Skjoldavegen 74A

Haugesund
Prisantydning

1 090 000,-

Solgt
 • BRA77㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår2008
 • Omkostninger6 960,-
 • Totalpris2 236 211,-
 • Felles/mnd11 031,-

Solvang - Kjekk leilighet i første etasje - Stor vestvendt terrasse - 2 soverom

Beskrivelse

Leiligheten er av normal god standard og er velholdt.

-I leiligheten blir man ønsket velkommen i en lys entrè med 3 stavs parkett gulv og muligheter for å henge yttertøy. Leiligheten har gjennomgående lys 3-stavs eikeparkett i alle rom unntatt badene og vaskerommet. -Romslig og lys åpen stue og kjøkken løsning med god plass til sofa og spisegruppe. Åpen stue og kjøkken løsning gjør det mulig å delta sosialt med venner og familie mens en steller i stand måltider, samtidig som det gir en større romfølelse. Tidsriktig kjøkkenløsning med god benke og skapplass, tilhørende liten "kjøkken øy". Godt naturlig lysinslipp fra vinduene. Direkte tilgang til stor vestvendt terrasse via dør i stuen. -Videre har man 2 gode soverom med god plass til både garderobe og seng. Hovedsoverommet har eksklusiv tilgang til privat bad med dusjhjørne, toalett og vask i seksjon. Helfliset innbydende bad. -Gjestetoalettet er plassert ved entrè og inneholder fliser på vegg og gulv. Praktisk dusjhjørne, toalett og vask i tidløs seksjon. I entré befinner også vaskerommet seg, som er lyst innredet med gulvbelegg og malte overflater på vegg, med opplegg for vaskemaskin og oppbevaringsmuligheter.

Detaljer

Leiligheten ligger i første etasje og inneholder entré, stue/kjøkken, 2 soverom, 2 bad og vaskerom. I tillegg er det bod og parkering i kjeller.

Bygningsinformasjon

Oppsummering av takstmanns tilstandsrapport:

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: -Våtrom > Overflater gulv > Bad -Våtrom > Overflater gulv > Bad (tilknyttet soverom) -Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad (tilknyttet soverom) -Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - TG2: -Utvendig > Vinduer -Innvendig > Etasjeskille/gulv -Innvendig > Radon -Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad -Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad (tilknyttet soverom) -Tekniske installasjoner > Vannledninger -Tekniske installasjoner > Varmtvannstank

Primærrom

Leilighet Bruksareal 1. etasje: 77 kvm Primærrom 1. etasje: 77 kvm Entrè/Stue/kjøkken, Soverom, Soverom 2, Bad, Bad 2, Vaskerom

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 26.03.2009

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er lagt gass i bygget, så påkobling her er mulig.

 • Beliggenhet

  Leiligheten har sentral beliggenhet på populære Solvang med umiddelbar nærhet til dagligvare (Rema 1000), restaurant og treningsmuligheter hos Trimmeriet i nabobygget. Kort avstand til alle fasilitetene idrettsanlegget ved gymnasbanene byr på, Haugesund sentrum og flotte turomgivelser i blant annet Vangen. Kort avstand til Flotmyr for enkle bussforbindelser. Flotmyr er under utbygging og oppgradering av forskjellige fasiliteter som blant annet Haugesund folkebad og kulturskole. Det skal totalt byggemodnes for 4 tomter på området.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen er regulert boliger blokkbebyggelse i reguleringsplanen.

  • kr 1 090 000,- (Prisantydning)
  • 1 139 251,- andel fellesgjeld pr. dato 22. mar. 2023
  • 2 229 251,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 6 960,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 236 211,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 11 031,- Fellesutgifter kr 3154,-, avdrag kr. 3647,-, kapitalkostnader 3981,- og Altibox kr. 249,-.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Husdyr er kun tillatt ved tillatelse fra styret. Det finnes "in-ordning" i borettslaget, forhør deg med megler ved spørsmål angående denne ordningen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 29.03.2023 og selgers Egenerklæring datert 22.03.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 8. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230133
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.