Slettemyrvegen 132 A, 5550 Sveio

Slettemyrvegen 132 A

Sveio
Prisantydning

2 490 000,-

 • BRA133㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2012
 • Omkostninger70 507,-
 • Totalpris2 560 507,-

Rophus - Sveio - Lyst og tiltalende rekkehus over tre etasjer med carport!

Beskrivelse

Boligen er innredet over tre etasjer og inneholder:

 1. Etasje: Gang m/ trapp, vaskerom og 2 stk boder.
 2. Etasje: Stue/kjøkken, bad og 2 stk soverom. Loft: Loftstue, wc og soverom.

Rekkehuset holder god standard. Det er gjennomgående parkett på gulv og malte vegger. Bad i 2 etasjer er flislagt. Vaskerom og bod i 1 etasje og toalett på loft har belegg på gulv og malte vegger.

Ved inngangspartiet er det nylig satt opp en liten platting i Royal terrassebord.

 1. Etasje: Stort inngangsparti med stor hall. Her er det mulig å sette opp en skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy. Flott ramme langs veggen for oppheng av bilder og diverse. Det er varmekabler i gulvet.

Bod ved trapp brukes i dag til oppbevaring av yttertøy.

Teknisk-bod og vaskerom: med garderobeskap til oppbevaring. Opplegg til installasjon av vannmåler. Sentralstøvsuger. Rør i rør fordelerskap. VVS 200L, utslagsvask og opplegg til vaskemaskin. Sikringsskap med automatsikringer og Altibox.
Det er muligheter for å sette inn dør som går direkte ut til carport.

 1. Etasje: Åpen stue- kjøkkenløsning. Stuen er lys og fin med store vindusflater og plissegardiner. Det er montert vedovn. Listefritt. Uttak til tv og internett. På kjøkkenet er det en flott Norema kjøkkeninnredning med hvite fronter, integrert oppvask fra 2019 og komfyr. Frittstående kjøleskap medfølger også handelen. Waterguard og komfyrvakt. Utgang til vestvendt altan.

På altanen er det uttak til strøm, sarnafil i gulvet. Veldig gode solforhold og litt utsikt til Viksefjorden.

Badet er helfliset med varmekabler i gulvet. Dusjnisje, vegghengt toalett og vask i seksjon. Helfliset. Varmekabler. Dusjnisje. Vegghengt toalett. Vask i seksjon.

2 soverom, hvorav hovedsoverommet har garderobeskap og utgang til bakgård. Hele bakgården til boligen er nylig opparbeidet med nytt kunstgress, ny trapp, nytt bed med beplantning. Her er det sol på formiddagen, frem til ca. 12:30.

 1. Etasje:

Loftstue med store vindu som gir godt med lys. God takhøyde. Kott i knevegger, med Villavent ventilasjonsanlegg. Uttak til tv og internett.

Soverom nr.3 i god størrelse. 2 kott i knevegg. God takhøyde.

Lite wc med gulvstående toalett og vask.

-Strøm og vannuttak i carport. Det er mulighet for å montere garasjeport. Sameiet er blitt enig om en garasjeport som koster ca. 20.000,-

Bruksareal per etasje

Kjeller: 41 m2. 1. etasje - 62m2. Loft - 30m2.

Bygningsinformasjon

Kledningsbord og listverk i treverk. Plass støpt betong. Betong takstein og aluminium takrenner og nedløpsrør.

Primærrom

Kjeller - Gang m/ trapp og vaskerom. 1. etasje - Stue/kjøkken, bad og 2 soverom. Loft - Loftstue, wc og soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 15.10.13

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i entre/hall og bad i 2. etasje. Vedovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget barnevennlig og attraktivt boligfelt. Like nedenfor ligger sjøen, med flott opparbeidet badestrand og brygge, Lekeplass og flott turområder i nærheten. Kort avstand til barnehage og barneskole.

  Det går skolebuss til Vikse skole like utenfor boligen.

  Adkomst

  Fra Haugesund: Følg veien mot Sveio, ta til venstre inn til Rophus ved Ekrene. Når du har nådd Rophusfeltet ser en huset på høyre side. Stor asfaltert parkeringsplass i forkant av huset.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 62 250,-
  • kr 70 507,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 560 507,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 262,- pr. 2020. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på: Vann, feiing, renovasjon, avløp og eiendomsskatt. Det er to terminer pr år.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte og frittstående hvitevarer på kjøkken medfølger handel. Det gis ingen garanti av selger.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 26.10.2020 og selgers Egenerklæring datert 14.10.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 3. des. 2020

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00359
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse