Slettemyrvegen 125A

Sveio
Prisantydning

2 500 000,-

Solgt
 • BRA101㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2011
 • Omkostninger74 250,-
 • Totalpris2 574 250,-

Tiltalende vertikaldelt tomannsbolig på Rophus midt mellom Sveio og Haugesund - garasje

Beskrivelse
 • El-bil lader.
 • Balansert ventilasjon med filter.
 • Sentralstøvsuger.
 • Automatsikringer.
 • Platsrør rør-i-rør.
 • Utvendig vannkrane.
 • Noe slitasje på gulv i stue/kjøkken.
 • Varmepumpe.
 • Skoskap og slank kommode i gangen medfølger om ønskelig.
 • Komfyrvakten består av en sensor som monteres over platetoppen; under avtrekkshetten og en styringsenhet hvor komfyren/platetoppen tilkobles. Komfyrvakten overvåker koketoppens temperatur og endringen av den. I en farlig situasjon avgir komfyrvakten en alarm og slår av koketoppen.
 • Feiing ble utført sist 08.09.2020 uten avvik.
Detaljer
 1. Etg.: Inngang under tett tak og støpt platting foran inngangsdøra. Det er inngang inn til gang med åpen løsning til stue/kjøkken og trapp opp til loftsetasjen.

Gangen har fliser på gulv og varmepumpa er plassert her for god spredning av varmen til hele huset. Spotter i tak og gipset og malte vegger.

Stue/kjøkken har eikeparkett på gulv, malte gipsplater på vegger, persienner i vinduer mot sør. Videre har stua vedovn av typen Contura med glassfront og stålrørspipe. Spotter i taket.

Utgang fra stue/kjøkken til romslig og solrik terrasse mot sør med tett tak over innerste del og videre utgang til plen og hage med flat plen og frukttrær og bærbusker som plommetre, epletre, morelltre, ripsbærbusker, solbærbusker, rabarbra og blåbærbusker. I hagen er det også en lekehytte som medfølger kjøpet. Ved siden av boligen er det asfaltert gangvei rundt til garasjen og fremsiden av boligen. Midt på kortsida er det montert skillevegg med dør mot hagen slik at området avskjermes.

Kjøkkenet har innredning i fra gulv til tak med laminat benkeplate, fliselagt over benkeplata, underlimt vask, integrerte hvitevarer som stekeovn med induksjon koketopp og komfyrvakt, kjøleskap med frys samt oppvaskmaskin. Spottskinne i taket og spotter over benkeplata.

Flislagt bad med varmekabler, vegghengt toalett, nyere dusjkabinett med regnvannsdusj, spotter i tak, baderomsinnredning med tre underskap og speilskap.

Vaskerom under trappa har fliselagt gulv og plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Det er montert utslagsvask og både varmtvannsbereder og sentralstøvsuger er plassert her.

Dobbelt soverom med eikeparkett på gulv, tapetserte vegger, spotter i tak og to doble garderobeskap.

Loft: Trapp opp til stor loftstue med spotter i tak, persienner i vindu, eikeparkett på gulv.

Soverom med eikeparkett på gulv og malte gipsvegger.

Soverom med eikeparkett på gulv, malte gipsvegger og rullegardin i vindu.

Flislagt bad med badekar, vegghengt toalett, varmekabler på gulv og liten servant med underskap. Takvindu.

Bod med eikeparkett på gulv og malte gipsplater på vegger. Motoren til ventilasjonsanlegget er plassert i boda.

GARASJE: Høyre halvpart av garasje tilhører boligen. Denne delen er på 21 kvm. På denne delen er det montert El-bil lader av typen Easee (medfølger). Garasjen har port med portåpner, støpt gulv, er uisolert, har innlagt belysning, fastmonterte hyller for god lagring og vindu for dagslys.

Bod med egen inngang.

I bakkant av garasjen er det påbygget en motorsykkelgarasje på 22 kvm. med plass for 3 motorsykler i bredden samt mye ekstra lagringsplass. Uisolert. Dobbelt port. Denne boda er felles med naboen og er på 18 kvm.

Bygningsinformasjon

Boligen har mest sannsynlig støpt plate mot grunn og betonggrunnmur. Mellom etasjer er det bjelkelag i treverk. Veggene har trekonstruksjon av ukjent utførelse. Fasade er kledd med kledning og listverk i treverk. Tak er tekket med betongtakstein. Takrenner og nedløp i plast. Boligen har isolert stålpipe og vedovn.

Tilbygg til garasje på 22 m2 inkludert takutstikk ble godkjent i Sveio kommune 15.12.23. Det er gitt ferdigattest på tiltaket.

