Slettemyrvegen 129, 5550 Sveio

Slettemyrvegen 129

Sveio
Prisantydning

3 950 000,-

 • BRA284㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2007
 • Omkostninger112 570,-
 • Totalpris4 062 570,-

Flott familiebolig over tre plan - Barnevennlig beliggenhet - 4(5) soverom - Garasje!

Beskrivelse

Boligen er over tre plan og inneholder: Første etasje: Hall, soverom, omkledningsrom/ bad med egen inngang, kontor, bod/ sluse med direkte inngang garasje og bod. Andre etasje: Gang m/ trapp, gjestetoalett, vaskerom, stue og kjøkken. Loftsetasje: Loftstue, baderom samt tre soverom.

Boligen er fint og praktisk innredet med nøytrale overflater.

Første etasje har en stor hall med gode muligheter for garderobeløsninger evt. ønsket innredning. Baderommet i etasjen er også innredet med garderober, har egen utgangsdør, og benyttes som bi- inngang. I første etasje finner man også et romslig soverom og kontor, i tillegg til at det er direkte inngang garasje via bod.

Boligen har et romslig kjøkken/ allrom med god plass til spisemøbler. Det er også satt inn en lekker vedovn i rommet. Fra kjøkken har en direkte inngang til stue. Begge rommene har store vindusflater som gir rikelig med dagslys. Takterrasse over garasjen. I tillegg har etasjen gjestetoalett og vaskerom med egen utgang.

Loftsetasjen er innredet med en lekker loftstue med ekstra takhøyde og fin utsikt over boligområdet. Her er også et stort og flott bad, samt tre romslige soverom.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 134 kvm Andre etasje: 78 kvm Loftsetasje: 72 kvm

Bygningsinformasjon

Bebyggelsen består av enebolig med første, andre og loftsetasje. Garasje i tilknytning boligen. Grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Takkonstruksjon av tre, utført som saltak. Tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger av enebolig med garasje stemplet 04.07.2007. I tegningene kan vi se at planløsning i første etasje avviker noe med dagens bruk. Deler av arealet som er avsatt til kjellerstue disponeres i dag som bod/ sluse med direkte inngang garasje. Resterende del av areal benyttes i dag som kontor/soverom. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen. Påbegynt carport er ikke omsøkt.

Primærrom

Første etasje: Hall, soverom, bad og kontor. Andre etasje: Kjøkken, stue, wc, vaskerom og gang. Loftsetasje: Stue, bad samt tre soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på enebolig m/ garasje datert 2008.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vedovn i kjøkken. de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint til i et nyere boligfelt i Slettemyrvegen i Sveio. Kort avstand til barneskole og barnehage, samt badevik og fine svaberg for hygge og rekreasjon. Fra eiendommen er det ca. 15 minutter inn til Haugesund.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 950 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 98 750,-
  • kr 112 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 062 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 569,- pr. 2021. Kommunale avgifter gjelder her vann, feiing/ tilsyn, renovasjon, avløp og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Følgende fastmontert inventar medfølger ikke: - Lysekrone i loftstue - Lysekrone på soverom - Le Klint lampe over salongbord i stuen - Louis Poulsen leselampe over sofaen i stuen.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen, det gis av selger ingen garanti. Fryseskap er per i dag defekt, men selger antas at dette kan repareres.

  Selger har observert skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som kan redusere antall skjeggkre betydelig. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 18.11.2021, selgers Egenerklæring datert 19.11.2021 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 19. jan. 2022

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00167
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.