesøknad for ekstra garasje og utvidet terrasse.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang, hall og begge bad. Vedfyringsovn i stue. Varmepumpe.

 • Beliggenhet

  Beliggende i enden av Skjelavikvegen med kyststien som nærmeste nabo. Flott sjøutsikt og perfekte solforhold med sol til alle tider. Trygg og god skoleveg helt fram. ca 7-8 minutter i bil til Haugesund sentrum og ca 10-12 minutter på sykkel.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 585,-
  • Tinglysing skjøte kr. 585,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 125 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 615 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 455,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil varierer etter forbruk. Renovasjon til HIM på kr 2 981,- pr år med 2 terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 803 150,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  16.09.2022 og selgers Egenerklæring datert 05.09.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. nov. 2022

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01220003
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.