Skudenesvegen 63, 4250 KARMØY

Skudenesvegen 63

Karmøy
Prisantydning

1 590 000,-

 • BRA63㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2004
 • Omkostninger49 670,-
 • Totalpris1 639 670,-

Lettstelt og kjekk bolig over 2 plan - Sentral og flott beliggenhet.

Beskrivelse

Boligen er over 2 plan og inneholder: 1.etasje: gang, vaskerom, 2 soverom og bad. 2.etasje: stue og kjøkken.

Rekkehusleilighet med 2 etasjer. Boligen fremstår som normalt vedlikeholdt og holder normal standard. Noe renovering/modernisering må påregnes. 1. etasje har to lyse soverom. Hovedsoverom har utgang til terrasse. Bad med vinylbelegg på gul og våtromsplater på vegg. Varmekabler i gulv. Innredning med nedfelt servant, toalett og dusjkabinett.

 1. etasje har ekstra takhøyde og store vinduer som gir godt med dagslys. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplate i laminat og frittstående hvitevarer. Avtrekksvifte.
Detaljer

Velkommen til Skudenesvegen 63. Koselig rekkehus med terrasse.

Boligen er over 2 plan og inneholder: 1.etasje: gang, vaskerom, 2 soverom og bad. 2.etasje: stue og kjøkken.

Rekkehusleilighet med 2 etasjer. Boligen fremstår som normalt vedlikeholdt og holder normal standard. Noe renovering/modernisering må påregnes. God takhøyde i 2. etasje.

Etablert og barnevennlig område, samt meget sentralt. Gangavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, kino, flotte turområder, havnen og sentrum med dens fasiliteter.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 31 kvm
 2. etasje: 32 kvm
Bygningsinformasjon

Takkonstruksjon i tre. Yttertak av betongtakstein. Renner, nedløp og beslag av plast. Yttervegger i bindingsverkskonstruksjon med stående bordkledning. 2-lags malte tre vinduer.

Følgende bygningsdeler har fått bemerkninger som tiltak som krever tiltak: Tg3. Terrasse - Terrasse har siget veldig mye og årsak ser ut til å være fundamentering. Den står på tresøyler som går rett i bakken uten fast underlag. Terrassedekke er veldig slitt og bærer preg av etterslep av vedlikehold. Brannslukningsapparat fra 2003. TG 2 Kan kreve tiltak - Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Våtrom - Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Det ble ved befaring observert svelling i hyller i servantskap. Årsak ser ut til å være lekkasje ved spillvann.

Primærrom
 1. etasje: 2 soverom, gang og bad.
 2. etasje: Stue/kjøkken.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 06.12.04

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og flott beliggenhet i barnevennlig og rolig område i Kopervik. Gangavstand til alt som byen kan tilby som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, kino, kjøpesenter, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

  Adkomst

  Fra rundkjøringen på Eide. Kjør mot Kopervik sentrum (Austre Karmøyveg). Ta til venstre like etter Kopparen kjøpesenter. Ta deretter først veg til høyre inn på Skudenesvegen. Hold til høyre i neste kryss.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 8 500,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 39 750,-
  • kr 49 670,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 639 670,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 696,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 414 489,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Kun hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 16.06.22 og selgers Egenerklæring datert 10.06.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. jun. 2022

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-22-00109
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.