Slettastien 11B

Karmøy
Prisantydning

3 690 000,-

Solgt
 • BRA136㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2019
 • Omkostninger109 480,-
 • Totalpris3 799 480,-

Svært lekker bolig over to plan - Moderne innredet - Carport - Store terrasser - Her kan en flytte rett inn!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående god og moderne standard, her kan en flytte rett inn!

I første etasje kommer en rett inn i ett innbydende inngangsparti. Her er det god plass til oppbevaring av yttertøy, samtidig en praktisk bod under trapp. Etasjen har også ett romslig soverom med plass til dobbeltseng, nattbord samt garderobeskap. Lyst og lekkert baderom innredet med gulvbelegg og baderomsplater på vegger. Badet inneholder vegghengt wc, vask i seksjon samt dusjhjørne. Vaskerom er strategisk plassert like ved badet. Boligen har ett flott kjøkken i åpen løsning til stue, og med utgang til uteområdet. Kjøkkeninnredningen er oppgradert med kjøkkenøy og har rikelig med skap- og benkeplass. Det er god plass til både spisebord og sofagruppe i rommet. Det er varmekabler i alle rom unntatt soverom i hovedetasjen, samt vedovn i stue.

Andre etasje er innredet med en romslig loftstue. Her er det ekstra takhøyde og store vinduer som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Det er montert varmepumpe i rommet, samt direkte utgang til takterrasse. Takterrassen er påkostet med terrassebord over sarnafilen. Etasjen har også tre kjekke soverom, hvor hovedsoverommet har eget walk- in garderobe. Baderommet i andre etasje og også gulvbelegg og baderomsplater på vegger, og er innredet med vegghengt wc, vask i seksjon samt badekar.

Boligen har en lys og tidsriktig eikeparkett på de fleste gulv, samt malte gipsvegger i delikate farger.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Gang, baderom, vaskerom, soverom, bod samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til terrasse og hage. Andre etasje: Loftstue, tre soverom hvor det ene har walk- in garderobe, og baderom. Utgang til takterrasse fra loftstue. Høyloft. Carport og utvendig sporsbod.

Bygningsinformasjon

Enebolig oppført med to etasjer. Carport og bod tilknyttet bolig. Ringmur av isolerte blokker. Yttervegger av bindingsverk av tre, kledd med liggende trepanel (royal impregnert). Saltak oppført i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Vinduer og ytterdører av tre. Gulv på 1.etasje av betong isolert med skumplast. Etasjeskiller av tre mellom 1. og 2. etasje. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått TG2 i tilstandsrapporten: -Utvendig: Veggkonstruksjon: Bordkledning går stedvis nesten helt ned i terreng. -Innvendig: Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10-20 mm innenfor en lengde på 2 meter. TG2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble registrert noe lokal skjevhet ved terrassedør i 1.etasje. Det ble målt 16 mm oven er avstand på 2 meter.

Primærrom

Enebolig Bruksareal 1. etasje: 68 kvm 2. etasje: 68 kvm Primærrom 1. etasje: 67 kvm Stue/kjøkken, gang, bad, vaskerom, soverom. 2. etasje: 66 kvm 3.Soverom, bad, stue. Sekundærrom 1. etasje: 1 kvm Bod 2. etasje: 2 kvm Garderobe

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, enebolig datert 24.04.2020.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vedovn i stue. Varmekabler på begge bad, samt gang, stue, kjøkken og vaskerom i første etasje.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger svært kjekt, barnevennlig og attraktivt til i Veavågen. Fra boligen er det gangavstand til to barnehager, idrettsanlegg, Danielsen ungdomsskole og matvarebutikk. I tillegg er det kort avstand til bussholdeplass, barneskole, flotte turløyper og flere handlemuligheter.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Ubebygd område øst for boligen er også regulert til boligformål. En må forvente bebyggelse i området.

  • kr 3 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 109 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 799 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 589,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 785 530,- for 2021

 • Diverse

  Følgende fastmontert inventar medfølger ikke: - Hageslange utvendig - Tv- fester - Bokhyller på soverom - Taklamper soverom 1. etasje, spisestue og loftstue. - Skoskap i gang - Svarte stålhyller på kjøkken - Tv- benk loftstue - Veggfester til sykkel i carport - Postkasse - Utvendig potte på vegg

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport og selgers egenerklæring. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. feb. 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230626
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.