Smalamyr 19

Haugesund
Prisantydning

3 400 000,-

Solgt
 • BRA212㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1982
 • Omkostninger98 730,-
 • Totalpris3 498 730,-

BUD-Nordre bydel - Innholdsrik og velholdt familiebolig - 3(4) soverom - Garasje!

Beskrivelse

De innvendige overflatene i 1.etasje består av parkett og vinylbelegg på gulvet. Vegger er tapetserte, himling har hvite takplater med unntak av stuen som har tre-panel. I kjeller har de fleste gulv vinylbelegg. Vegger har tapet, men noe panel. Himling har hvite takplater.

Kjøkken med frittstående hvitevarer. Stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Stor kjøkkeninnredning med mye skap- og benkeplass. Det er flislagt på veggen over benkeplaten. Innredningen fikk frontene fornyet for ca. 15 år siden. God plass til spisebord på kjøkkenet.

Stor stue med god plass til større sitte- og spisegruppe. Teglsteinspipe og brannmur med vedovn, for naturlig og behagelig oppvarming. Varmepumpe er montert. Stuen har store vindusflater, som gir mye lysinnslipp og skaper en fin atmosfære. Utgang til hage. Flott blyglass vindu.

Stor hall benyttes som tv-stue av selger.

Totalt tre soverom i hovedetasjen, hvorav alle har belegg på gulvet, tapetserte vegger og plassbygde garderobeskap. Hovedsoverom har i tillegg utgang til luftebalkong.

Badet har flislagt gulv med varmekabler, våtroms-tapet på vegger. Gulvstående toalett, vask i seksjon, badekar med fliser på dusjveggen. Naturlig ventilering.

Fra gangen er det tilkomst til kryploft. Her er det god takhøyde og mye rom for lagring.

Vaskerom med hyller for oppbevaring. Opplegg til vaskemaskin, utslagsvask og arbeidsbenk.

Kjeller med kjellerstue i god størrelse. Fint brystningspanel på vegg. Vedovn. Bar. Kjøkkeninnredning med vask. Matbod.

Snekkerbod med arbeids- høvelbenk. Hyller og ribbevegg.

Vaskerom med innredning. VVs 200L. Utslagsvask, opplegg til vaskemaskin.

Gang med bi-inngang. Fliser på gulvet. Ytterdør fra ca. 2018.

Bad med flislagt gulv med varmekabler. Gulvstående toalett, dusjnisje, vask i seksjon.

Disponibelt rom benyttes i dag som soverom. Plassbygd garderobeskap. Varmekabler.

Bygningsinformasjon

Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Kortfattet oppsummering av TG2 til 3 fra takstmanns tilstandsrapport, for mer informasjon om punktene, se komplett tilstandsrapport:

STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK - TG3: Våtrom - Generell - Bad2 Våtrom - Generell - Vaskerom Våtrom - Generell - Bad Tekniske installasjoner - Branntekniske forhold

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - TG2: Utvendig - Vinduer Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger Utvendig - Utvendige trapper Innvendig - Overflater Innvendig - Radon Tekniske installasjoner - Varmtvannstank Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK - TG2: Utvendig - Taktekking Utvendig - Nedløp og beslag Utvendig - Veggkonstruksjon Utvendig - Takkonstruksjon/loft Utvendig - Dører Innvendig - Rom under terreng Våtrom -Tilliggende konstruksjoner våtrom - Bad2 Våtrom - Tilliggende konstruksjoner våtrom - Bad Kjøkken - Overflater og innredning - Kjøkken Tekniske installasjoner - Vannledninger Tekniske installasjoner - Avløpsrør Tekniske installasjoner - Varmesentral Tomteforhold - Drenering Tomteforhold - Grunnmur og fundamenter Tomteforhold - Terrengforhold Tomteforhold - Utvendige vann- og avløpsledninger

Primærrom

Enebolig Bruksareal Kjeller: 107 kvm Entré, gang, bad, kjellerstue, soverom, bod m/sluk, bod 2 og matbod. 1. etasje: 105 kvm Entré, hall, kjøkken, vaskerom, gang, 3 stk soverom og bad. Primærrom Kjeller: 90 kvm Entré, gang, bad, kjellerstue og soverom 1. etasje: 105 kvm Entré, hall, kjøkken, vaskerom, gang, 3 stk soverom og bad. Sekundærrom Kjeller: 17 kvm Bod m/sluk, bod 2 og matbod.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for enebolig datert 15.12.1982.

Ferdigattest må begjæres senere av ansvarshavende, men attesten kan ikke gis før nedenforstående arbeid er utført: 1.Utvendig trapp oppsettes og stuedør sikres inntil kjellermuren er inntilfylt. 2.Grunnmur pusses. 3.Beregninger av vindusarealet og varmeisolasjon innsendes. 4.Utlufting for kloakken gjøres ferdig.

Det foreligger midlertidig brukstillatelse vedr. nybygg garasje datert 28.11.1986

Ferdigattest må begjæres senere av ansvarshavende, men attesten kan ikke gis før nedenforstående arbeid er utført: 1.Innsetting av garasjeport og dør. 2.Beising (maling) utvendig.

Ferdigattest er etter meglers kunnskap ikke søkt om, men spesifiserte arbeider fra midlertidig brukstillatelse er ferdigstilt.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers vedfyr & elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Nordre bydel - nær naturen.

  Rolig beliggenhet i et etablert boligområde med kort avstand til dagligvarebutikk. Det er gangavstand til både Austrheim Skole og Bleikemyr Barnehage, samt gode bussforbindelser til resten av byen

  På Kvala, som er ca 1,5 km unna, finner du Kvala Senter med flere butikker. Det er også kort vei til Gard senter og behagelig kjøreavstand til Haugesund sentrum.

  Ønsker du å bevege deg ute er mulighetene og løypene mange med blant annet Uradalsvatnet og Kattanakkvegen som fører deg til turterreng i Djupadalen, Haraldsvang og flere andre turmål.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Boligen ligger i område regulert til boligbebyggelse. Reguleringsplan 988 for Uradalsområdet.

  • kr 3 400 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 98 730,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 498 730,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 220,- pr. 2022. Opplyste kommunale avgifter inneholder vann & avløp, feiing og eiendomsskatt. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer renovasjon til HIM på kr. 3130,- pr. år.

  Ligningsverdi

  kr 856 419,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 14.02.2023 og selgers Egenerklæring datert 24.08.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230040
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.