Slettatunet 60

Karmøy
Prisantydning

2 990 000,-

Solgt
 • BRA164㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2012
 • Omkostninger88 480,-
 • Totalpris3 078 480,-

Lettstelt, kjekk og vedlikeholdt bolig over to plan - 4 soverom - 2 stuer - Bra standard - Barnevennlig beliggenhet!

Beskrivelse

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og har en praktisk planløsning med alt en trenger på ett plan. Etter overtakelse av dagens eier er det uført flere oppgraderende tiltak, blant annet lagt nye gulvoverflater i hele første etasje samt loftstue (unntatt våtrom), malt alle innvendige vegger i første etasje (unntatt våtrom), fornyet håndtak på kjøkkeninnredning og planert tomt ifbm. planlagt garasje.

Boligens første etasje inneholder en kjekk gang med garderobeskap. To romslige soverom hvor begge har plass til dobbeltseng, nattbord, garderobe og evt. annet ønskelig møblement. Walk- in garderobe tilhørende hovedsoverom. Svært pent baderom med gulvbelegg på gulv og baderomsplater på vegger. Badet er innredet med wc, vask i seksjon og dusjkabinett. Boligens stue og kjøkken er i åpen løsning, og det er her god plass til både spisebord og sofa- møblement. Direkte utgang terrasse og hage fra stue. I tillegg har også boligen ett eget vaskerom med bi- inngang.

Boligens andre etasje er innredet med en kjekk loftstue i tillegg til to store soverom. Her er det også bod og ett rom klargjort for ekstra baderom.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Gang, baderom, vaskerom, to soverom hvor det ene har walk- in garderobe, stue og kjøkken. Loftsetasje: Loftstue, to romslige soverom, kott og fremtidig bad.

Bygningsinformasjon

Boligen er prefabrikkert og oppført av flere moduler. Grunnmur av betong. Krypkjeller med gulv av pukk, belagt med tykk folie. Yttervegger i trekonstruksjon, kledd med trepanel. Saltak oppført i trekonstruksjon, tekket med metallplater. Vinduer og ytterdører av tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger av enebolig datert 05.05.2011. Boligen ble i utgangspunktet levert med uinnredet loft. Loftsetasjen er senere innredet, uten at dette ble meldt/omsøkt kommunen. Boligen fikk rammetillatelse og igangsettingstillatelse i 2011, samt midlertidig brukstillatelse i 2012. Ferdigattest 2018. Det foreligger også godkjente tegninger av dobbel garasje med loft. Garasjen fikk igangsettingstillatelse 22.09.2022, men ble ikke oppført.

Følgende momenter har fått TG3 og TG2 i tilstandsrapporten: TG3: - Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket. TG2: - Det ble registrert fuktskade på nederste del på ytterdør i vaskerommet. - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. - Det anbefales el- kontroll hvert 5. år. TGIU: - Hulltaking er ikke foretatt i vaskerom da røropplegget er på yttervegg.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 101 kvm 2. etasje: 63 kvm Primærrom 1. etasje: 101 kvm Gang, soverom, baderom, vaskerom, soverom m/ garderobe, stue og kjøkken. 2. etasje: 53 kvm Stue og to soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg enebolig datert 10.12.2018.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vannbåren varme fram til radiatorer.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger svært attraktivt og barnevennlig til i Veavågen. Fra boligen er det kort avstand til barneskole, nye Danielsen ungdomsskole, to barnehager, idrettsanlegg med Karmøy storhall, Karmøy storsenter og flotte turløyper.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.

  • kr 2 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 88 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 078 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 751,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 645 225,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 08.08.2023, selgers Egenerklæring datert 25.07.2023 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 20. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230323
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.