Skjoldalivegen 8

Skjold
Prisantydning

2 290 000,-

Solgt
 • BRA174㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1981
 • Omkostninger70 980,-
 • Totalpris2 360 980,-

Skjold - Innholdsrik og kjekk enebolig med garasje - Etablert og barnevennlig boligområde

Beskrivelse

Kjekk og innholdsrik enebolig som holder gjennomgående god standard og godt vedlikeholdt.

Entrè med plass til å henge fra seg sko- og yttertøy med varmekabler i gulv.

Lys og trivelig stue og kjøkken i åpen løsning. Store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Utgang til terrasse og sommerstue. Vedovn og varmepumpe som gir lun og god varme. Flott hvit kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og godt med skap- og benkeplass.

Pent helfliset baderom med varme i gulv, vegghengt toalett, servant med speilskap og dusjnisje.

Stort og romslig soverom med utgang til terrasse og plassbygd garderobe.

Praktisk vaskerom hvor det er opplegg for vaskemaskin og utslagsvask.

Lys og trivelig kjellerstue med to gode vinduer for godt lysinnslipp og en vedovn som gir god varme i underetasjen.

Et eldre bad hvor det er belegg på gulv våtromsplater. Toalett, servant med innredning og badekar.

Soverom med plassbygd garderobeskap.

Romslig gang med egen inngang i underetasje hvor det er varmekabler i gulv.

Godt med bodplass for diverse lagring og oppbevaring.

Detaljer

Innholdsrik enebolig som er innredet over to plan og inneholder: Hovedetasje: Entré, stue, kjøkken, gang, bad, soverom og vaskerom. Underetasje: Entré, trapperom, kjellerstue, gang, bad, soverom og 4 boder. Garasje.

Bygningsinformasjon

Enebolig bestående av underetasje og hovedetasje. Oppført på grunnmur av betong, vegger av reisverk utvendig tekket med trekledning. Saltak tekket med betongpanner. Boligen er godt vedlikeholdt, det er registret mindre avvik som beskrevet i rapporten.

Det foreligger godkjente bygningstegninger av bolighus, takoverbygg terrasse og garasje.

Bruken av boligen avviker mot tegninger som er mottatt fra Vindafjord kommune. Ominnredning fra originale bygningstegninger: Hovedetasje: En del av stuen er omgjort til soverom. Soveroom er omgjort til vaskerom. Trappen er flyttet fra stue til gang. Underetasje: Hobbyrom/sportsbod er innredet til kjellerstue, trapperom og bod.

Oppsummering av avvik ved eiendommen som har fått tilstandsgrad 3 (TG3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten. TG3: Innvendig: Innvendige trapper. Det er ikke montert rekkverk. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Primærrom

Bruksareal -1. underetasje: 85 kvm Entré, trapperom, kjellerstue, gang, bad, soverom og 4 boder. 1. etasje: 89 kvm Entré, stue, kjøkken, gang, bad, soverom og vaskerom. Primærrom -1. underetasje: 62 kvm Entré, trapperom, kjellerstue, gang, bad og soverom. 1. etasje: 89 kvm Entré, stue, kjøkken, gang, bad, soverom og vaskerom. Sekundærrom -1. underetasje: 23 kvm 4 Boder.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 30.06.1981 med følgende anmerkninger: 1. Planering rundt huset med fall fra grunnmur, jfr. byggeforskr. kap. 42:1. 2. Innredning av matbod etc.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Tilkomst fra offentlig vei.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe ellers elektrisk oppvarming.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et attraktivt, etablert og barnevennlig boligområde i Skjold. Her er det kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikk, flotte turområder og Skjold arena med et bredt kultur- og idrettshus.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligformål.

  Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  • kr 2 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 70 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 360 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 820,- pr. 2023. Kommunale avgifter dekker vann, avløp bannsyn/feiring, renovasjon og eiendomsskatt. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 349 754,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 04.01.2023 og selgers Egenerklæring datert 02.01.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 24. apr. 2023

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 01220071
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.