Rominndelingen på loft avviker noe fra slik den er søkt om og godkjent av kommunen. Det gjelder plasseringen av soverommene som er inntegnet ved siden av hverandre på korsiden, men er lagt ved siden av hverandre på langsiden. Ellers stemmer plasseringene av de ulike rommene på loft (og i første etasje). Antar at dette ble gjort for å få en romsligere loftstue.

I vedlagt tilstandsrapport fra takstmann fremkommer følgende TG3 avvik: - Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000,-. - Det er ikke sluk/ukjent slukløsning og ukjent tettesjikt/membran på vaskerommet. Rommet anses ikke som et våtrom så lenge det ikke er sluk i rommet. Det er usikkert hvor mye arbeid det vil være å etablere sluk da det ikke er kjent hvor ledninger under støyp er eller hvor dypt de ligger. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000,-.

KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT: - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft. - Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger.

Av TG 2 avvik som kan kreve tiltak fremkommer: - Våtrom > 1. Etasje > Bad > Overflater Gulv. - Våtrom > 1. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt. - Tomteforhold > Terrengforhold: Tomt/terreng er relativt flat.

Av TG 2 avvik som ikke krever umiddelbare tiltak fremkommer: Utvendig: Taktekking, Veggkonstruksjon, Vinduer, Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Innvendig: Overflater, Etasjeskille/gulv mot grunn, Radon, Varmtvannstank, Innvendige trapper, Overflater vegger og himling på bad i 2. etasje, Overflater Gulv på bad i 2. etasje og Sluk, membran og tettesjikt på bad i 2. etasje.

Primærrom

Halvpart av tomannsbolig Bruksareal 1. etasje: 55 kvm Stue/kjøkken/gang, bad, vaskerom og soverom. 2. etasje: 46 kvm Loftstue, bad og 2 soverom. Primærrom 1. etasje: 50 kvm Stue/kjøkken/gang, bad, vaskerom og soverom. 2. etasje: 46 kvm Loftstue, bad og 2 soverom. Sekundærrom 2. etasje: 5 kvm Teknisk rom / bod.

Ferdigattest

Det er gitt ferdigattest på bygningsnr 3001193396 gnr 72 bnr 130 Slettemyrvn 125A (tilleggsleilighet) og 125B (hoveddel).

Det er gitt ferdigattest på tilbygg av garasje datert 05.01.2024.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og avløp. Privat vei.

Oppvarming

Contura vedovn med glassfront i stua. Varmepumpe i gangen. Ellers annen elekstrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Velkommen til Slettemyrvegen 125A, en tiltalende vertikaldelt tomannsbolig på Rophus midt mellom Sveio og Haugesund! Meget barnevennlig og attraktivt boligfelt. Like nedenfor ligger sjøen, med flott opparbeidet naturlig badestrand og brygge. Flotte turområder i nærheten. Tre/fire godt vedlikeholdte lekeplasser. En er direkte ved boligen. En snaue 10 minutters kjøretur inn til Haugesund sentrum og Sveio sentrum.

  På terrassen kan en nyte kveldssolen til langt på kveld. I område rundt er det hovedsakelig frittliggende enebolig med flere småbarnsfamilier. Ett rolig boligområde beliggende i naturskjønne omgivelser. Ved avkjørselen til Rophus finner en aktiv barnehage i Ekrene natur og gårdsbarnehage. Like over veien er det etablert nytt stort boligfelt i Ekrene boligfelt samt stort næringsfelt med flere bedrifter. Kort avstand til barneskole på Vikse. Kort avstand til flere flotte turområder. Ryvarden ligger ikke langt vekke med flott tur ut mot havet.

  Rophus er kjent for et aktivt og godt bomiljø. Det er en aktiv velforening på Rophus (frivillig medlemsskap), og det arrangeres flere fellesarrangementer: - Julegrantenning med julenisse - Nabofest (voksne) - ST. Hansfeiring - Ruskenaksjon - "Alle" pynter til Halloween, og folk kommer kjørende fra omliggende områder for å gå "knask eller knep" med ungene mm.

  Det er også felles aktivitetsområder: - Ballbinge - Pump track - Tre/fire godt vedlikeholdte lekeplasser? - Det skal bygges "badeanlegg/badebrygge" til Viksefjorden i følge selger.

  Adkomst

  Man følger fylkesvegen sørover om man kommer fra Sveio og nordovver om man komer fra Haugesund. Ta av mot vest ved Ekrene og følg veien til Rophus. Ta så første vei til høyre inn i Slettemyrvegen. Ta så til venstre i kryss og følg veien først rett frem så til høyre. Eiendommen ligger i enden av veien på oppsiden mot venstre. Boligen er merket med Til Salgs skilt.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 500 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 74 250,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 574 250,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 199,- pr. 2023. Avgifter varierer etter forbruk.

 • Diverse

  Ingen vedtekter er laget for sameiet i følge selger.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 21.12.2023 og selgers Egenerklæring datert 13.12.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. mar. 2024

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01230647
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.