Slettavegen 97

Veavågen
Prisantydning

2 190 000,-

Solgt
 • BRA95㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1990
 • Omkostninger68 480,-
 • Totalpris2 258 480,-

Koselig lettstelt rekkehus med sentral og barnevennlig beliggenhet!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående god standard.

Parker i carport og ta deg videre inn i boligen. Gang har fliser på gulv og tapet på veggene. Romslig stue med malt tregulv og moderne farger på vegg. Vedovn i stue som gir god varme. Det er satt inn dør som tar deg direkte ut til hagen. (Ikke søkt om) Flott lyst kjøkken med integrerte hvitvarer. Fliser på gulv i kjøkken. Baderom har fliser på gulv og nye baderomsplater på vegg. Innredet med badekar, wc og vask i seksjon.

Loft har tregulv og moderne tapeter på vegg. God oppbevaring i kneveggene. 2 romslige soverom og loftstue/kontor.

Pipehatt er byttet. Gelender til trapp som skal på veggen, ligger inne i kottet og kan settes opp av ny kjøper. To vinduer i 2.etasje byttet.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Entrè, bad/vaskerom, stue/kjøkken Andre etasje: 2 Soverom og trapperom Kjekk terrasse med utgang fra stue/kjøkken på framsiden av huset. Utgang fra stue/kjøkken til hagen på baksiden av huset.

I tillegg til boligareal er det carport på 14 m2, isolert bod på 2m2 og uisolert bod på 5m2.

Bygningsinformasjon

Eneboligen er oppført i reisverkskonstruksjon på grunnmur av betong.

Følgende momenter i tilstandsrapporten har fått TG2: -Vindu: Takvinduet er punktert. Ellers er levetid på vinduer mellom 20-30 år. Vinduer er fra byggeåret og de har oppnådd forventet levetid, men fungerer i dag. -Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet -Gulv våtrom: Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. -Tekniske installasjoner: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. -Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. -Tomteforhold drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 63 kvm 2. etasje: 32 kvm Primærrom 1. etasje: 63 kvm Entrè, bad/vaskerom, stue/kjøkken 2. etasje: 32 kvm 2 soverom, trapperom

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse. Ansvarshavende pålegges å utføre følgende arbeider: 1. Trapperom isoleres mellom kalt loft og hovedetg. 2. Brannslangetrommel monteres med hurtigkobling. 3. Feiertrinn monteres på tak. 4. Vegg mot nabo i nord skal utføres som B-30 konstruksjon.

Evt. Krav fra brann- og feiervesenet må etterkommes umiddelbart. Arbeidet må være utført innen: 31.12.90. Ansvarshavende skal kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe og vedovn.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint til på Sletten. Her bor man like ved den moderne Storhallen og resten av idrettsanlegget til Vea, kort avstand til barnehage, skole, butikk. Skjermet gåavstand til de flotte turomgivelsene i marka.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen er regulert boligbebyggelse.

  • kr 2 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 68 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 258 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 038,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 568 187,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 20.01.2023 og selgers Egenerklæring datert 17.01.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 01230024
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.