Slåttengvegen 3, 5514 HAUGESUND

Slåttengvegen 3

Haugesund
Prisantydning

3 120 000,-

 • BRA134㎡
 • EierformSameie
 • Soverom4
 • Byggeår2017
 • Omkostninger86 320,-
 • Totalpris3 206 320,-

Nyere rekkehus med god standard – 4 soverom, 2 bad og 2 stuer!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to plan og inneholder: Inngang, 4 soverom, 2 bad, vaskerom, kjøkken og stue.

Tiltalende og nyere rekkehus oppført i 2017 som holder god standard. Dette er en lettstelt, moderne bolig med nymalt fasade i 2018. Listefrie overganger vegg/tak og tidsriktige farger.

Kjøkken med flott kjøkkeninnredning fra Designa. Hvite fronter med grå benkeplate. Det ble i 2018/19 satt inn ekstra innredning med LED spotter under overskap. Oppvaskmaskin, stekeovn og stekeplate er integrert. Frittstående kjøleskap medfølger også handelen. Her er det god plass til stort spisebord mot gårdstunet, samt mindre sittegruppe ved terrassedør.

Flott bad med fliser og varmekabler i gulv. Baderomsplater på vegg. Dusjnisje, vegghengt toalett og vask i seksjon. Praktisk innredet vaskerom med inngang fra bad. Vaskerommet er flislagt og er utstyrt med VV-tank, ventilasjonsanlegg og opplegg for vaskemaskin.

To soverom i 1. etasje med god plass og garderobeskap.

Det ble i 2018 laget en terrasse på ca.20m2 som er vendt mot nord.

 1. etasje:

Stor og lys stue med store vindusflater i begge ender av stuen. Det er montert varmepumpe på vegg. Det er mulighet for å sette opp vedfyring i stuen. God plass til flere sittegrupper. Altibox installert.

Bad hvor eier i 2017 monterte vask i seksjon og dusjnisje. Vegghengt toalett og baderomsplater på halv vegg.

To soverom i gode størrelser.

Liste over det som er utenom standard leveranse av rekkehusene/ det som er endret/påkostet i ettertid:

-En annen lysere og noe dyrere parkett. -Lysere trapp som står i stil til parketten. -Elektrisk oppgradert (stikkontakter og belysning). -Asfaltert gårdstun med mulighet for parkering utenfor døren, normalt er det plen her og parkering på felles parkeringsplass. -Ny terrasse på ca. 20m2 på nordsiden av boligen. -Ekstra innredning på kjøkkenet, med LED spotter. -Badet i 2.etg er innredet med ny vask/skaper og dusjnisje. -Montert varmepumpe. -Det er lagt opp elektrisk i sportsbod, med lys og stikkontakter. -Bygd levegg mellom rekkehusene, slik at en er litt mer skjermet fra naboer.

Bruksareal per etasje
 1. etasje - 67m2.
 2. etasje - 67m2.
Bygningsinformasjon

Rekkehus trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle. Flat takkonstruksjon tekket med Sarnafil eller lignende.

Primærrom
 1. etasje - Inngang, to soverom, bad, vaskerom og kjøkken.
 2. etasje - Stue, to soverom og bad.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 27.08.2018.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Varmekabler bad, varmepumpe montert i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Nyere rekkehus i et familievennlig og nyetablert boligområde ved Tornesvatnet. Ligger solrikt og flott til med uteområde mot nord. Her bor en i et nyetablert og trivelig bomiljø nord i Haugesund. Tornesvatnet er en del av et særs barnevennlig og landlig område. Det nye boligfeltet får nye lekeparker og ligger i tett nærhet til de fine opplevelsene i naturen.

  Kort vei til bensinstasjon og Kvalasenteret med bl.a. Rema 1000 butikk, apotek og frisør. Ellers kort kjøreavstand til Haugesund sentrum med alt som følger med.

  Kort vei til flotte turområder ved Kvalsvik.

  Tilhørende Saltveit barneskole og med barnehage og lekeplass like ved. Skolebussen går fra en busslomme som ligger like ved boligene. Skolen har fin beliggenhet nær naturen og har godt miljø.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 120 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 78 000,-
  • kr 86 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 206 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 188,- pr. 2019. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på: Avløp, eiendomsskatt og vann. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.Renovasjon kommer i tillegg og utgjør kr.2678 for 2020 og er fordelt på 2 terminer.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 656 456,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Frittstående og integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  2017/129063-1/200 10.02.2017 SEKSJONERING Opprettet seksjoner: SNR: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 138/2109

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 16.11.2020 og selgers Egenerklæring datert 10.11.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 1. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00386
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.