Skjoldavegen 236, 5533 HAUGESUND

Skjoldavegen 236

Haugesund
Prisantydning

1 790 000,-

 • BRA182㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1950
 • Omkostninger55 820,-
 • Totalpris1 845 820,-

Skåredalen - Enebolig med nyere garasje. 3(4) soverom

Beskrivelse

Innholdsrik enebolig over 3 plan. 1. etasje består av vindfang, toalett, kjøkken og stue. Loftsetasjen består av baderom, mellomgang 3(4) soverom. Kjeller består av vaskerom, kjellerstue og rom innredet som soverom.

Innvendig holder boligen eldre standard og oppussing må påregnes. Det er nyere vinduer og kledning.

Det er også en nyere (ca 2009) stor garasje med bod.

Bruksareal per etasje

Bra kjeller: 58 kvm Bra 1. etasje: 70 kvm Bra loft: 54 kvm.

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført med grunnmur i betong og leca. Vegger kledd med trepanel. Tak tekket med betongpanner. Se for øvrig vedlagte takstrapport.

Det foreligger ikke opprinnelige tegninger i byggesaksmappen til kommunen. Innredning i kjeller er trolig ikke omsøkt eller godkjent slik det fremstår i dag.

Byggeår er estimert til å være 1950 da eiendommen ble utskilt 22.02.1950.

Primærrom

P-rom utgjør kjellerstue med trapp, vaskerom, gang og disp.rom i kjeller. Entre, wc, gang, kjøkken og stue i 1. etasje. Gang, 3 soverom og bad på loft.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest. Det foreligger ikke ferdigattest i kommunens arkiver på garasjen.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Peisovn i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet ved enden av Evindsvannet, med umiddelbar nærhet til populære turområder i Djupadalen, byheiene og sørover langs Varafjellet. Kort vei til skoler, barnehager og matbutikker.

  Adkomst

  Fra Skjoldavegen tar du inn til Rindå (ved enden av Eivindsvannet). Ta så første vei til høyre. Skjoldavegen 236 ligger da som bolig nr. 2 på høyre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 44 750,-
  • kr 55 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 845 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 17 314,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk. I tillegg kommer kr. 2.839,- for renovasjon til HIM.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 556 413,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Ingen hvitevarer medfølger i handelen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges i henhold til bestemmelsene i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring. At eiendommen tvangsselges innebærer at det er tingretten, og ikke eier av eiendommen, som tar beslutningene i salgsprosessen. Bestemmelsene om gjennomføring av tvangssalg av fast eiendom og andeler i borettslag finnes i kapittel 11 og 12 i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring av 26. juni 1992. Det vises til "Informasjonsskriv om tvangssalg" som følger vedlagt denne salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å besiktige boligen grundig, gjerne sammen med bygningskyndig person. Boligen selges slik den står med de mur- og nagelfaste innretninger som i dag befinner seg i boligen. Kjøper er kjent med å ha begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved et tvangssalg. (Avhendingslova gjelder ikke). Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjøpetilbud ikke kan trekkes tilbake innen akseptfristen fra det tidspunkt selger/megler er gjort kjent med budet. Se vedlagt informasjon om budgivning.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 14.01.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. jan. 2021

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-20-00082
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.