Snikspynten 14

Karmøy
Prisantydning

4 490 000,-

Solgt
 • BRA144㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2021
 • Omkostninger129 400,-
 • Totalpris4 619 400,-

Nyere og moderne enebolig med lekre kvaliteter og attraktiv beliggenhet. 4 sov |2 bad |Kort vei til skoler og barnehager

Beskrivelse

Kjøkkenet er av typen Designa og er smakfullt utført med slette fronter og laminat benkeplate. Moderne og tidsriktig utførelse! Innehar integrerte hvitevarer som kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn. Kjøkken har åpen løsning til stuen/spisestuen, og har en god størrelse med plass til ønsket sofagruppe og spisestuemøblement. Rommet har gode vindusflater som slipper inn mye naturlig lys, og herfra er det også utgang til terrasse og utestue (ikke omsøkt). De generøse vindusflatene, og den åpne løsningen gjør dette til et meget luftig og behagelig oppholdsrom for hele familien.

2 moderne og delikate bad. Inneholder vegghengt toalett, innredning med servant og dusjhjørne. Iflg selger er det opplegg for badekar på bad i 2. etasje.

4 gode og til dels store soverom.

Teknisk: Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er avløpsrør av plast. Boligen har balansert ventilasjon. Varmtvannstanken er på ca 200 liter. Varme i gulv på begge bad Peisovn i stue Elektrisk anlegg med automatsikringer.

Innvendige overflater: Gulv: Laminat og fliser. Vegger: Malte veggflater Himlinger: Malte flater.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæringsskjema som ligger vedlagt i komplett i salgsoppgave. Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med disse før budgivning/kjøp.

Detaljer

Boligen strekker seg over 2 plan og har følgende planløsning:

 1. etasje Entré , Vaskerom , Bad 1.etasje, Soverom , Stue/kjøkken , Bod. Utvendig bod.

 2. etasje Stue , Bad 2.etasje, Soverom , Soverom, 2, Soverom 3

Bygningsinformasjon

Se vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av Knutsen Takst v/Arnfinn Knutsen datert 11.06.2024 der byggemåte er nærmere beskrevet, og også gitte tilstandsgrader fremkommer. Tilstandsgradene tilsier hvilken tilstand et objekt har i forhold til et definert referansenivå. For nærmere forklaring av tilstandsgrader og hva de angir, se s.4 i tilstandsrapporten.

KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT Utvendig > Taktekking Utvendig > Takkonstruksjon/Loft

På denne eiendommen har følgende fått tilstandsgrad 2: Våtrom > 1.etasje > Bad 1.etasje > Overflater vegger og himling Våtrom > 2.etasje > Bad 2.etasje > Overflater vegger og himling

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Se vedlagt rapport for mer informasjon.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nybygg enebolig datert 25.02.2021.

Hagestue og terrasse er oppført uten byggemelding til kommunen og uten at nødvendig godkjennelse er gitt. Eiendommen selges slik den fremstår og selger påtar seg ikke noe ansvar for å byggemelde eller få godkjent oppføringen nå i ettertid. Fra kommunen kan det komme reaksjoner overfor eier, ved f eks krav om riving eller krav om omsøking, ileggelse av overtredelsesgebyr mv. Uavhengig av reaksjonsform fra kommunen, blir dette kjøpers ansvar og risiko siden eiendommen selges slik den er.

Adgang til utleie

Boligen er en selveier og kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Vann | Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Avløp | Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger.

Vei | Adkomst skjer via offentlig vei.

Oppvarming

Peisovn i stue. Ellers er det varme i gulv på begge bad og i entré.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen har en svært attraktiv beliggenhet på Vormedal med kort avstand til skole, ungdomsskole, flere barnehager, treningssenter og frisør. Dagligvare butikk ved Kiwi Vormedal er kun en liten spasertur unna.

  I nærheten finner vi også Vormedalsvannet med bademuligheter. Forøvrig er det flott opplyst turløype i retning Norheim gjennom Norheimskogen, samt i retning Snik og Tuastad. Norheim med aktivitetstilbud som norheimshallen, fotballbaner. Videre er det Svømmehall like i nærheten ved Vormedal skole. Oasen storsenter er kun en kort kjøretur unna med alt du skulle måtte trenge av servicetilbud, vinmonopol, kafé mm.

  Fra boligen har man gangavstand til bussholdeplass ved Kiwi, avstand ca. 8 minutters gange.

  Adkomst

  Følg Vormedalsvegen fra Oasen Storsenter mot Vormedal. Kjør forbi KIWI og inn i Snikvegen. Området med boligen ligger på høyre hånd.

  Boligen merkes med «til salgs»-plakat fra Eiendomsmegler A.

  Åpner du annonsen på finn.no eller em-a.no, finner du en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplan 5081 - Soldalen - Snik - del av gnr. 123/3, 4 mfl. Kopi av situasjonskart, matrikkelbrev, kommuneplan etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Ny plan eller statlig eller regional planbestemmelse går ved eventuell motstrid foran eldre plan eller planbestemmelse for samme areal med mindre annet er fastsatt i den nye planen eller statlig eller regional planbestemmelse.

  • kr 4 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 129 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 619 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 17 993,- pr. 2023. Fakturerte beløp i 2023: Kommunale avgifter inkluderer: Avløp: 6 399,88 Eiendomsskatt: 4 579,- (eiendomsskatt for 2024 er satt til kr. 5 112,-) Feiing: 589,- Renovasjon: 2 875,- Vann: 3 550,36

  Ligningsverdi

  kr 986 141,- for 2022

 • Diverse

  Kjøper er ansvarlig for å sette seg inn i salgsprospektet, reguleringsplaner, kommuneplan, beskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang på. Dersom noe er uklart, ta kontakt med megler slik at saker kan bli avklart før en bindende avtale finner sted.

  Det gjøres oppmerksom på at vedlagte plantegninger ikke stemmer hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar, samt at avvik og feil kan forekomme.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Tilstandsrapport Egenerklæring Oversiktskart Grunnkart Reguleringskart

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 12. jul. 2024

 • Oppdragsnummer: 01240162
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.