Skrevegen 167, 5541 KARMØY

Skrevegen 167

Karmøy
Prisantydning

2 840 000,-

 • BRA208㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1937
 • Omkostninger81 950,-
 • Totalpris2 921 950,-

Kolnes - Koselig hytte med fantastisk sjøutsikt - Nydelig tomt på 2032 kvm - Brygge og stort naust på 78 kvm fra 1999!

Beskrivelse

I underetasjen: Grovkjeller med god oppbevaringsplass og opplegg for vaskemaskin.

 1. etasje: Gang, toalett, kjøkken og stue.

 2. etasje: Trapperom med lufteterrasse, bad og 2 soverom.

 • Godt ivaretatt eiendom med eldre hytte trolig fra 1937.
 • Det er innlagt offentlig vann og kloakk på eiendommen.
 • Nyere sikringsskap i hytten med automatiske sikringer.
 • Asfaltert bakken opp til hytten og gårdsrom i ca. 2017.
 • Naust over to etasje og tilhørende brygge bygget i ca. 1999.

 • (Båtplass) naustgrunn jfr. skylddelingsforretning datert 24.9.1928 som ligger vedlagt i den komplette salgsoppgaven.

 • Evigvarende veirett på nordsiden av hytten, se vedlagt utskrift fra jordskifteretten datert 17.4.1974 i den komplette salgsoppgaven.
 • Vei og parkeringsrett datert 9.5.2005 vedlagt i den komplette salgsoppgaven.
Detaljer

Høyt i terrenget og som øverste hytte finner en Skrevegen 167, en skjermet perle med nydelig sjøutsikt. Bak hekk som rammer inn eiendommen ligger en grønn oase med nydelig beplantning, grønnsaker og bærbusker.

En oppholder seg en tilnærmet usjenert og kan nyte solrike dager i vakre omgivelser med herlig utsikt utover Førresfjorden, sjøen og naturen.

Tomten er på hele 2032 kvm og kan by på bl.a. asfaltert gårdsrom, steinbelagt terrasseflate, utvendige boder, stor gressplen, utvendige boder og anneks på 9 kvm med soveplasser.

Koselig hytte over tre etasjer med grovkjeller som har god oppbevaringsplass. Videre inneholder hytten gang, toalett, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.

Ved sjøen ble det i ca. 1999 oppført stort naust over to etasjer med et samlet bruksareal på 78 kvm med båtgarasje i 1. etasje og stort loftsrom i 2. etasje. Utenfor naustet er det opparbeidet stor brygge med god plass til båt, sittegrupper på bryggen og andre ønskede innredninger.

Velkommen på visning av Skrevegen 167!

Bruksareal per etasje

Hytte: Kjeller: 28 kvm. 1.etasje: 41 kvm. Loft: 28 kvm.

Anneks: 9 kvm.

Naust: 1.etasje: 45 kvm. Loft: 33 kvm.

Bod 1: 9 kvm. Bod 2: 15 kvm.

Bygningsinformasjon

Hytte oppført i tømmer, tak tekket med takstein og det er hovedsakelig doble vinduer.

Primærrom

Hytte: 1.etasje: Gang, wc, kjøkken/stue. Loft: Gang, bad og 2 soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Naustet er byggemeldt, men at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Privat septik.

Oppvarming

Peisovn. Varmekabler på bad i 2. etasje.

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  På toppen av bakken, for seg selv finner en denne skjulte perlen i Skrevegen 167. Eiendommen kan by på en sjelden beliggenhet. Her er en omringet av vakker natur, har et tilnærmet usjenert uteområde som er nydelig opparbeidet og har nydelig sjøutsikt. En god kombinasjon for enhver fritidseiendom.

  Med beliggenheten høyt i terrenget med en fantastisk utsiktsbeliggenhet. Her har en nydelig utsikt utover Førresfjorden, sjøen over til Dragavika og videre innover fjellandskapet. Beliggende i fjellsiden med natur i alle kanter og med utsyn mot sjø- og fjellandskap bor en virkelig i ett med naturen.

  Med naust til Førresfjorden har en gode bademuligheter. Naustet har tilhørende brygge hvor en kan legge til båten. I Førresfjorden har en flere badeplasser, øyer en kan legge til og mulighet for båttur videre til Fosen og mot Haugesund.

  På Kolnes bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino.

  Et svært barne- og familievennlig område. Trygg gangveg til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nedenfor boligen.

  I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og grasbane. Golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt.

  Adkomst

  Følg E134 i retning øst mot Aksdal, passer kommunegrensen og vannet Toskatjørn på venstre side av veien. Ta deretter første avkjørsel til høyre ved skiltning mot Kolnes, hold ned mot venstre. Følg veien og passer skilt til Hestfaret på høyre side av veien. Følg veien rett frem og en begynner på lang oppover bakke. I bakken ta andre vei til høyre innpå gangfelt. På gangfeltet ta vei til høyre, ta deretter første vei opp til venstre og hold til venstre opp bakken. Følger en bakken til toppen har en kjørt inn i gårdsrommet til Skrevegen 167.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 840 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 525,-
  • Tinglysning skjøte 525,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 71 000,-
  • kr 81 950,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 921 950,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 894,- pr. 2018. Det er fire terminer pr år.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 207 573,- for 2017 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.
  • Iflg. selger har tidligere eier brukt eiendommen som helårsbolig, evt. omgjøring fra fritidsbolig til helårsbolig krever godkjenning Karmøy kommune.
  • Del av uthus/utvendig bod mot nord går over nabo-grense, se vedlagt kart i den komplette salgsoppgaven.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 17.07.2019 og selgers Egenerklæring datert 26.07.2019. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 28. des. 2020

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-19-00459
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse