Skrevegen 212, 5541 KARMØY

Skrevegen 212

Karmøy
Prisantydning

1 990 000,-

 • BRA35㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1964
 • Omkostninger60 820,-
 • Totalpris2 050 820,-

Skre - Koselig fritidseiendom med mye sjarm - Romslig tomt - Tilgang til sjø og sjøutsikt

Beskrivelse

Boligen er innredet over en etasje + loft, og inneholder følgende: Hovedetasje: Gang, wc og stue/kjøkken. Loft: Soverom x 2 stk. (Areal er ikke målbart pga høyde på 1,8 meter)

Flott hytte med mye sjarm på Skre på Kolnes. Her har man korte avstander til alt av hva Haugalandet har å by på. Nyt sommere, og resten av året, i vakre omgivelser til sjø.

Eiendommen har tilgang til egen nausttomt. Her har selger fått støpt opp en stor og solid kai, hvor det er god dybde like utenfor. Det er også bli satt opp et kjekt terrasseområde med bod under. Har kan virkelig sommerdagene nytes.

Hytten er enkel, men allikevel veldig koselig. Her har man det man trenger for å nyte fritiden.

Det er ikke innlagt vann i hytten, men det er satt inn et praktisk regnvann-system. Her samles regnvann i en stor tank, og filtreres gjennom flere filter. Selger opplyser at drenering rundt hytten er utbedret (av firma/fagfolk). Dette er lett å registrere, da det er montert dreneringskanaler, m/rister, på bakre/vestre side av hytten. Tidligere brønn i u. etg er også blitt blendet og det er støpt inn dreneringskanaler i betonggulvet i kjelleren.

Flotte terrasseområder med nydelig utsikt. Flott hagestue i glass med utgang fra stue.

Hytten har et lite toalett, hvor man finner et praktisk Cinderella forbrenningstoalett. Dette fungerer meget godt iflg. selger.

Delvis åpen løsning fra stue til kjøkken. Lyse og pene overflater, og god plass til både tv-krok og spisebord. Kjøkken med medfølgende hvitevarer. Ny ventilator montert i 2020 på kjøkken.

Loft med soverom og disponibelt rom som også er benyttet av selger som soverom. Her er takhøyden på 1,8 meter, hvilket gjør at dette ikke er målbart areal.

Alt av møbler følger ifølge selger med handelen.

Mye annet utstyr følger også med, blant annet robotklipper fra Felleskjøpet i original forpakning (må monteres) , teiner, ryddesag mm.

Tak og pipe er ifølge selger ca 10 år gammelt.

Det er i 2009 satt opp en praktisk bod for oppbevaring. Det er også god oppbevaring i grovkjeller.

Detaljer
 • Koselig fritidseiendom med mye sjarm på Skre/Kolnes
 • Hytten ligger helt usjenert til med utsikt mot fjorden
 • Hytta er oppgradert de senere år, og fremstår som lys, praktisk og veldig koselig
 • Stor tomt
 • Mange frukttrær
 • Tilgang til sjø med støpt brygge og terrasse med bod under
 • Bod fra 2009
 • Forbrenningstoalett
 • Regnvann med skikkelig filtersystem
 • Det meste av inventar medfølger handelen

Velkommen på visning!

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 27 m2 Loft: 8 m2
Primærrom
 1. etasje: Gang, wc og stue/kjøkken. Loft: Soverom x 2 stk. (Areal er ikke målbart pga høyde på 1,8 meter)
Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Det er ikke innlagt vann i hytten, men det er satt inn et praktisk regnvann system. Ingen offentlig avløp eller privat septik.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger høyt i terrenget med fantastisk utsikt mot Førdesfjorden. Fra eiendommen opplever man kort avstand til barnehage, skole, idrettsanlegg, golfbane m.m.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Her er det kommuneplanen som er gjeldende.

  • kr 1 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 49 750,-
  • kr 60 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 050 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 1 418,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Det er pr i dag kun renovasjon som blir betalt.

  Ligningsverdi

  kr 58 543,- for 2019 Ligningsverdi ansees å være noe lav og ny eier må påregne ligningsverdi på opp mot 50% av markedsverdi på sekundærbolig.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 06.07.20 og selgers Egenerklæring datert 13.07.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00133
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse