Slettavegen 57

Veavågen
Prisantydning

2 090 000,-

Solgt
 • BRA99㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1990
 • Omkostninger65 980,-
 • Totalpris2 155 980,-

Lettstelt og kjekk enebolig -Fire soverom -Alt en trenger på ett plan -Barnevennlig beliggenhet ved Karmøy Storhall!

Beskrivelse

I første etasje finner man et lekkert inngangsparti med fliser på gulv og vegger malte i moderne toner. Her er det plass til oppheng av yttertøy og eventuelt oppbevaring. Videre inn i gangen er det også laget nisje for oppheng. Hovedsoverommet er av svært god størrelse og det er her montert garderobeskap. Soverom to disponeres i dag som oppbevaring, men fungerer også ypperlig til barnerom, gjesterom eller kontor om ønskelig. Baderommet er hovedsakelig fra byggeår og har malte fliser på gulv og deler av veggene. Badet inneholder wc, vask i seksjon(nyere dato), dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Boligens stue og kjøkken er i delvis åpen løsning, og har en naturlig inndeling i soner. Gulvoverflater, veggoverflater og kjøkkeninnredning er fornyet/ pusset opp etter boligens byggeår. Kjøkkeninnredningen er tidsriktig og i pen utførelse med integrert stekeovn, platetopp og godt med skap- og benkeplass. Praktisk øy med barstoler. Oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger. Det er plass til både sofagruppe og spisebord i stuen om ønskelig, samt utgang til kjekt uteområde. Praktisk bod under trapp.

I andre etasje finnes to romslige soverom, eventuelt soverom og loftstue. Nåværende eier har både sofa-avdeling og kontormøblement i loftstuen. Godt med lagring i kott og knevegger.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Vindfang, bod, bad/ vaskerom, to soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til terrasse og hage fra stue. Andre etasje: Gang, kott samt soverom og loftstue/ soverom.

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med liggende bordkledning. Takkonstruksjon av tre, utført som saltak. Tekket med betongtakstein. Vinduer av tre, isolerglass. Dører av tre. Isolerglass i dører med glassfelt. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger datert 1989 som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått TG3 og TG2 i tilstandsrapporten: TG3: Elektrisk anlegg. Det anbefales kontroll hvert 5. år. Det er berøringsfare på stikkontakt. TG2: - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/ nedløp/ beslag. - Det ble registrert stedvis malingsflass på veggkonstruksjon og vinduer. - Det ble registrert skade på terrassedørens dørblad. - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Bad/ vaskerom: Vindu av tre i våtsone. Det ble registrert noe misfarging og malingsflass på fliser i våtsonen. Elastiske fuger er noe ujevne. Gulvet i dusjsonen har ikke fall. Tettesjiktet er fra byggeår og anses som oppbrukt. Rommet mangler tilluftsventilering feks. spalte/ ventil ved dør. - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger og avløpsledninger. - Normal levetid for en luft/ luft varmepumpe er ca. 15 år. - Varmtvannstanken er koblet med plugg i stikkontakt. - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger og avløpsledninger.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 70 kvm 2. etasje: 29 kvm Primærrom 1. etasje: 69 kvm Stue/ kjøkken, to soverom, bad/ vaskerom og vindfang. 2. etasje: 28 kvm To soverom og gang.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.03.90. Ansvarshavende pålegges å utføre følgende arbeider: 1. Røykvarslere monteres. 2. Brannslukningsapparat monteres. 3. Bod ventileres. Evt. krav fra brann- og feiervesenet må etterkommes umiddelbart. Arbeidet må være utført innen 31.03.90.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Boligen har pipe med mulighet for montering av ildsted.

 • Beliggenhet

  Svært attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Sletten i Veavågen. Like ved boligen ligger idrettsanlegg og Karmøy storhall med innendørs kunstgressbane, flerbrukshall, treningssenter, klatrevegg og squashbane. To barnehager samt nye Danielsen Ungdomsskole ligger også i umiddelbar nærhet. I tillegg er det kort avstand til barneskole samt nærbutikker, frisør og flotte turløyper. Vea byr også på kjekke badeplasser for hele familien.

  Adkomst

  Se Em-a.no og Finn.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  • kr 2 090 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 65 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 155 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 305,- pr. 2021. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 584 265,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 16.12.2022 og selgers Egenerklæring datert 20.12.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 02220030
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.